Relatiebureau's in Antwerpen (9)


Altero Kapellen
Altero brengt "good old fashioned face-to-face" relatiebemiddeling in een moderne versie waar warmte, veiligheid en bewustwording centraal staan....
2959 Kapellen, België
Altero Nijlen
Altero Nijlen brengt "good old fashioned face-to-face" relatiebemiddeling in een moderne versie waar warmte, veiligheid en bewustwording centraal staan....
2560 Nijlen, België
b-loved
Bij relatiebureau B-Loved wordt er hard gewerkt, maar vooral uit het hart, en dat voel je... Consulentes aanwezig in ALLE provincies!..
2300 Turnhout, België

Duet Antwerpen
Het team van Duet bestaat uit 7 mensen die academisch geschoold zijn. De consulenten die instaan voor de intakegesprekken en de bemiddeling, hebben een diploma in de humane wetenschappen. ..
2060 Antwerpen, België
Happy People Westerlo
Happy People Westerlo is een betrouwbare partner in het zoeken naar een nieuwe relatie. Zij zijn al 25 jaar actief als bemiddelingskantoor en gaven al duizenden het spreekwoordelijke duwtje in de rug...
2260 Westerlo, België
HOLE-B-LOVED
Iedereen die bij Hole B-loved is ingeschreven heeft 1 ding gemeen: hij of zij is klaar voor een nieuwe relatie, een nieuwe stap en wil enkel het beste voor zichzelf. Bij ons is iedereen welkom! Wij maken geen onderscheid en weigeren geen me..
2300 Turnhout, België
R&F Introductions Antwerpen
Zaakvoerder en matchmaker van R&F Introductions. U kan haar contacteren voor een intake gesprek op kantoor te Lille in de provincie Antwerpen. ..
2275 Lille, België
R&F Introductions Mechelen
Mieke, dating coach voor R&F, Bachelor in de Gezinswetenschappen, woont in Keerbergen...
Mechelen, België
R&F Introductions Wilrijk
Anke, dating coach voor R&F en tevens psychologe gevestigd in Antwerpen (Wilrijk). Zij heeft een master in de klinische psychologie en is tevens cliëntgericht psychotherapeut. ..
2610 Wilrijk, België