b-loved

b-loved

Bij relatiebureau B-Loved wordt er hard gewerkt, maar vooral uit het hart, en dat voel je... Consulentes aanwezig in ALLE provincies!

Iedereen die bij Relatiebureau B-loved is ingeschreven heeft 1 ding gemeen: hij /zij is klaar voor een nieuwe stap, een stap in de richting van een nieuwe relatie. Je wilt toch het beste voor jezelf en dan ga je je lot toch niet in handen geven van iemand die nog niets bereikt heeft. Uiteraard kies je voor een top team, mensen die jou aanvoelen, die precies weten wat je wil en ook, minstens net zo belangrijk, wat je niet wil.

in het uitgebreide ledenbestand van relatiebureau B-loved vind je zelfstandige ondernemers met een drukbezette agenda, hardwerkende dames/heren met weinig of geen vrije tijd maar ook mensen die op pensioen zijn en op zoek zijn naar een maatje om de rest van hun leven weer zin te geven en volop van het leven te genieten. Jong en oud, gescheiden, weduwen, weduwnaars, alleenstaanden, verstokte vrijgezellen die zich bedacht hebben...

 

 

Van secretaresse tot vrachtwagenchauffeur, van leerkracht tot arts, van mensen in loondienst tot grote ondernemers, allen op zoek naar die ene, die persoon die je hart sneller doet kloppen, die je leven vervolmaakt. Iedereen is dus welkom en op ieder potje past een dekseltje, door onze unieke matching-methode zijn wij ervan overtuigd dat wij jouw dekseltje heel snel zullen vinden. Je bepaalt zelf met wie je gematcht wil worden, iemand van je eigen kaliber of net niet: het hangt allemaal van jou af!

 

Laat de coaches van relatiebureau B-loved jou de weg wijzen naar je nieuwe liefde, want jij verdient ook die persoon die jouw leven verrijkt, weer zin geeft en die je doet stralen. Met hart en ziel gaan wij voor jou op zoek naar de ware, volledig rekening houdend met je profiel, je waarden, je voorkeuren en je verwachtingen, met een volledige garantie voor discretie en privacy.

Adres:
Warandestraat 15, 2300 Turnhout, Belgiƫ

GSM:0474 263 751