Waarom vallen vrouwen op foute mannenHet is bewezen Vrouwen vallen voor foute mannen
21/06/2008
Stoute mannen krijgen de meeste vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek aan de Universiteit van New Mexico. Een ideale mix waar vrouwen voor vallen, is een beetje narcisme, wat harteloosheid en hier en daar wat uitbuiting.
Dakloze licht miljonairsvrouwen op via datingsite
06/06/2008
Een Amerikaanse dakloze wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht via een datingsite.
Mannen houden niet van vrouwen met make-up
02/08/2012
Wanneer mannen hun mening vormen na een eerste date, verkiezen ze massaal vrouwen met een natuurlijke look. Vrouwen vinden het op hun beurt dan weer belangrijk dat een man lekker ruikt.
Waarom vinden deze prachtige vrouwen geen man?
24/01/2009
Relatiebureaus voor 40-plussers hebben onder hun leden te weinig single mannen boven de vijftig jaar. 'We hebben in ons bestand prachtige, verzorgde vrouwen van vijftig plus, maar er melden zich te weinig mannen aan', zegt Karina De Rucyk van het relatiebureau MissingLink. Reden? Drempelvrees, een dalende hormonale werking en niet durven toegeven dat je als man hulp nodig hebt.
Grote controle bij huwelijksbureaus
16/08/2006
Economische Zaken gaat alle Belgische huwelijksbureaus doorlichten op de voorgestelde contracten.
Succesvolle vrouwen zijn aantrekkelijker
08/02/2015
Uit een grootschalig onderzoek van het Amerikaanse datingbureau Match is gebleken dat intelligente en succesvolle vrouwen het meest aantrekkelijk zijn voor een man.
Vrouw Wout Bru ronselt jonge mannen op datingsite
11/03/2014
Dat het niet goed meer botert tussen Wout Bru (44) en zij vrouw Suzy (43), is intussen geen geheim meer. Story pakt dinsdag wel uit met een nieuwtje: Suzy zou via de datingsite Tinder actief op zoek gaan naar jonge mannen.
Single vrouwen vluchten weg uit Manhattan
25/07/2012
Door series als Sex and the City en Gossip Girl denken we dat New York het mekka is voor vrijgezelle vrouwen. Maar dat strookt niet met de realiteit. Steeds meer dames uit Manhattan gaan immers op zoek naar een man buiten de metropool.
Daarom gaan getrouwde vrouwen vreemd
17/08/2014
Getrouwde vrouwen die even een loopje nemen met de echtelijke trouw doen dat niet omdat ze niet gelukkig zijn met hun huidige partners. De echte reden: eens het saai wordt tussen de lakens, dromen vrouwen van meer romantische passie. En die zoeken ze bij iemand anders. Dat blijkt uit een studie die zopas werd gepresenteerd op de American Sociological Association conference in San Francisco.
School leert vrouwen om rijke, oudere mannen te strikken
16/06/2014
Jonge vrouwen kunnen in Amerika leren hoe ze een rijke, rijpere man aan de haak slaan. De Amerikaanse Carla Abonia en haar mentor Alan Schneider, oprichter van de datingsite SugarDaddyForMe.com, richtten de ‘Sugar Daddy University' op, waar ze op geld beluste dames de knepen der verleiding aanleren.
Waarom vallen vrouwen op foute mannen
Wat is toch de aantrekkingskracht van Mr Wrong? Die knappe, maar hopeloze man door wiens toedoen je verstrikt raakt in een wereld van leugens, problemen, of zelfs schandalen, geweld en overspel? Het lijstje beroemde vrouwen die ooit voor dit type man zijn gevallen is indrukwekkend: Pamela Anderso..
Op de verkeerde mannen vallen
Of je nu op mannen valt die echt fout zijn of dat je je draai niet met ze kunt vinden, maakt niet uit. Het gaat erom dat het iedere keer op hetzelfde uitdraait; een rotgevoel in je relatie en alles behalve liefde. Misschien heb je nu nog wel een relatie met een man die eigenlijk niet goed voor jo..