Tinder

Tinder is de leukste manier om nieuwe en interessante mensen om je heen te leren kennen. Veeg naar rechts om iemand leuk te vinden of naar links om iemand over te slaan. Als iemand jou ook leuk vindt, zijn jullie een match! Je kunt chatten met een match of een foto maken, zodat je een moment met al je matches tegelijkertijd kunt delen. Tinder is een nieuwe manier om te laten zien wie je bent en te delen met vrienden.

Tinder is een geosociale applicatie (app) voor smartphones, bedoeld om gebruikers die in elkaar geïnteresseerd zijn met elkaar in contact te brengen. De applicatie is beschikbaar voor toestellen met iOS en Android. Door middel van geolocatie kunnen gebruikers van Tinder zien welke gebruikers zich in hun omgeving bevinden. Tinder werd op 12 september 2012 uitgebracht. Voor het gebruik van Tinder is een profiel bij Facebook vereist.


Willow
De nieuwe ontmoetingsapp Willow zou wel eens een einde kunnen maken aan de populariteit van het ongegeneerd vleeskeuren op Tinder. Althans dat beweren de makers toch.

Doelgroep
Tinder
Tinder is sinds de introductie al miljoenen keren gedownload en een echte hype. Het is de ‘vleeskeuring’ app van dit moment.

Doelgroep

adult dating | tinder app | dating app


89-jarige grootvader gaat op Tinderdate
16/02/2015
Waarom blijft er van die strakke sixpack op zijn profielfoto niets meer over als hij effectief voor uw neus staat? En dat zij oeverloos uit haar nek blijft kletsen, dat mocht ze vooraf toch ook even meegegeven hebben? Daten in het digitale tijdperk, het durft wel eens tegenvallen.
Tinder-meisje brengt SXSW in verleiding
16/03/2015
Enkele Tinder-gebruikers op het SXSW-festival in Austin, Texas zijn vorig weekend het 'slachtoffer' geworden van een geniepige marketingstunt om de thriller 'Ex Machina' te promoten. Een knappe brunette op de datingsite trok ieders aandacht maar wie een gesprek met haar begon, kwam al snel voor een verrassing te staan...
Tinder Plus wordt dubbel zo duur voor wie ouder dan 30 is
02/02/2015
Tinder heeft vandaag een aantal lang verwachte nieuwe functies bekend gemaakt. De opvallendste verandering: mensen boven de dertig moeten meer voor hun lidmaatschap betalen dan jongere gebruikers.
De do's en don'ts van digitaal daten
01/04/2015
Steeds meer singles surfen naar datingsites op zoek naar een partner. Vooral gescheiden veertigers met een drukke baan zijn vaste klant. Maar hoe groot is de kans dat je via internet de (nieuwe) liefde van je leven vindt? Vijf vragen over digitaal daten.
Binnen één jaar zullen heel wat relatiebureaus sluiten door Tinder
06/02/2015
Snel, gemakkelijk en goedkoop. Nooit was op zoek gaan naar de ware liefde zo eenvoudig als met de dating app Tinder. Amerikaanse datingsites zijn al lang niet meer tegen de concurrentie van Tinder opgewassen. Maar nu wordt ook de Vlaamse datingmarkt bedreigd.
Vind een partner via gps
07/05/2012
Op zoek naar singles in de buurt? Dan kan ze vinden met je smartphone.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....
Beste datingsite
28/01/2015
Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een andere richt zich speciaal op 50+’ers of hoogopgeleiden. Ook zijn er sites die de nadruk leggen op het inventief matchen van de leden.
Datingsites in opmars
12/08/2008
Het aantal datingsites in ons land is op vijf jaar tijd verdubbeld. Dat zegt William Visterin, de hoofdredacteur van het vakblad Smart Business Strategies. 'Ons land telt op dit moment zowat 20 pure datingsites, Belgische of internationale met een Belgische poot, sites als Facebook of MySpace niet meegerekend.'
Wat als Tinder het echte leven was?
18/03/2014
De Deense filmmaker Rolf Glumsoe Nielson maakte deze amusante video waarin de populaire datingapp Tinder tot leven komt.
Gemengd huwelijk in zware crisis
12/06/2010
België is een gemengd huwelijk dat nu een heel zware crisis doormaakt. Vlaanderen heeft echt geprobeerd zijn Franstalige partner duidelijk te maken dat de liefde van beide kanten moet komen, dat ze een gat in haar hand heeft en dat ze - zeker in een periode van economische crisis - de knip op de beurs moet houden, dat er best nieuwe afspraken worden gemaakt... De komende onderhandelingen voor de vorming van een nieuwe regering zijn in feite een relatietherapie die hopelijk zorgt voor een vernieuwd vertrouwen en wederzijds respect. Maar als die doorstart mislukt, gaat de relatiebemiddeling best zo snel mogelijk over in een professionele echtscheidingsbemiddeling, die streeft naar een voor beide partijen aanvaardbaar financieel en materieel compromis. En naar de minst slechte regeling voor de voornamelijk door zijn Franstalige moeder opgevoede, moeilijk puberende tiener die Brussel nog is. Een jarenlange vechtscheiding kunnen beide partijen immers missen als kiespijn. De ervaring leert dat die toch alleen maar verliezers oplevert.
Uit de kast
20/08/2014
In Brussel (en vermoedelijk in nog een pak andere ­steden) krijgen homoseksuele leerkrachten de al dan niet impliciete boodschap dat ze hun geaardheid maar beter verborgen kunnen houden. Het wordt er niet altijd met evenveel woorden bij gezegd, maar de reden is gekend: vooral moslimleerlingen en hun ouders kunnen daar bijzonder slecht op reageren.
Leuke datingtips voor de herfst
28/09/2012
De zomer ligt achter ons en we gaan enkele koude maanden tegemoet. Dat betekent meer kleren, maar ook meer gezelligheid. Wij zetten vijf leuke tips op een rij voor een knusse herfstdate.
Altero ook in Linter Esprit en Mexx in het nieuw
09/04/2014
Linter / Tienen - Linter
Daten met een merk
04/07/2008
Datingsites schieten als paddestoelen uit de grond. Het concept verschilt niet veel van de ouderwetse zoekertjes in de krant. Vermeld je naam, leeftijd en geef wat karaktereigenschappen op. Wie geïnteresseerd is, zal je contacteren. Het Nederlandse BrandDating probeert het op een andere manier. Op hun website stel je jezelf namelijk voor aan de hand van merken. Je kan op de site zowel lievelingsmerken als verfoeide merken opgeven.
Profieltekst Datingsite: Hiermee Kreeg Ik 34 Dates in 30 Dagen
Krijg een goede profieltekst voor datingsites met deze online dating tips van Tim Veninga. Deze leuke profieltekst die je hier leest zorgt voor 540% meer berichten van vrouwen. ..
Date via Skype? Zo zie je er piekfijn uit op het scherm
Vroeger was het allemaal een stuk simpeler: een eerste ontmoeting met een man vond plaats in een gezellig cafeetje, of op restaurant. Een laagje foundation, wat blush en mascara was zowat alles wat je nodig had.  ..
10 gouden tips om je meer matches te krijgen op Tinder
Ben jij ook al aan het Tinderen geslagen? De app, waarmee je met één veeg over je smartphone-scherm een date kan scoren, wint ook in België aan populariteit. Enerzijds doordat ze zo simpel werkt (naar rechts swipen: hot, naar links swipen: not), anderzijds doordat Tinder&n..