Stedendating

StedenDating.be is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie in de buurt. Met gemiddeld 150 nieuwe deelnemers per dag is StedenDating.be uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van België.Van 8 februari to/m 14 februari: 3 dagen gratis VIP-toegang + aanvullend 1 week lang 50% korting

 

Op StedenDating.be kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via StedenDating.be te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in "het echte leven".

Daten via het internet is hot. Via het internet op zoek gaan naar een leuke date is tegenwoordig erg eenvoudig. Steeds meer mensen beproeven hun geluk op het internet. Niet alleen een partner voor het leven wordt gezocht, maar ook een mooie vriendschap of leuke date kan hieruit voortvloeien. Door ons drukke bestaan is er vaak weinig tijd over om zelf op zoek te gaan in het dagelijks leven. Stedendating springt hier handig op en is één van de weinige datingsites die zich specifiek richt op daten in de regio. Wat maakt deze site nu zo onderscheidend van anderen en wat kunt u verwachten?

 

Voordelen van StedenDating.be:
• Daten in uw eigen buurt!
• Gratis een eigen profiel en foto's plaatsen;
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto's;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.
• 1.213.021 deelnemers gingen u voor bij Safe Dating Networks!

 

Wat maakt Stedendating anders dan andere datingsites?

 

Stedendating richt zich heel specifiek op daten in de regio. Zo kunt u op de site eenvoudig een regio invullen en hierbinnen op zoek gaan naar een geschikte match. Toch lijkt deze manier van daten niet echt origineel. De naam kan dan wel origineel zijn, maar op bijna iedere datingsite is een mogelijkheid om op regio te zoeken. Of dit nu echt een uniek aspect is, vragen wij ons daarom af.

 

Gratis lid zijn en betalen voor een lidmaatschap

 

U kunt zowel gratis als betalend gebruik maken van de site. Met een gratis account heeft u de mogelijkheid een profiel aan te maken, profielen van andere leden te bekijken, standaardberichten te sturen, foto’s te plaatsen, hoofdfoto’s te bekijken en standaard naar leuke matches te zoeken. Om echter volledig gebruik te kunnen maken van de datingsite Stedendating.be, is het handig om een lidmaatschap te nemen. Deze zijn al vanaf €15,99 verkrijgbaar. Met zo’n VIP-toegang kunt u ook zelfgeschreven berichten sturen, alle foto’s van leden bekijken, chatten, berichten lezen en zoeken door middel van uitgebreide informatie en trefwoorden.

 

Nadelen

 

De reacties met betrekking tot Stedendating zijn niet allemaal positief. Er zijn veel leden die menen dat er redelijk wat inactieve accounts bestaan en dat er iedere dag maar weinig nieuwe leden aanmelden. Toch zegt Stedendating zelf dat er iedere dag zo’n 120 nieuwe leden aanmelden. Wij vragen ons dan ook af of dit bericht klopt en of dit niet gewoon een lokmiddeltje is om nieuwe mensen binnen te krijgen. Daarnaast is ook de belofte van een gratis account een lokkertje. U zult toch echt moeten betalen om optimaal gebruik te kunnen maken van de site.

 

Voordelen

 

Bij Stedendating behoudt u gemakkelijk uw anonimiteit via de chatbox. U bepaalt zelf welke informatie u prijsgeeft en u kunt er bovendien voor kiezen om uw foto ook niet te laten zien. De site ziet er erg overzichtelijk uit en informatie is eenvoudig te vinden. Bij de veelgestelde vragen kunt u snel meer te weten komen over de site. Zodra u iets niet weet, dan is zo’n pagina natuurlijk erg handig. Ook is op de site te lezen dat de klantenservice erg snel een reactie geeft. En dat is natuurlijk wel fijn als u met vragen of problemen zit.

 

Conclusie Stedendating

 

Niet een heel uitgebreide datingwebsite, maar wel gespecialiseerd in regionaal daten. Dit is dan ook het grote voordeel van Stedendating, daarnaast is de datingwebsite uitgerust met een handige chatfunctie die je na gratis inschrijving direct gedeeltelijk kunt gebruiken. Een goede datingwebsite, maar vooral geschikt voor als je niet ver wilt reizen om te daten. Stedendating is een site die erg eenvoudig in gebruik is. Dat komt door het overzichtelijke design. De site richt zich specifiek op daten in de regio, maar eigenlijk is deze functie op elke andere datingsite wel terug te vinden. Het voordeel van deze site stelt dus eigenlijk niet zoveel voor. Daarnaast is het zo dat u beter op een grotere site kunt kijken, want ook hier kunt u eenvoudig op regio zoeken. Hoe meer leden, hoe meer keuze. De kosten zijn echter niet erg hoog, waardoor de site zeker een bezoekje waard is. U kunt altijd zelf bepalen of u een betaald lidmaatschap wenst af te sluiten.

