Welke datingsite is het besteDatingsite mikt op lelijke mensen
23/08/2010
De datingsite The Ugly Bug Ball wil mensen die geen standaard schoonheden zijn aan een lief helpen.
Veel bedrog op datingsites en bij huwelijksbureaus
07/04/2010
Er is heel wat bedrog op datingsites, dat zegt consumentenorganisatie Oivo. Die voerde een onderzoek naar de manieren waarop consumenten worden gelokt.
GETEST. Welke datingsite werkt het best?
14/02/2015
Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. Wij maakten een profiel aan en legden zeven datingsites onder de loep. Op de site lichten we een tipje van de sluier op, maar in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad van zaterdag 14 februari komt je te weten hoe goed Zoosk, You for Me, Rendez-Vous en Elite Dating werken.
Gentse datingsite is tweede grootste
08/11/2012
Gent - Het aantal mensen dat elke maand de datingsite Twoo.com bezoekt, is op een half jaar tijd bijna verdubbeld. Met 8 miljoen unieke bezoekers per maand is de site, die werd opgericht door Gentenaars Lorenz Bogaert en Toon Coppens van Massive Media, de tweede grootste ter wereld. Bovendien opende het duo een kantoor in Londen.
Beste datingsite
28/01/2015
Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een andere richt zich speciaal op 50+’ers of hoogopgeleiden. Ook zijn er sites die de nadruk leggen op het inventief matchen van de leden.
Gentse datingsite is tweede grootste ter wereld
08/11/2012
GENT - Met Netlog waren de Gentenaars Lorenz Bogaert en Toon Coppens pioniers in sociale media. Maar het succesvolle Facebook dwong Netlog in de positie van het kleine broertje. Bogaert en Coppens bleven niet bij de pakken zitten en vonden een nieuw gat in de digitale markt: datingsites. In 2011 pakten de mannen uit met Twoo.com. Het product bleek een schot in de roos. Haalde Twoo.com over een half jaar nog zo’n 5 miljoen unieke bezoekers per maand, dan zijn er dat momenteel al 8 miljoen.
Datingsite is als een café
16/03/2006
,,Het valt jammer genoeg niet te controleren of mensen de waarheid spreken. Op dat vlak is het op datingsites net als op café." Chris van Tuijl is directeur van relatieplanet.be, een datingsite waarop ook de serieverkrachter uit Sint-Martens-Latem actief was.
Datingsites en relatiebureaus profiteren van de feestdagen
03/01/2013
De jaarovergang is de ­periode waarin de meeste singles zich outen, zowel op datingsites, bij relatiebureaus, als in singles­organisaties.
Iran wil eigen dating-portaal starten
17/01/2015
Iran is van plan een eigen dating-portaal te starten. Het portaal, onder het ministerie voor Jeugd en Sport, vereist wel trouwplannen bij de paren, zo zegt een viceminister.
Datingsite Parship getest door SHE
14/02/2015
Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. SHE maakte een profiel aan en legde Parship onder de loep.