Regioswingers

Voor wie kickt op partnerruil Swingen heeft in deze context niks met dansen te maken. Wie zich op deze site inschrijft, heeft zin in partnerruil!

Het hebben van één sekspartner is tegenwoordig eigenlijk een beetje ouderwets. Waar u vroeger niet moest denken aan meerdere partners tegelijkertijd, zijn woorden als ‘’swingen’’ nu niet meer weg te denken. Wanneer u als stel op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en niet al te jaloers bent aangelegd, is swingen natuurlijk erg leuk. U hoeft hiervoor tegenwoordig niet meer naar een geheimzinnig café, maar kunt eenvoudig op het internet uw gang gaan. Er zijn immers veel sites die een spannend avontuurtje aanbieden. Zo ook Regioswingers. Deze datingsite zegt oorspronkelijk te zijn bedoeld voor het vinden van een date, relatie of vriendschap, maar als swingend stel kunt u hier juist terecht. Op deze site kunt u ongedwongen samen op zoek gaan naar een ander leuk stel dat u allebei wel ziet zitten. Wat maakt Regioswingers nu zo speciaal en welke voor- en nadelen heeft de site?

 

Wat maakt Regioswingers anders dan andere datingsites?

 

Opvallend aan de datingsite Regioswingers is dat de site speciaal is gericht op stelletjes. U kunt zich hier dus niet inschrijven in uw eentje, maar zult toch echt een partner moeten hebben die met u mee wil. U gaat op de site dan ook niet op zoek naar één geschikte match, maar juist naar twee matches! U schrijft zich als stel eenvoudig op de site in en gaat dan, op basis van uw zoekcriteria, op zoek naar een ander leuk stel. Dit maakt de zoektocht natuurlijk iets moeilijker, omdat beide partners een match moeten zijn.

U bent op deze datingsite ook zeker niet op zoek naar een leuke date of relatie. U bent immers met twee. Nee; in plaats van leuke contacten, zoekt u erotisch getinte contacten waar u een spannend afspraakje mee kunt regelen. De gesprekken zullen dan ook meestal een seksueel tintje hebben. In plaats van standaard gesprekken en saaie onderwerpen, heeft u hier meteen beet en kunt u samen met uw partner daten.

 

Een gratis membership vs. een betaald membership

 

 

U kunt op de site zowel kiezen voor een gratis membership als een betaald lidmaatschap. Het is natuurlijk erg handig om eerst even te kijken of de site iets voor u is, voordat uw daadwerkelijk de portemonnee trekt. Als gratis lid kunt u natuurlijk een profiel aanmaken en profielen van andere leden bekijken. U heeft de mogelijkheid om enkele standaard berichten te sturen naar anderen, foto’s te plaatsen van uzelf (maximaal tien), hoofdfoto’s van anderen te bekijken en te zoeken naar matches met de standaard zoekfunctie. Natuurlijk is het stukken leuker op Regioswingers wanneer u een betaald lidmaatschap afsluit. U koopt dan een aantal credits waarmee u bepaalde handelingen kunt verrichten. Zo kunt u zelf persoonlijke berichten sturen met een langere inhoud, extra foto’s van anderen bekijken, chatten met anderen en berichten lezen. Ook zoeken wordt een stuk leuker. In plaats van een standaard zoekfunctie, kunt u uitgebreid zoeken door bijvoorbeeld de gewenste haarkleur of het gewicht in te vullen. Ook kunt u zoeken op trefwoord, om het nog iets makkelijker te maken. Dit alles kost u tien credits per dag. Credits kun je kopen per 140 stuks (€15,99 voor 14 dagen), per 300 stuks (€27,99 voor 30 dagen) of per 900 stuks (€59,99 voor 90 dagen).

 

 

Negatieve punten

 

Een beetje apart is het wel, dat de site zelf beweert een datingsite te zijn voor het vinden van een date, relatie of vriendschap. Toch heeft de site niet voor niets de naam ‘’Regioswingers’’ gekregen en het grootste gros van de site is dan ook zeker gericht op swingen. Toch jammer dat ze zelf niet goed de intentie door hebben en niet weten waar hun leden mee bezig zijn. Daarnaast is het zo dat de site natuurlijk wat geld kost. U kunt zich vrolijk gratis aanmelden op de site, maar moet op een gegeven moment wel gaan betalen om van alle functies gebruik te kunnen maken.

 

Positieve punten

 

Met Regioswingers weet u altijd precies waar je aan toe bent. Hier komen stelletjes die op zoek zijn naar andere leuke stelletjes voor een spannend afspraakje. U hoeft zich hier dan ook niet bezig te houden met nutteloos geklets, maar kunt op een erotische manier kennis met elkaar maken. U komt eenvoudig met iemand in contact door gebruik te maken van de uitgebreide zoekfunctie. Hier kunt u bijvoorbeeld selecteren op lengte, gewicht, opleiding en de kleur van de ogen. Foto’s en teksten die u op de site wilt plaatsen, moeten eerst goed worden gekeurd door de organisatie, zodat er geen foute foto’s of teksten op de site komen te staan.

Erg handig is ook dat de site een mobiele versie heeft. Zo hoeft u niet altijd een laptop bij de hand te hebben, maar kunt u ook eenvoudig op uw mobiele telefoon een kijkje nemen op de site. U hoeft geen hele dag te wachten om die leuke match eens te bekijken, maar kunt eenvoudig inloggen op uw telefoon en leuke berichten sturen naar anderen. Voor sommigen is dit zelfs een stuk handiger: anderen kunnen niet zomaar meekijken op het scherm.

Nog een leuk weetje: op de site staan regelmatig leuke acties, waarmee u niet alleen gratis toegangsbewijzen voor erotische evenementen kunt winnen, maar ook andere mooie prijzen, zoals een mooi lingeriesetje.

 

Onze eindbeoordeling

 

We moeten toegeven dat Regioswingers toch wel een ideale site is voor diegenen die even wat anders willen. U moet het er natuurlijk met beide partijen mee eens zijn, maar de site geeft u dan ook de mogelijkheid om spannende avontuurtjes te beleven op een discrete manier.


Website Regioswingers openen

koppels | seks | swingers | RegioSwingers | Swingers dating | Partner ruil | Seksueel avontuur | Erotische ontmoetingen | Datingsites voor volwassenen | Discreet daten | Vrijblijvende dating | Seksuele afspraakjes | Datingsite voor swingers | Flirten met andere koppels | Spannende dates met andere stellen | Erotische dates met andere koppels | Swingers feesten | Datingsite voor avontuurlijke koppels