Zoek een relatie


Parship
Grote datingsite met duizenden profielen Voor hogeropgeleide Belgen die op zoek zijn naar vriendschap, een afspraakje of een vaste relatie. 51% van de leden zijn vrouw, wat een pak meer is dan op vele andere datingsites.

Doelgroep

dertigplussers | hoger opgeleiden | liefde | vriendschap | 50+ | 60+ | bejaarden | gepensioneerden | hoger opgeleiden | ouderen | senioren | vijftigers | Vijftigjarigen | vijftigplussers | weduwes | weduwnaars | zestigers | filipijnse vrouwen

Tesamen
Tesamen is een uitzondering in de datingwereld. Een concept dat we ook in andere landen niet vaak tegenkomen. Tesamen vwz is namelijk niet commerciëel en opgezet door het echtpaar Marijke van Wezer en Peter Menu, vanuit het verlangen mensen gelukkig te maken met een nieuwe relatie.

Doelgroep

- Alleenstaanden: 30 tot 65 jaar op zoek naar een relatie
- Opleidingsniveau: werkt best bij mensen met minimum middelbare school

Dating Brugge | Dating Antwerpen|50+ dating | 60+ dating | vrouw zoekt man

Maatje meer match
Maatjemeer-Match.be is dé ontmoetingsplaats voor volslanke mensen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 55 nieuwe deelnemers per dag is Maatjemeer-Match.be uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor volslanke mensen.Doelgroep

dikke mensen | mensen met overgewicht | volslanke mensen | bbw date

Alleenstaande Papas
Alleenstaande papa met kindjes? Deze vrouwen zijn dol op je! Alleenstaande mannen met kinderen: dat werkt als een magneet op vrouwen. Schrijf je hier in om een partner te zoeken. Alleenstaande-Papas.be is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's (en mama's) in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 50 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Papas.be uitgegroeid tot de grootste én meest actieve communities voor alleenstaande ouders.

Doelgroep

alleenstaande ouders | mannen met kinderen | ouders met kinderen

Meetplaza
MeetPlaza.be is een kwalitatieve datingsite met duizenden vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of een persoon om activiteiten en interesses te delen. Via MeetPlaza kan je veilig en anoniem zoeken naar hetero's, senioren en holebi's. MeetPlaza beschikt over een grote kwalitatieve database van geregistreerde en gecontroleerde profielen uit België, Nederland en Frankrijk. De profielfoto's van geregistreerde leden zijn visueel gecontroleerd op kwaliteit om de kans op een date te verhogen. Registeren op MeetPlaza is volledig gratis.

Doelgroep

Dating Gent | Dating Antwerpen | Dating Leuven | homo's | iedereen | lesbische vrouwen | liefde | vriendschap


