Twoo

Met 11,9 miljoen maandelijks actieve gebruikers is Twoo de grootste site om nieuwe mensen te leren kennen. Twoo is beschikbaar in meer dan 200 landen en in 38 talen.

Twoo
Mee met de tijd. Twoo is van oorsprong Belgisch en sluit perfect aan bij Netlog en Facebook. Veel mogelijkheden, maar helaas ook een duister kantje: Twoo spamt je contacten met uitnodigingen om ook in te schrijven.

Doelgroep

jongeren | studenten


Datingsite Twoo getest door SHE
14/02/2015
Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. SHE maakte een profiel aan en legde  datingsite TWOO onder de loep.
Genkenaar voor 1.200 euro opgelicht op datingsite
10/02/2015
Een man uit Genk dient klacht in tegen de Nederlandse datingsite Foxy Dating. Hij werd naar eigen zeggen opgelicht met misleidende informatie, waardoor hij in een maand tijd 1.200 euro kwijt was. “Niemand kwam opdagen op afspraken, maar ik ben wel gepluimd met die betalende chats.”
Kunnen deze twee vragen je huwelijk redden?
30/01/2015
Is je man de ware Jacob? Of zal je huwelijk vroeg of laat uitmonden in een echtscheiding? Volgens wetenschappers aan de universiteit van Virginia kom je erachter door twee vragen te stellen.
Helpen deze 36 vragen je aan een lief?
15/01/2015
Kan je iemand verliefd op je laten worden? Psycholoog Arthur Aron onderzocht het in 1997 en beweerde dat het wel degelijk lukt... als je maar de juiste vragen stelt. Bijna twintig jaar later heeft schrijfster Mandy Len Catron uit Vancouver het geprobeerd. Ze schreef haar belevenissen neer in een column voor The New York Post.
Als je verliefd bent, voel je vlinders in je buik.
//
Werd je ook al eens geplaagd door vlinders in de buik bij een date. Het is een raar, maar  tof gevoel, maar vooral ook wel leuk.  Er is een wetenschappelijke verklaring voor deze vlinders in je buik.
Sex.com weer te koop
22/02/2010
De domeinnaam sex.com staat weer te koop. Vier jaar geleden werd er nog 10miljoen euro voor neergeteld, maar op de veiling volgende maand zou dat een pak minder kunnen worden. StefTelen
Over en uit voor Netlog
18/12/2014
Massive media trekt de stekker uit de sociale netwerksite Netlog. Het bedrijf trekt nu voluit de kaart van datingsite Twoo.com.
Kot in ruil voor seks
02/08/2006
BRUSSEL - De grote studentensite www.student.be zal binnenkort helemaal seksvrij zijn. Dat heeft de eigenaar van de site, Charles de Wouters, gemeld. De koerswijziging komt er nadat VTM een advertentie vond op student.be waarin een 47-jarige man een gratis appartement aanbiedt in ruil voor seks. De Gentse schepen van Onderwijs en Studentenbeleid Rudy Coddens diende na het zien van de reportage ook al een klacht in bij de politie.
Datingsite Twoo getest door SHE
14/02/2015
Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. SHE maakte een profiel aan en legde  datingsite TWOO onder de loep.
Veilig daten doe je zo
21/04/2013
Een onderzoek van datingwebsites Jdate heeft uitgewezen dat de meeste mensen ervan overtuigd zijn dat nieuwe mensen online leren kennen veiliger is dan iemand ontmoeten in een bar. Huwelijks- en gezinstherapeute Rachel Sussman geeft tips om elke date veilig te laten verlopen.
Hoe blijf je getrouwd met een workaholic?
15/01/2010
Sommige mensen lijken eerder getrouwd te zijn met hun werk dan met hun partner. Deze tips helpen om je relatie met een workaholic te redden.
Netlog wordt Massive Media
19/07/2011
Het bedrijf achter de sociale netwerksite Netlog wil een online mediagroep worden, via diversificatie en de ontwikkeling van nieuwe producten. Massive Media, zoals het bedrijf gaat heten, stelde vandaag alvast een nieuwe wedstrijd-, gaming-, en datingsite voor.
Vier mythes over online daten
25/01/2013
Datingwebsites zijn nog te vaak een taboe en daar willen wij graag komaf mee maken. Daarom ontkrachten we hieronder de vijf meest voorkomende mythes over online daten.
Zo wordt je man een seksgod
29/11/2011
Voldoet je partner niet aan je eisen tussen de lakens, dan hoef je hem niet in te ruilen voor een vurige minnaar. Leer hem liever de Nederlandse site superminnaar.com kennen, waar hij aan de hand van (video)tips opgeleid wordt tot een seksgod.
Waar naartoe op een eerste date?
28/06/2010
Probeer eens wat iets anders dan een bioscoopzaal of een restaurant als setting voor je eerste afspraakje.
Hoe voorkom je dat vrouwen niet langer willen met je willen daten?
Elke man die date kan dit overkomen. Na een paar dates, lijkt een vrouw  haar interesse in het daten met je te verliezen Je weet niet waarom. Het maakt je heel onzeker. ..
Hoe maak je van je date een goede vriendin
Een date hebben met een vrouw, dat lukt menig man nog wel. En een tweede date gaat vaak ook nog wel. Echter, daarna gaat het meer dan eens toch al snel bergafwaarts. Doorgaans tot grote paniek en frustratie, waardoor alles alleen nog maar sneller bergafwaarts lijkt te gaan. Maar waarom gaat het z..
Eigen datingsite verdien je daar veel geld mee ?
Het aantal datingsites dat in de afgelopen jaren is gestart, is groot. Waarschijnlijk denkt de buitenwereld dat met een datingsite flink geld valt te verdienen. Degenen die daadwerkelijk een datingsite starten, komen al gauw tot de ontdekking dat dat niet het geval is. Uit het aantal datingsites ..
Hoe trekken we de aandacht van een vrouw ?
Als het erop aankomt, dan doen we allemaal ons uiterste best om de aandacht van vrouwen te trekken. Waarbij menig man helaas één ding doorgaans helemaal fout doet. Namelijk: dat hij zich daarbij volledig focust op wat hij denkt dat vrouwen willen. Daarmee trek je juist nie..
Flirt texting
Flirten via sms, maar ook via Whatsapp wordt inmiddels al door zoveel mensen gedaan dat het een eigen naam heeft. Namelijk flirt texting of text flirting. Hoe flirt je effectief via sms en regel je een date? ..