Relatiebureau west vlaanderenZaakvoerder omstreden huwelijksbureau krijgt celstraf
09/10/2012
KORTRIJK/ZWEVEGEM - De correctionele rechtbank in Kortrijk heeft Bart C., de zaakvoerder van een omstreden huwelijksbureau in Zwevegem, dinsdag veroordeeld tot twee jaar cel waarvan één effectief. De man lichtte tientallen slachtoffers op.
Huwelijksbureau Accent Partners riskeert sluiting
22/05/2012
KORTRIJK - Huwelijksbureau Accent Partners riskeert een sluiting. Dat bleek dinsdag op het proces tegen de 45-jarige zaakvoerder Bart C. voor de rechtbank in Kortrijk.
Nieuw relatiebureau mikt op succesvolle singles
31/08/2012
In Brussel opende donderdag een vestiging van Berkeley International, een relatiebureau voor succesvolle singles. Het mikt op financieel onafhankelijke mensen die op zoek zijn naar een partner, maar daarvoor geen 'gewone' datingsites willen afschuimen.
Datingsites en relatiebureaus profiteren van de feestdagen
03/01/2013
De jaarovergang is de ­periode waarin de meeste singles zich outen, zowel op datingsites, bij relatiebureaus, als in singles­organisaties.
Grote controle bij huwelijksbureaus
16/08/2006
Economische Zaken gaat alle Belgische huwelijksbureaus doorlichten op de voorgestelde contracten.
Datingsite voor vreemdgangers nu ook in Vlaanderen
16/04/2009
Ze bestond al in Nederland maar is er nu ook bij ons: de datingsite voor vreemdgangers. 'Iedere Vlaming die op zoek is naar een veilige manier om de sleur te doorbreken in een relatie, kan vanaf nu terecht op Second Love', zegt medeoprichter Erik Drost. De bedenkers willen mensen de kans geven op een beetje spanning die een jarenlange relatie soms ontbeert. 'Hoever ze daarin gaan, van online flirten tot echte afspraakjes, bepalen de leden zelf.'
Relatiebureau licht opnieuw vrijgezellen op
28/06/2013
Ruddervoorde - Het Kortrijkse parket onderzoekt een twintigtal nieuwe klachten van eenzame vrijgezellen tegen de al eerder veroordeelde ex-zaakvoerder van huwelijksbureau Select Partners. ‘Het is een schande dat hij harten blijft breken’, reageren de eerste slachtoffers.
Altero neemt relatiebureau van Elke Clijsters over
01/10/2014
De relatiebemiddelingsactiviteiten van DateDesk, het kantoor van Elke Clijsters en Rita Matoukou, worden overgenomen door Singles-Platform Altero van Ilse Melotte en Ilse Reynders. Het aantal leden van DateDesk nam in een klein jaar dusdanig toe, dat er gezocht werd naar een overnamepartner
Topman Tinder weg na amper vijf maanden
13/08/2015
Tinder, de populaire datingapp, voert alweer een wissel aan de top door. De topman Christopher Payne wordt na amper vijf maanden vervangen door Sean Rad, de stichter van het bedrijf.
Datingbureau voor triatleten opgestart in Retie
31/05/2012
RETIE - De organisatoren van de triatlon van Retie hebben een nieuwe service opgestart: een datingbureau voor triatleten.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....
Datingbureau koppelt poes aan baasje
21/11/2013
SINT-TRUIDEN - De juiste kat koppelen aan het juiste baasje. Dat is de missie van het eerste ‘professionele datingbureau voor asielkatten en baasjes’ in Sint-Truiden. ‘Een kat kan je niet kiezen op basis van het uiterlijk, wel op basis van persoonlijkheid.’