Swinger datingsites

swinger datingsites Swingen is een vorm van intieme vriendschap tussen twee of meerdere stellen of koppels. Meestal betreft het man/vrouw-stellen die andere man/vrouw-stellen ontmoeten voor seks en/of blijvende intieme vriendschappen, veelal met partnerruil. Het swingen kent verschillende vormen. Zo zijn er stellen/koppels die uit zijn op een seksuele relatie onderling terwijl anderen het juist willen beperken tot flirten en zachte aanrakingen (zonder penetratie) of koppels die enkel seks in groep wensen zonder parnerruil. Vaak ontmoeten swingers elkaar in zogenaamde parenclubs. Dit zijn uitgaansgelegenheden die gericht zijn op dit soort erotische ontmoetingen. Er zijn ook verschillende online gemeenschappen voor swingers waar men met elkaar kan afspreken.

Wat zijn swingers of echangisten ?

Dit zijn mensen uit alle lagen van de maatschapij die het reeds aangedurfd hebben om de bestaande 'maatschappelijke' waarden voor wat betreft sexualiteitsbeleving te overschrijden. Openheid, eerlijkheid, respect voor elkaar en discretie worden vanzelfsprekend gevonden, jaloezie is uit den boze. Bi-sexualiteit komt veel voor, homosexualiteit niet, de meeste swingers zijn hetero. Swingers voeren slechts uit waar anderen alleen maar over durven te dromen. Een slechte relatie? Hoe kan een open warme relatie waarin respect, begrip, passie standaard zijn en agressie en afgunst niet voorkomen een slechte zijn?

Schrijf je gratis in bij enkele swinger datingsites die we voor jou hebben geselecteerd, je hebt dan gegarandeerd genoeg keuze om een goede match te vinden!

Regioswingers
Regioswingers
Voor wie kickt op partnerruil Swingen heeft in deze context niks met dansen te maken. Wie zich op deze site inschrijft, heeft zin in partnerruil!


Website openen Meer informatie

Klasseswingers
Klasseswingers
Klasseswingers wil graag wat klasse toevoegen aan de wereld van erotische dating. De initiatiefnemers bereiken dat onder meer door een met zorg samengestelde site, en een selectie aan de voordeur. Om evenwicht te bereiken worden vooral vrouwen en stellen aangemoedigd zich in te schrijven. Als er veel inschrijvingen van gebonden mannen komen, worden deze niet toegelaten maar doorverwezen naar een andere site.


Website openen Meer informatie