Welke dating siteSteeds meer senioren schrijven zich in op een datingsite
31/03/2015
Steeds meer senioren schrijven zich in op een datingsite, om op deze manier een nieuwe liefde te vinden. Je als 50 plusser inschrijven op een datingsite en hiermee op weg te gaan naar nieuw liefdesgeluk blijkt dan ook.een effectieve methode, want dagelijks vinden diverse Belgische senioren een nieuwe geliefde via het internet.
1 april grap van Facebook
02/04/2013
Facebook zou de snelgroeiende datingsite Bang With Friends overnemen. Althans, dat beweren diverse techblogs waaronder TechCrunch. Met de Facebook grap speelt Facebook in op de geruchten die er al jaren zijn dat het social netwerk een move gaat maken richting online dating.
datingsite OKCupid experimenteerde met gebruikersgegevens
28/07/2014
Populaire Amerikaanse datingsite OKCupid experimenteerde met zijn gebruikers door bewust onder meer foto's en informatie van hun profielen te verwijderen.
Online dating lijkt kans op gelukkig huwelijk te vergroten
04/06/2013
Steeds meer mensen doen het: online daten. Maar leidt dat online daten ook net zo vaak tot een gelukkig huwelijk als offline dating? Nieuw onderzoek wijst erop van wel. Sterker nog: online daten lijkt tot gelukkigere huwelijken te leiden.
GETEST. Welke datingsite werkt het best?
14/02/2015
Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. Wij maakten een profiel aan en legden zeven datingsites onder de loep. Op de site lichten we een tipje van de sluier op, maar in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad van zaterdag 14 februari komt je te weten hoe goed Zoosk, You for Me, Rendez-Vous en Elite Dating werken.
Beste datingsite
28/01/2015
Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een andere richt zich speciaal op 50+’ers of hoogopgeleiden. Ook zijn er sites die de nadruk leggen op het inventief matchen van de leden.
Ongewone datingsites
27/02/2008
Dakloze licht miljonairsvrouwen op via datingsite
06/06/2008
Een Amerikaanse dakloze wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht via een datingsite.
Belager misbruikt mail op datingsites
21/11/2014
Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor de belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het e-mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor nieuwsbrieven en zich te registreren op diverse datingsites.
Belgische kippen hebben eigen datingsite
21/03/2007
De Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze (VELT) heeft een datingsite voor biologische kippen opgezet. Mensen die hun haan of kip willen laten paren kunnen elkaar vinden via de site www.kippenseks.be.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....
Vermijd deze mannen op datingsites
05/01/2012
Wie zich als nieuwjaarsvoornemen 'een goed lief' wil zoeken, waagt haar kans misschien op een datingsite. Pas echter op voor deze vijf types mannen die online een droomprins lijken, maar in het dagelijks leven erg tegenvallen.
Iran wil eigen dating-portaal starten
17/01/2015
Iran is van plan een eigen dating-portaal te starten. Het portaal, onder het ministerie voor Jeugd en Sport, vereist wel trouwplannen bij de paren, zo zegt een viceminister.
Mariah Carey promoot single op datingsite
03/06/2015
Mariah Carey heeft een profiel aangemaakt op de datingsite Match. Tot nu toe gebruikt de zangeres, die sinds het afgelopen najaar single is, het profiel echter vooral om haar nieuwe nummer Infinity te promoten.
Overvallers lokken slachtoffer via datingsite
26/06/2014
Berchem - Vier overvallers riskeren vier jaar cel voor een brutale overval op een man uit Berchem. Via een datingsite kwamen ze met het slachtoffer in contact. Ze overvielen hem in zijn appartement.
Bepaal zelf hoe je een date ingaat!
Regelmatig ben je zenuwachtig zijn voor een date en dan heb je het gevoel hebben niet goed uit de verf te komen. Dat is natuurlijk jammer, want je hebt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken. ..
Werkt internet daten wel voor mij ?
Je begint vol goede moed met internetdaten. Je schrijft een tof profiel, zoekt de mooieste foto’s van jezelf uit en verwacht vervolgens dat de contactverzoeken zullen binnenstromen. Als de eerste reacties niet helemaal zijn zoals je hoopte, kun je die teleurstelling nog wel w..
Singles screenen date via Facebook en Linkedin
Singles screenen voor een afspraak hun date massaal via social media. Onder singles tussen 18 en 24 gebruikt gebruikt 82% hiervoor Facebook. Belangrijkste tijdens het screenen van de ander is de profielfoto. Pas daarna volgen hobby’s, baan en opleiding. ..