De do's en don'ts van digitaal daten
01/04/2015
Steeds meer singles surfen naar datingsites op zoek naar een partner. Vooral gescheiden veertigers met een drukke baan zijn vaste klant. Maar hoe groot is de kans dat je via internet de (nieuwe) liefde van je leven vindt? Vijf vragen over digitaal daten.
Binnen één jaar zullen heel wat relatiebureaus sluiten door Tinder
06/02/2015
Snel, gemakkelijk en goedkoop. Nooit was op zoek gaan naar de ware liefde zo eenvoudig als met de dating app Tinder. Amerikaanse datingsites zijn al lang niet meer tegen de concurrentie van Tinder opgewassen. Maar nu wordt ook de Vlaamse datingmarkt bedreigd.
Kunnen deze twee vragen je huwelijk redden?
30/01/2015
Is je man de ware Jacob? Of zal je huwelijk vroeg of laat uitmonden in een echtscheiding? Volgens wetenschappers aan de universiteit van Virginia kom je erachter door twee vragen te stellen.
Helpen deze 36 vragen je aan een lief?
15/01/2015
Kan je iemand verliefd op je laten worden? Psycholoog Arthur Aron onderzocht het in 1997 en beweerde dat het wel degelijk lukt... als je maar de juiste vragen stelt. Bijna twintig jaar later heeft schrijfster Mandy Len Catron uit Vancouver het geprobeerd. Ze schreef haar belevenissen neer in een column voor The New York Post.
Steeds meer mensen willen een lookalike van hun ex als nieuwe partner
20/11/2013
Fans van Herman Brusselmans is het niet ontgaan: zijn nieuwe vriendin lijkt wel erg op zijn ex-vrouw Tanja. Daarmee is de Vlaamse schrijver zeker geen uitzondering op de regel. Onder meer ex-president Sarkozy deed het hem voor. En ook relatietherapeute Rika Ponnet bevestigt de trend: "Sommigen komen zelfs met een foto van hun ex naar een relatiebureau: zo iemand wil ik."
Dronken door relatieproblemen
12/05/2015
Veurne - Verschillende beklaagden die voor de politierechter moesten verschijnen, schreven hun verkeersovertredingen toe aan relatieproblemen.
Ex-Miss België zoekt een date
13/02/2014
Waregem - Ex-Miss België Joke van de Velde zoekt een date om haar te vergezellen tijdens de match van Essevee tegen Cercle Brugge aanstaande zaterdag.
Hoe overspel je relatie kan redden
21/08/2012
Britse wetenschapster Catherine Hakim prijst 'goede ontrouw' aan en adviseert ons om daarvoor inspiratie te halen bij Franse koppels.
Vijf eenvoudige relatietips
10/11/2012
Elke relatie dreigt op een bepaald moment een sleur te worden en daarom zetten wij enkele tips op een rij die je vandaag nog kunnen helpen. Dankzij onze goede raad kan je meteen werken aan een vurige en warme relatie.
Vind een partner via gps
07/05/2012
Op zoek naar singles in de buurt? Dan kan ze vinden met je smartphone.
Zo hou je je manieren in een relatie
21/10/2014
Hoe voorkom je een kleffe date en wat plaats je (niet) op Tinder? En als het ooit tot een relatie komt, hoe blijft deze dan spannend of hoe kan je ze het best beeïndigen? Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, bekend van het Eén-programma Topsarter en hun Wasbar-concept, leggen het haarfijn en met een gezonde dosis humor uit in hun tweede boek: ‘Hou je manieren in 50 stappen.’
Werken is niet goed voor de relatie
14/02/2008
BRUSSEL - De Belgen slagen erin hun professioneel leven en hun privéleven te verzoenen, maar 73 procent van hen is 'uitgeput' en 72 procent heeft het gevoel 'de hele tijd te moeten hollen'. Dat blijkt uit een peiling van de socialistische vakbond, waarover de kranten van de groep Sud-Presse donderdag berichten.
Waar naartoe op een eerste date?
28/06/2010
Probeer eens wat iets anders dan een bioscoopzaal of een restaurant als setting voor je eerste afspraakje.
Ook met Pasen gaan we vreemd
03/04/2015
Uit een onderzoek van de datingsite Victoria Milan blijkt dat de paasgeest mensen er niet van weerhoudt om vreemd te gaan.
Zo vind je deze zomer een lief
05/07/2013
Singles die deze zomer een partner willen vinden kunnen hun aantrekkelijkheid verhogen. Steven Ward, datingexpert en ceo van de site matchmakers.com legt uit hoe je dat het best doet.
Relatiesite kiezen, waar moet je op letten
Je bent het zat om alleen te zijn en hebt besloten je in te schrijven op een relatiesite in de hoop hier een nieuwe geliefde te vinden. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien, want in België zijn er meer dan genoeg relatiesites waar je uit kunt kiezen. ..
Hoe profiel aanmaken.
Een goed en duidelijk profiel maken is van cruciaal belang. Het is jouw persoonlijke visitekaartje en samen met een goede foto de manier om je te kenmerken en te onderscheiden van andere singles op datingsites! Vul daarom je profiel zo goed mogelijk in en doe dit serieus! ..
Hoe elke vrouw haar droomvent kan versieren... in 60 dagen
Dames, verheug u: de man van je dromen strikken duurt amper 60 dagen. Of toch als we Blake Lavak, de auteur van 'Own That Guy In 60 Days', mogen geloven. Het boek staat vol erg praktische - en ietwat dubieuze - tips: "Heb seks op de eerste date", bijvoorbeeld. ..
Daarom werkt speeddating niet altijd
Er zijn maar weinig mensen die aan een avondje speeddaten een partner voor het leven overhouden. Schotse wetenschappers zochten uit hoe dat komt. Ze concluderen dat mensen prima in staat zijn om keuzes te maken, totdat ze teveel keuzemogelijkheden hebben: dan zijn ze minder besluitvaardig en make..
Alleenstaande ouders die gaan daten
Mogelijk heb je zelf ook enkele relaties achter je, maar heb je geen kinderen. Vaak eindigen relaties na vele jaren en zijn er wel kinderen. Veel ouders kiezen ervoor zich volledig bezig te houden met het welzijn van hun kinderen en zij plaatsen zich volledig buiten de dating markt. Er zijn toch ..