Relatieplanet

Grootste en beste datingsite van Belgiƫ, voor jong en oud. Gratis registreren! Maar liefst vijf jaar op rij werd Relatieplanet.be verkozen tot datingwebsite van het jaar: van 2009 tot en met 2013. Ontdek hier waarom!

Relatieplanet.be - 1 maand full member voor € 10,00

Met de kortingscode: 50fe16 ontvang je 50% korting op een Full Membership voor 1 maand. De prijs voor een Full Membership van 1 maand is hierdoor nu tijdelijk € 10,00 (in plaats van € 20,00).
De kortingcode is geldig vanaf woensdag 10 februari tot en met woensdag 22 februari.
Kortingscode: 50fe16

 

 

Daten online is tegenwoordig hotter dan ooit! Nog nooit kunt u zo eenvoudig op zoek gaan naar een leuke date, een gezellig maatje of een serieuze relatie. Wanneer u niet weet waar u moet beginnen, dan is Relatieplanet een handige site. Deze datingsite is voor iedereen toegankelijk en stelt geen vreemde eisen aan het lidmaatschap. Op deze manier wordt online daten een stuk makkelijker en leuker. Relatieplanet is één van de bekendste datingsites en heeft niet voor niets de afgelopen vijf jaar steeds de prijs in de wacht gesleept voor ‘’website van het jaar’’. Wat is er dan zo bijzonder aan deze datingsite en wat kunt u allemaal verwachten wanneer u een bezoekje brengt aan dit platform?

 

Wat maakt Relatieplanet anders dan andere datingsites?

 

De site heeft aardig wat prijzen in de wacht gesleept en dat is natuurlijk niet voor niets. Zo is het al bijzonder dat je in principe gratis kunt daten. Op veel sites moet u meteen na uw inschrijving credits kopen om zo met andere leden te kunnen praten of zelfs om profielen van anderen te kunnen bekijken. Op Relatieplanet werkt het niet zo. Hier kunt u gewoon een gratis profiel aanmaken, waarna u redelijk wat functies van de site kunt gebruiken.

Waar u bij veel andere datingsites uren op zoek bent naar een of andere vorm van contact, kunt u bij Relatieplanet iedere dag contact opnemen met de klantenservice. Deze is iedere dag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 23:00 uur. Wel zo fijn wanneer je even met vragen zit. Zo hoeft u niet dagenlang meer te wachten op een antwoord via e-mail. En dat is niet alleen handig wanneer je problemen tegenkomt op de site of iets wilt melden, maar ook wanneer u niet langer gebruik wilt maken van de site en uw lidmaatschap wilt opzeggen. Veel sites proberen dit gedeelte altijd moeilijk vindbaar te maken.

Opvallend is dat Relatieplanet niet alleen voor leden veel leuke acties heeft. Ook niet-leden kunnen meedoen aan allerlei events die worden georganiseerd. Wanneer u dus even geen zin heeft om online te daten, of u wilt graag iemand in het echt ontmoeten, dan kunt u zich inschrijven voor diverse singlefeesten en singlereizen. U kunt zelfs gebruik maken van een dating coach die u kan helpen wanneer u het even niet meer weet.

 

Gratis lidmaatschap vs. betaald lidmaatschap

Op Relatieplanet kunt u zich gratis aanmelden. Zo’n gratis lidmaatschap levert bij deze datingsite al genoeg voordelen op en u kunt al van veel functies gebruik maken. Zo kunt u natuurlijk leden zoeken en profielfoto’s van anderen zien. Daarnaast kunt u vijfmaal een interessebericht sturen naar een ander lid en oproepen lezen. Met een full membership kunt u net even wat meer. U kunt nu onbeperkt zelfgeschreven berichten versturen, chatten met andere leden, foto’s bekijken, zoeken op trefwoorden en ook heeft u geen last van advertenties. Zo’n betaald lidmaatschap kunt u afsluiten voor de duur van een maand (€28,50), drie maanden (€43,50), zes maanden (€63,50) of twaalf maanden (€86,50).

 

 

 

Nadelen

 

Met alleen een mooi praatje haalt de site het niet. Zo is het natuurlijk hartstikke fijn dat iedereen zich hier kan aanmelden, maar met zoveel leden is het natuurlijk wel een stuk moeilijker om die juiste date te vinden. U hebt immers een veel grotere doelgroep waar u dan die perfecte match uit moet zoeken. Daarbij komt nog dat er regelmatig wat fake profielen naar voren komen. Dat kan ook niet anders, omdat de site vrij toegankelijk is voor iedereen. U zit niet vast aan het maken van een test of iets dergelijks, waardoor u eenvoudig in kunt schrijven. Zo wordt er ook regelmatig gefluisterd dat de site toch wel favoriet is bij mannen die op seks uit zijn.

 

Voordelen

 

Het grote aantal leden zegt eigenlijk al genoeg. De site is echt een favoriet bij veel mensen die op zoek zijn naar een leuke vriendschap, date of relatie. Ze hebben dan ook terecht al vijf jaar achtereen de prijs gewonnen voor ‘’website van het jaar’’. Met een groot aantal leden is de kans dat u een geschikte match vindt natuurlijk heel groot.

