speeddating

Speeddaten is een moderne vorm van daten en is ideaal om verschillende personen te ontmoeten op eenzelfde avond. Want op zo'n avond maken vijftien à dertig mannen en vrouwen kennis met elkaar. Ze krijgen drie tot zeven minuten de tijd om met elkaar te praten en te polsen of er een mogelijke klik is.

De vrouwen blijven aan hun vast tafeltje zitten en de mannen verwisselen van plaats iedere keer als de bel gaat. Na het korte gesprek moet je dan ja of neen aankruisen op je matchkaart. Ja betekent interesse in een date met je laatste gesprekspartner. Als jullie beiden ja hebben ingevuld, spreken we van een match. Jullie krijgen dan de volgende dag elkaars e-mailadres of telefoonnummer via de organisatoren, zodat jullie met elkaar op een echte date kunnen gaan.

Goede kennismakingsvragen

Om het ijs te breken en toch verder te komen dan de standaardzinnen, geef ik je een paar vragen die je kan gebruiken om je gesprekspartner beter te leren kennen en toch niet te diep te moeten gaan op zijn of haar privacy:

* Waar zie je jezelf over vijf jaar?
* Wat doe je graag in je vrije tijd?
* Waar wil je naartoe gaan tijdens je volgende vakantie?
* Wat is het prettigste wat iemand deze week voor je gedaan heeft?
* Wat doe je om gelukkig te zijn?
* Wat wil je dat er op je grafsteen komt te staan?
* Wat is je favoriete muziekinstrument?

De voordelen van speeddating

Ben je eerder praktisch ingesteld en niet iemand die liever niet achter een computer zit om een date te versieren, dan moet je speeddating eens proberen. Een speeddating avond heeft verschillende voordelen ten opzichte van de andere vormen van daten. Vergelijken we speeddaten met een klassieke blinddate waarbij twee vrijgezellen aan elkaar worden gekoppeld door een gemeenschappelijke vriend, dan heeft speeddating een grotere mathematische kans op succes. Bij speeddating kom je namelijk in contact met meerdere singles op een avond, terwijl je bij een klassieke blinddate beperkt bent tot één persoon. Als het dan niet klikt tussen jullie, zit je wel de rest van de avond met elkaar opgescheept en had je ondertussen iets leuker kunnen doen. Bij een speeddate gebeurt er al een eerste selectie, het gesprek duurt maar enkele minuten en je kan al snel aanvullen of het wel zou kunnen klikken, misschien niet direct als nieuwe levenspartner, maar als nieuwe vriend.

Speed dating is een toffe, veilige manier om nieuwe mensen te leren kennen en wordt ook in steden zoals Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt en Mechelen.

Speeddating in België


Citydate
Citydate
Speeddating is: Een gezellig avondje uit in een sfeervolle omgeving met singles van jouw leeftijd
Alle singles van 21j-56j zijn welkom

Regelmatig speeddate events in
* Café Theatre in de Opera van Gent,
* Grand Café Modeste, Wapenstraat 18, aan de Waalse Kaai in hartje Antwerpen!
* Café Leffe op de Bondgenotenlaan 20 in hartje Leuven!

Wees er snel bij, want ze zijn snel volzet - Kijk op hun event kalender !!


Website openen Meer informatie

Smartvibes
Smartvibes
SmartVibes organiseert heel wat activiteiten voor singles in Vlaanderen. Zo zijn er onder meer de singles feestjes en uiteraard ook de klassieke speeddates.

Regelmatig speeddate events in Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt, Geel, Brugge, Ninove en Mechelen

Bekijk hun event calender


Website openen Meer informatie