Rendez Vous

Rendez Vous is de grootste Belgische, tweetalige site en telt tussen de 30.000 en 40.000 leden.

Rendez-Vous
Oudste datingsite van Belgie De site is opgericht in 1997 en heeft intussen talloze alleenstaanden aan een mooie relatie geholpen. Met behulp van moderatoren wordt de website ook veilig en betrouwbaar gehouden.

Doelgroep

iedereen | liefde | vriendschap | vrouw zoekt man


De do's en don'ts van digitaal daten
01/04/2015
Steeds meer singles surfen naar datingsites op zoek naar een partner. Vooral gescheiden veertigers met een drukke baan zijn vaste klant. Maar hoe groot is de kans dat je via internet de (nieuwe) liefde van je leven vindt? Vijf vragen over digitaal daten.
GETEST. Welke datingsite werkt het best?
14/02/2015
Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. Wij maakten een profiel aan en legden zeven datingsites onder de loep. Op de site lichten we een tipje van de sluier op, maar in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad van zaterdag 14 februari komt je te weten hoe goed Zoosk, You for Me, Rendez-Vous en Elite Dating werken.
Single met Valentijn? Neem zelf het heft in handen
12/02/2012
Wie single is, hoeft niet werkloos te wachten tot de ware voorbijwandelt, maar kan ook zelf het heft in handen nemen om een partner te vinden. De mogelijkheden om Cupido een handje toe te steken zijn legio.
Liefde op het internet
11/04/2009
Steeds vaker leren koppels elkaar kennen 'via het internet'. Maar hoe gaat dat internetdaten in zijn werk? Via welke sites ga je op zoek naar 'de ware'? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij staken ons licht op bij enkele ervaringsdeskundigen.
Je nieuwe lief vind je op het internet
02/10/2005
Een lief zoeken via het internet, het succes ervan blijft maar toenemen. ,,Logisch'', zegt de Leuvense mediaprofessor Dirk De Grooff. ,,Het is anoniem, niet duur en daardoor heel laagdrempelig.'' Vanuit Amerika komen ondertussen datingsites aangewaaid die alle singles eerst nauwgezet screenen. Want niet alles is rozengeur en maneschijn.
Gemengd huwelijk in zware crisis
12/06/2010
België is een gemengd huwelijk dat nu een heel zware crisis doormaakt. Vlaanderen heeft echt geprobeerd zijn Franstalige partner duidelijk te maken dat de liefde van beide kanten moet komen, dat ze een gat in haar hand heeft en dat ze - zeker in een periode van economische crisis - de knip op de beurs moet houden, dat er best nieuwe afspraken worden gemaakt... De komende onderhandelingen voor de vorming van een nieuwe regering zijn in feite een relatietherapie die hopelijk zorgt voor een vernieuwd vertrouwen en wederzijds respect. Maar als die doorstart mislukt, gaat de relatiebemiddeling best zo snel mogelijk over in een professionele echtscheidingsbemiddeling, die streeft naar een voor beide partijen aanvaardbaar financieel en materieel compromis. En naar de minst slechte regeling voor de voornamelijk door zijn Franstalige moeder opgevoede, moeilijk puberende tiener die Brussel nog is. Een jarenlange vechtscheiding kunnen beide partijen immers missen als kiespijn. De ervaring leert dat die toch alleen maar verliezers oplevert.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....
Hoe eindigden de romances uit Boer zkt Vrouw?
18/11/2013
Het negende seizoen van Boer zkt Vrouw sloot traditiegetrouw af met een grote samenkomst van alle kandidaten. Hebben de romances standgehouden?
Single mannen vind je zo!
17/05/2010
Zeker als je al even single bent, lijkt het soms alsof je eerder een buitenaards wezen uit een ander melkwegstelsel zal tegenkomen dan de man van je dromen. Maar vergeet niet dat je hem kan ontmoeten waar je hem het minst verwachtte…
HOROSCOOP: Wat brengt de liefde deze zomer?
21/06/2010
Deze horoscoop voorspelt wat jou op liefdesgebied te wachten staat deze zomer - rust, passie, hoge pieken of diepe dalen?
Liefde komt uit je computer
18/08/2010
Datingsites zijn druk op weg je vrienden te vervangen wanneer het aankomt op het vinden van een partner, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek.
Vind een partner via gps
07/05/2012
Op zoek naar singles in de buurt? Dan kan ze vinden met je smartphone.
Chaos troef in ‘Boer zkt Vrouw’
21/10/2014
Vorige week pakten zijn vrouwen hun koffers, en gisteren was ook van deelnemer Ruben geen spoor meer te bekennen in 'Boer zkt Vrouw'. Het is de trend van dit seizoen: alle kandidaten doen hun zin en lappen de regels aan hun laars. De makers staan erbij en kijken ernaar. ‘Tjah, de liefde laat zich niet in een keurslijf dwingen.’
Wat kopen mannen voor hun minnares ?
13/12/2012
Mannen die een affaire hebben doen hun minnares meestal lingerie cadeau. Dat toont een onderzoek aan van een Nederlandse relatiesite waaraan vijfhonderd personen hebben meegewerkt.
Tinder doet eerste overname
13/01/2015
De dating-app Tinder heeft zopas zijn eerste overname afgerond. Het bedrijf, dat opereert onder de vleugels van het Amerikaanse IAC, heeft Namesake opgekocht, de makers van de messenger-app Tappy.