 


Website Stedendating openen

Dating Antwerpen | Dating Brugge | Dating Brussel | Dating Gent | Dating Hasselt | Dating Ieper | Dating Leuven | Dating Mechelen | Dating Oostende

Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.

Commentaren Stedendating

Ik heb echt zo'n leuke date gehad!
Linda
Schreef me een tijdje terug op StedenDating en heb eerst eens de tijd genomen om lekker met wat mensen in contact te komen. Nadat ik met een goede vriendin van me in de sauna zat, zei ze ineens dat dit ook wel een leuke plek zou zijn voor een date. Moest er wel even aan wennen hoor dit idee, je date en bent dat toch ook echt naakt aan het daten, aan de andere kant wel weer zo eerlijk en wat ook prettig is, is dat je beiden kwetsbaar bent als je allebei bloot bent. Op een bepaald moment dus toch maar de stoute schoenen aangetrokken en dit voorgesteld aan een man waar ik al een paar weken contact mee had, ook hij moest wel even wennen aan het idee, maar ik heb hem over kunnen halen en zo zijn we dus beiden afgelopen zaterdag als date de sauna ingedoken. Het was heerlijk ontspannend om dit te doen en binnenkort spreken we terug af, maar dan met kleren aan voor de verandering.

Wow, wat een super datingsite dit!
Esther
Ik heb een hekel aan veel reizen en dat is nu vaak net het probleem van daten via internet. Toen hoorde ik van Stedendating en had goede hoop dat ik hier iemand uit Antwerpen zou kunnen treffen en wat bleek! Binnen 3 dagen had ik al iemand gevonden met wie ik direct een ontzettend leuk contact had, nog een een week verder hadden we de eerste date. Het was mooi weer, dus zijn we samen naar het strand gegaan. Stedendating is wat mij betreft een aanrader dus.

Veel contacten opgedaan via Stedendating
Jamilla
Een tijdje nadat mijn verkering uitging had ik toch wel weer zin in een relatie en na een beetje op internet te hebben rondgekeken, besloot ik me in te schrijven op een datingwebsite. Ergens vond ik het best wel eng, maar eenmaal ingeschreven viel het ook best wel weer mee. Veel contacten opgedaan via Stedendating, ook zelfs 2 keer gedate, maar uiteindelijk geen relatie aan over gehouden.

Veel leuke mensen ontmoet
Calife
Ik heb er best wel een tijdje over na moeten denken of ik me wel in wilde schrijven bij een datingsite. Uiteindelijk heb ik dit toch maar gedaan, maar ik durfde eerst geen foto bij mijn profiel te plaatsen, maar toen ik zag dat de meeste mensen dit wel deden, heb ik dit toch ook maar gedaan. Uiteindelijk met resultaat, want ik heb erg veel leuke mensen ontmoet.

Veel leuke meiden op Stedendating
Marc
Ik heb gedate via Stedendating en heb er ontzettend veel mensen leren kennen, zowel uit Zwijndrecht, als uit Antwerpen. Er staan erg veel leuke meiden op Stedendating, daarnaast werkt de site ook prettig en kan je handig zoeken. Ook de chatfunctie is erg leuk. Je kan heel makkelijk met iedereen chatten.

Hele slechte datingsite
Sunny
Ik vind dit echt een hele slechte datingsite. Ik schreef me hier in en kreeg direct een aantal mannen achter me aan met niet bepaald bedoelingen een vaste relatie met me te beginnen. Voor mij nooit weer deze datingsite, doe mij maar een andere met wat meer mannen die wel niveau hebben.

Stedendating is best een leuke datingsite
karolientje
je kan ermee op zoek naar singles bij jou uit de stad, dat is erg handig. Daarnaast kan je erg makkelijk chatten, wat ook weer zorgt dat je een contact lekker snel opbouwt. Nadat ik me inschreef was ik vrij snel met een jongen aan het chatten. Het klikte zo goed dat we besloten om direct maar wat te gaan drinken samen. Ik had dus 3 uurtjes na mijn inschrijving al een date!Website Stedendating openen