Speeddaten.be

Speed dating in Vlaanderen De snelste manier om nieuwe mensen te leren kennen: 7 singles, 7 minuten bij elk! Met elke vrijgezel voer je een kort gesprekje van 7 minuten. Het wordt dus een gevulde avond vol interessante ontmoetingen en boeiende gesprekjes!

Op het internet zijn talloze datingsites te vinden, die allemaal de ware liefde beloven en garanderen dat u leuke matches tegenkomt. In de meeste gevallen is dit niet zo. U betaalt bakken vol geld aan langdurige en nutteloze gesprekken en vaak resulteert dit of in een saaie date met iemand die in het echt tegenvalt of in totaal niets. Liefde kan niet bedwongen worden en zo denkt Smartvibes er ook over. Deze datingsite is geen datingsite in de oorspronkelijke betekenis, maar is juist gericht op speeddating. In plaats van tijd te verdoen op het internet, wordt een gezellige avond geregeld met leuke dates. Gezellig, ontspannen en verrassend. Wat is nu die succesformule van Smartvibes?

 

Wat maakt Smartvibes anders dan andere datingsites?

 

Smartvibes is helemaal anders dan andere datingsites. In plaats van standaard gesprekken en chatmogelijkheden worden er speeddates geregeld. In plaats van eindeloos te mailen of te chatten online, heeft u de mogelijkheid om in het echt iemand te leren kennen. Het internet is immers tijdrovend en bij Smartvibes kunt u op één avond met minstens zeven personen kennis maken in plaats van met één.

Speeddating werkt eigenlijk heel eenvoudig. Op de website worden data gegeven waarop u zich kunt inschrijven. Deze evenementen hanteren een bepaalde leeftijdsgrens en u kunt zelf kiezen in welke groep u zich inschrijft. Op de avond zelf krijgt u te maken met zeven spetterende dates, waarbij de kans stukken groter is om een leuke klik te krijgen dan bij online dating. Vervolgens kunt u thuis eenvoudig aangegeven in wie u interesse heeft en zodra er een match is, kunt u gegevens uitwisselen. Een erg verfrissend principe dus.

 

Een gratis membership vs. een betaald membership

 

 

 

Smartvibes is in tegenstelling tot andere datingsites volledig gratis. Veel datingsites bieden een gratis lidmaatschap aan, maar komen toch met een addertje onder het gras, waardoor u na verloop van tijd gewoon dient te betalen om van alle diensten gebruik te kunnen maken. Op de site van Smartvibes meldt u zich eenvoudig aan, waarna u een eigen account krijgt. Hiermee kunt u zich inschrijven voor evenementen. Deze evenementen kosten echter wel geld. U betaald altijd standaard €36,- inschrijfkosten, waarin minstens zeven ontmoeten en een drankje zijn inbegrepen.

 

Negatieve punten

 

Het principe van speeddating is ontzettend leuk, maar de site van Smartvibes garandeert niet dat u dit mee kunt maken, ook al heeft u zich ingeschreven voor één van de evenementen. Pas na betaling wordt er eventueel een bevestiging gestuurd, maar het kan voorkomen dat het evenement vol zit. U heeft echter al betaald op dit moment. Er is geen sprake van geld terug krijgen. In plaats daarvan krijgt u een Smartvibes-krediet, dat u weer kunt gebruiken bij een volgend evenement. U zit dus wel vast aan dit tegoed.

De site is niet voor iedereen toegankelijk. De evenementen zijn vooral gericht op mensen in de leeftijd van 25 en 55 jaar oud. Wanneer u jonger of ouder bent, dan is het moeilijk om in te schrijven op de site en heeft u dus ook niet de mogelijkheid op speeddate te gaan. Natuurlijk is deze leeftijdsgroep wel de grootste, maar ook vijftigplussers zijn op zoek naar een leuke en gezellige avond.

 

Positieve punten

 

Smartvibes is een grote site waarop meer dan 1200 profielen staan. Keuze genoeg dus! De evenementen worden door het gehele land georganiseerd, zodat u in Gent, Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven en West-Vlaanderen op speeddate kunt. Daarnaast is 79% van de leden hoger opgeleid.

Een date duurt maar zeven minuten. Op deze manier voorkomt u dat u tegenover een slaapverwekkende partner zit die maar blijft praten over zichzelf. Na die zeven minuten neemt u eenvoudigweg afscheid en wacht er weer een volgende date. Een leuk weetje voor de dames: alleen de mannen verplaatsen tijdens een speeddatesessie. De vrouwen mogen blijven zitten. Wel zo attent.

 

Onze eindbeoordeling

 

Een ontzettend leuk initiatief voor degenen die internetdating zat zijn. Geen ellenlange gesprekken of onnodig geklets, maar korte gesprekjes om te zien of er een klik is. Wanneer u graag een kansje wilt wagen, dan is deze site een goed begin. Het is aan uzelf om te kijken of zo’n date uiteindelijk resulteert in meer.


Website Speeddaten.be openen

30+ | dertigplussers | hoger opgeleiden | liefde | speeddating | Dating Antwerpen | Dating Leuven | Dating Gent | Dating Hasselt | Dating Geel | Dating Brugge | Dating Ninove | Dating Mechelen | speed daten |