Tinder app

Tinder is de dating app die uit het niets kwam en de dating scene volledig kwam domineren . Nu gebruiken zelfs verschillende beroemdheden deze tinder app.


Tinder
Tinder is sinds de introductie al miljoenen keren gedownload en een echte hype. Het is de ‘vleeskeuring’ app van dit moment.

Doelgroep

adult dating | tinder app | dating app


89-jarige grootvader gaat op Tinderdate
16/02/2015
Waarom blijft er van die strakke sixpack op zijn profielfoto niets meer over als hij effectief voor uw neus staat? En dat zij oeverloos uit haar nek blijft kletsen, dat mocht ze vooraf toch ook even meegegeven hebben? Daten in het digitale tijdperk, het durft wel eens tegenvallen.
Tinder-meisje brengt SXSW in verleiding
16/03/2015
Enkele Tinder-gebruikers op het SXSW-festival in Austin, Texas zijn vorig weekend het 'slachtoffer' geworden van een geniepige marketingstunt om de thriller 'Ex Machina' te promoten. Een knappe brunette op de datingsite trok ieders aandacht maar wie een gesprek met haar begon, kwam al snel voor een verrassing te staan...
Tinder Plus wordt dubbel zo duur voor wie ouder dan 30 is
02/02/2015
Tinder heeft vandaag een aantal lang verwachte nieuwe functies bekend gemaakt. De opvallendste verandering: mensen boven de dertig moeten meer voor hun lidmaatschap betalen dan jongere gebruikers.
De do's en don'ts van digitaal daten
01/04/2015
Steeds meer singles surfen naar datingsites op zoek naar een partner. Vooral gescheiden veertigers met een drukke baan zijn vaste klant. Maar hoe groot is de kans dat je via internet de (nieuwe) liefde van je leven vindt? Vijf vragen over digitaal daten.
Binnen één jaar zullen heel wat relatiebureaus sluiten door Tinder
06/02/2015
Snel, gemakkelijk en goedkoop. Nooit was op zoek gaan naar de ware liefde zo eenvoudig als met de dating app Tinder. Amerikaanse datingsites zijn al lang niet meer tegen de concurrentie van Tinder opgewassen. Maar nu wordt ook de Vlaamse datingmarkt bedreigd.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....
Vind een partner via gps
07/05/2012
Op zoek naar singles in de buurt? Dan kan ze vinden met je smartphone.
Datingsite Lexa komt met smartwatch-app
04/11/2014
Datingsite Lexa.nl heeft een app voor Android Wear ontwikkeld, waardoor gebruikers met hun smartwatch overal online kunnen daten.
Wat als Tinder het echte leven was?
18/03/2014
De Deense filmmaker Rolf Glumsoe Nielson maakte deze amusante video waarin de populaire datingapp Tinder tot leven komt.
Uit de kast
20/08/2014
In Brussel (en vermoedelijk in nog een pak andere ­steden) krijgen homoseksuele leerkrachten de al dan niet impliciete boodschap dat ze hun geaardheid maar beter verborgen kunnen houden. Het wordt er niet altijd met evenveel woorden bij gezegd, maar de reden is gekend: vooral moslimleerlingen en hun ouders kunnen daar bijzonder slecht op reageren.
Tinder doet eerste overname
13/01/2015
De dating-app Tinder heeft zopas zijn eerste overname afgerond. Het bedrijf, dat opereert onder de vleugels van het Amerikaanse IAC, heeft Namesake opgekocht, de makers van de messenger-app Tappy.
Relatiedip na eerste baby
12/04/2009
Kinderen wegen op het huwelijksgeluk. Menig ouderpaar ervaart het, maar er is nu ook een onderzoek om dat wetenschappelijk te bevestigen. Liefst negentig procent van de huwelijken gaat door een dip na de geboorte van het eerste kind.
Singles dromen van ideale partner
20/06/2007
Twee singles op de drie hebben al een datingsite bezocht. Een iets kleinere groep zoekt er ook een partner.
Gaat straks iedereen in therapie?
03/03/2012
Steeds vaker hoor je vrienden of familieleden vertellen dat ze therapie volgen. Omdat ze vastzitten in hun relatie of in een depressie terechtgekomen zijn, bijvoorbeeld. Stappen mensen effectief zoveel sneller naar een therapeut?
Topman Tinder weg na amper vijf maanden
13/08/2015
Tinder, de populaire datingapp, voert alweer een wissel aan de top door. De topman Christopher Payne wordt na amper vijf maanden vervangen door Sean Rad, de stichter van het bedrijf.
10 gouden tips om je meer matches te krijgen op Tinder
Ben jij ook al aan het Tinderen geslagen? De app, waarmee je met één veeg over je smartphone-scherm een date kan scoren, wint ook in België aan populariteit. Enerzijds doordat ze zo simpel werkt (naar rechts swipen: hot, naar links swipen: not), anderzijds doordat Tinder&n..