De datingsite houdt zich niet bezig met matchingprincipes zoals persoonlijkheidstesten en dergelijke. Vaak bent u even bezig met het invullen van zo’n test en krijgt u vervolgens waardeloze matches in uw inbox. Bij Relatieplanet gaat u gewoon zelf op zoek naar een leuke match en klikt u echt alleen diegenen aan die u leuk vindt.

 

Onze eindbeoordeling

 

Relatieplanet is zeker een datingsite die het proberen waard is. Doordat u gratis wat functies uit kunt proberen en er genoeg singles zijn ingeschreven op de site, kan het zeker geen kwaad om te kijken of deze manier van online dating iets voor u is. Door uw profiel zo in te vullen dat u genoeg informatie vertelt over uzelf, kunt u zelf een beetje regelen hoeveel reacties u binnen krijgt.


Website Relatieplanet openen

50+ dating | 60+ dating | bejaarden | gepensioneerden | hoger opgeleiden | liefde | ouderen | senioren | vijftigers | Vijftigjarigen | vijftigplussers | weduwes | weduwnaars | zestigers | Dating Antwerpen | vrouw zoekt man

Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.

Commentaren Relatieplanet

Teleurgesteld in de site
johny
Ook ik heb me nog eens overhaald een tweede inschrijving te wagen en heb lidmaatschap genomen voor & maand met nog een maand verlenging maar jammer genoeg zonder tevredenheid; ik ben van limburg en zoek aldaar iemand zonder ook maar enig resultaat. nog steeds diezelfde profielen uit de eerste inschrijving niks nieuws dus en ook geen reacties. enkel enkele ongewenste spam die mij zelf een bericht stuurden. Dus neen voor mij. Geen aanrader !!

Dit is echt een leuke datingsite
Claudia
Heel veel datingsites beloven gouden bergen en eerlijk toegeven, vaak hebben ze ook vele mogelijkheden op hun site zitten, maar het aantal ingeschreven mannen valt me dan vaak weer enorm tegen en dan ben je ook snel uitgekeken op een datingsite natuurlijk. Ik was dan ook erg blij verrast toen ik me inschreef bij Relatieplanet. Hier staan echt heel veel mensen ingeschreven, waardoor er altijd wel iemand is, waarmee je in contact kan komen. Wat mij betreft is dit wel de beste datingsite van Belgie.

Veel mensen uit Holland
Harrold
Groot voordeel aan Relatieplanet.be vind ik dat er ook heel veel mensen uit Holland op staan. Doordat ik tegen de grens woon, kon ik met deze datingwebsite ook erg gemakkelijk zoeken rondom de stad Breda en heb hierdoor erg leuke meiden leren kennen. Nadeel is dat Relatieplanet.be erg verslavend is. Je kan er zoveel nieuwe mensen door leren kennen.

Grote liefde hier leren kennen
Katelijne
Ik heb mezelf al diverse keren ingeschreven bij Relatieplanet. op deze datingwebsite staan echt ontzettend veel mensen. Ik heb dan ook ontzettend veel lol gehad en ook mijn grote liefde hier leren kennen. Laatst ook nog stiekem een vriendin hier ingeschreven, ik ben erg benieuwd wat hier uit gaat komen.

Geweldig om ingeschreven te staan op Relatieplanet
Peter
Geweldig om ingeschreven te staan op Relatieplanet.nl. Ik heb heel veel meiden ontmoet hier. Er staan erg veel meiden uit de stad Antwerpen en omgeving. Zelf kom ik uit Aartselaar en heb zelf ook nog wat meiden gezien die ik al kende uit het dagelijks leven. Erg leuk om elkaar op een datingwebsite te ontmoeten.

De sfeer is erg goed op deze datingsite.
Sereia
Daar sta je dan na 5 jaar een relatie te hebben gehad weer als vrijgezel van 35 jaar in het leven. Nieuwe mensen leer ik in het dagelijks leven niet zo snel kennen en al helemaal geen mannen waar ik wel wat meer mee zou willen. Dit was voor mij een goede reden om me in te schrijven bij een datingsite. Ik heb er geen moment spijt gehad. De sfeer is erg goed op deze datingsite. Ik kan iedereen aanraden het eens te proberen.

Enorme hoeveelheid mensen
Sanne
Wat staan er tegenwoordig een hoop mensen op een datingsite! Ik heb mezelf ongeveer 6 jaar geleden al eens ingeschreven op een datingsite, heb er een relatie gevonden, helaas is die relatie een half jaar geleden weer uitgegaan. Ik besloot me gisteren opnieuw in te schrijevn nadat ik op deze site kwam, ik heb gekozen voor Relatieplanet en stond versteld van de enorme hoeveelheid mensen die erop staan. Erg spannend dus wat er de komende dagen gaat gebeuren.Website Relatieplanet openen