Poolse vrouwen


Elena's Models
Betrouwbare site voor contacten in Oost-Europa. Alle vrouwen op deze site wonen in Oost-Europa en de meeste mannen die de site gebruiken wonen in Westerse landen.

Doelgroep

Russian dating | Ukraine dating | Romanian dating | Russische vrouwen | Poolse vrouwen


Succesvolle vrouwen zijn aantrekkelijker
08/02/2015
Uit een grootschalig onderzoek van het Amerikaanse datingbureau Match is gebleken dat intelligente en succesvolle vrouwen het meest aantrekkelijk zijn voor een man.
Vijf tips voor meer zelfvertrouwen
12/06/2015
Je zit in vergadering maar durft je mond niet open doen omdat je denkt dat niemand zit te wachten op je mening. Je hebt geen tijd om op de kinderen van je zus te passen, maar je zegt toch elke keer ja. Herkenbaar? Zelfvertrouwen- en assertiviteitscoach Nele De Boeck schreef het boek 'Sterk' om je zelfvertrouwen op te krikken en geeft tips om je beter in je vel te voelen.
Google verbant pornoadvertenties
02/07/2014
Internetgigant Google weert voortaan alle expliciete reclame voor ‘lustopwekkende seksuele handelingen’ uit de advertentieblokken boven zoekresultaten.
Op Facebook verlies je al jouw rechten
09/02/2012
Wie zichzelf als particulier, bedrijf of zelfstandige promoot via Facebook, stuit op zeer strikte voorwaarden. De site bezit alles en mag je voor het minste buitengooien.
Dakloze licht miljonairsvrouwen op via datingsite
06/06/2008
Een Amerikaanse dakloze wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht via een datingsite.
Zweedse vrouwen willen het snelst seks
14/04/2005
Jonge Amerikaanse vrouwen willen volgens een rondvraag minder seks dan vrouwen in vele andere landen op de wereld. De Zweedse vrouwen zouden het snelst met een nieuwe man het bed delen.
Seks na eerste date is not done voor Vlaamse vrouwen
25/09/2015
Na een eerste date meteen met elkaar het bed in duiken is voor bijna de helft (46 procent) van de Vlaamse single vrouwen absoluut not done. Dat wijst onderzoek van datingsite Parship uit. Bij de mannen heeft slechts 16,5 procent hier problemen mee.
Zo verknoeien vrouwen hun date
08/11/2012
Vrouwen wijten een mislukte date vaak aan de man in kwestie, maar ook de dames zelf kunnen het romantische onderonsje verknoeien. Dat blijkt uit een enquête van de Amerikaanse datingsite Whatsyourprice.com waaraan duizend mannen deelnamen. Een overzicht van de dingen die mannen écht niet kunnen verdragen.
Torhoutse vrouw opent parenclub in kasteel
16/02/2012
KORTRIJK - Met een erotische club voor swingers in feestzaal 't Wit Kasteel in Kortrijk hoopt de Torhoutse Bianca Dekyvere koppels uit de middenklasse aan te trekken.
Single vrouwen vluchten weg uit Manhattan
25/07/2012
Door series als Sex and the City en Gossip Girl denken we dat New York het mekka is voor vrijgezelle vrouwen. Maar dat strookt niet met de realiteit. Steeds meer dames uit Manhattan gaan immers op zoek naar een man buiten de metropool.
Er wordt vaak gezegd dat de Poolse vrouwen de mooiste ter wereld zijn.
Daarover kan men best van mening verschillen, maar het is zeker dat ze veel zorg aan hun uiterlijk besteden. Dus als ze niet van een grote schoonheid zijn, zullen ze dat zorgvuldig verbergen met make-up en modieuze kleding. Maar hoe zit het met hun binnenkant? ..
Waar je op moet letten als je Poolse vrouwen versiert
Een paar dingen zijn wel anders. One night stands vond ik minder gemakkelijk dan in andere Europese landen. We plannen om nog eens een Summer Bootcamp te geven in Krakau of Warschau en dan ga ik het nog eens testen, maar het ging iets trager dan gemiddeld. Je moet een een vrouw laten zien dat je ..
Vallen Poolse vrouwen op je geld?
Tja dat blijft een goede vraag. Mijn antwoord is: niet per sé. Zoals ik zei: ik versierde een vrouw die juist veel rijker was dan mij. Het ging om de klik. Ik denk dat veel vrouwen niets met je willen als ze jou niet leuk vinden om wie je bent. ..