Parship

Grote datingsite met duizenden profielen Voor hogeropgeleide Belgen die op zoek zijn naar vriendschap, een afspraakje of een vaste relatie. 51% van de leden zijn vrouw, wat een pak meer is dan op vele andere datingsites.

De juiste partner vinden, is niet altijd even makkelijk. Soms komt u maar niet die andere persoon tegen, hoe hard u ook op zoek bent. Toch hoeft het echt niet zo moeilijk te zijn om een leuke partner aan de haak te slaan. Zolang u maar weet waar u moet zoeken. Parship is een ontzettend leuke datingsite, speciaal gericht op vrijgezelle dames en heren met een hoger opleidingsniveau. Als hogeropgeleide kunt u hier leuk in contact komen met andere gelijkgestemden en gaat u meteen gerichter op zoek naar een gezellige date.

 

Wat maakt Parship anders dan andere datingsites?

 

Het bijzondere aan Parship is dat ongeveer één op de drie mensen hier een nieuwe partner vindt. Dat is een extreem hoog cijfer. Waar andere datingsites vaak een beetje vaag blijven over het slagingspercentage, geeft Parship duidelijk aan hoe groot de kans is dat u een geschikte date gaat vinden. En 33% is natuurlijk een ontzettend hoog percentage. Daarnaast is de site speciaal gericht op hogeropgeleiden. Meer dan 75% van de leden is hoogopgeleid, waardoor de kans stukken groter is dat u een geschikt iemand tegenkomt. Veel datingsites richten zich niet specifiek op een bepaalde doelgroep, waardoor het zoeken naar een leuke date heel wat moeilijker is. Bij Parship heeft u het kaf al van het koren gescheiden voor wat betreft opleidingsniveau.

Enorm veel datingsites hebben een ongelijke verhouding tussen mannen en vrouwen. Het komt vaak voor dat het overgrote merendeel van de leden of vrouw of man is. Bij Parship is dat niet zo. De verdeling tussen mannen en vrouwen is hier beter in balans dan bij andere datingsites. Dit komt mede doordat de meeste leden van de site ouder zijn dan dertig jaar. Zij zijn dus iets serieuzer in hun zoektocht naar de ware liefde. Hierdoor heeft u minder last van mensen die minder serieus op zoek zijn naar een date.

Erg opvallend is dat er op Parship ook hulp geboden wordt. U kunt eenvoudig de hulp inroepen van een Parship coach, die vervolgens stap voor stap helpt met het aanmaken van een profiel tot en met het voorbereiden van een date. Wanneer u het even niet meer weet, dan kunt u dus eenvoudig om hulp vragen. Leuk is ook dat u uw zoektocht kunt vergemakkelijken door gebruik te maken van het Parship-principe. Er wordt dan een unieke test aangeboden waarbij persoonlijke eigenschappen aan bod komen. Op basis hiervan zoekt Parship vervolgens geschikte kandidaten.

 

 

Emailing BEnl 500x500

 

Een gratis membership tegenover een betaald membership

 

Op Parship kunt u zich natuurlijk gratis aanmelden. Met een gratis lidmaatschap kunt u partnervoorstellen doen, berichten ontvangen en deze één keer beantwoorden, foto’s toevoegen en ijsbrekers en glimlachen versturen. Wilt u echter optimaal genieten van de mogelijkheden, dan dient u een premium lidmaatschap af te sluiten. Hiermee kunt u tevens onbeperkt berichten sturen en lezen, foto’s bekijken van anderen, de lokale zoekfunctie gebruiken, bezoekers van uw eigen profiel bekijken, contactgarantie krijgen en een uitvoerig persoonlijkheidsrapport krijgen. U kunt hierbij kiezen uit een lidmaatschap van een half jaar (€39,90 per maand), een jaar (€24,90 per maand) of twee jaar (€19,90 per maand).

 

Nadelen

 

Een erg groot nadeel van Parship is dat de datingsite op het eerste gezicht gratis lijkt te zijn, maar dat uiteindelijk niet echt is. Door de vele positieve reacties op het internet krijgt u de indruk dat de site helemaal geweldig is. Op zich is de datingsite dat ook, maar u krijgt pas toegang tot de meeste functies wanneer u een betaald lidmaatschap hebt afgesloten. Zo kunt u bijvoorbeeld pas foto’s van anderen zien nadat u hebt betaald. En ook berichten openen en lezen kan pas na betaling.

De site hanteert relatief hoge kosten in vergelijking met andere datingsites. Per maand bent u een redelijk bedrag kwijt. Daarnaast komt nog dat uw lidmaatschap telkens met een maand wordt verlengd indien u dit niet op tijd opzegt. Sommige leden hebben hier in het verleden wat moeite mee gehad. Het duurde dan even voordat het lidmaatschap opgezegd kon worden.

Het hele item van de persoonlijkheidstest is natuurlijk hartstikke leuk, maar het duurt wel even eer u hier doorheen bent. Het is een vrij lange persoonlijkheidstest en u bent hier dan ook wel even mee bezig. Daarnaast bevat de test enkele onderwerpen en vragen die wellicht niet helemaal relevant zijn.

 

Voordelen

 

Parship heeft eigenlijk vrij veel voordelen. Zo zijn de meeste leden echt serieus op zoek naar een leuke date of relatie. De profielen worden allemaal gecontroleerd op echtheid, waardoor u zeker weet dat profielen naar waarheid worden ingevuld. De site is speciaal gericht op hogeropgeleiden. Op deze manier raakt u stukken sneller met iemand in gesprek die hetzelfde opleidingsniveau als uzelf heeft. Op deze manier zal u sneller tot gemeenschappelijke interesses komen.

Op de site staan talloze tips, zodat u altijd even een kijkje kunt nemen en wellicht handige tips mee kunt nemen in uw eigen pogingen tot het vinden van een leuke match. Daarnaast is de dating coach natuurlijk hartstikke handig. Wanneer u even wat moeilijkheden ondervindt, dan kunt u gewoon uitleg vragen aan de coach, die u door het hele proces heen helpt. Ook is het maken van een persoonlijkheidstest erg handig. Wanneer u zich heeft ingeschreven, dan kunt u zich meteen storten op deze test. U krijgt wetenschappelijk onderbouwde vragen voorgelegd, waarvan de antwoorden samen een persoonlijkheidsprofiel vormen. Dit principe vergelijkt ruim dertig persoonskenmerken met de tests van andere leden, zodat de kans groot is dat er snel een geschikte match wordt gevonden.

 

Conclusie Parship

 

Parship is een uitstekende datingwebsite die een hoge kans geeft op een vaste relatie. Op Parship vind je voornamelijk hoger opgeleide singles die ouder zijn dan 30 jaar. Inschrijven kost ca. 10 minuten. Heb je dit eenmaal gedaan, kun je gebruik maken van de uitstekende bediening van deze datingwebsite en op zoek naar gaan naar een relatie.


Website Parship openen

dertigplussers | hoger opgeleiden | liefde | vriendschap | 50+ | 60+ | bejaarden | gepensioneerden | hoger opgeleiden | ouderen | senioren | vijftigers | Vijftigjarigen | vijftigplussers | weduwes | weduwnaars | zestigers | filipijnse vrouwen

Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.

Commentaren over Parship

Parship is een supergoede datingsite

Harm 

Vaak kom je op datingsites wanhopige mensen tegen, althans, dit is wat mij nog weleens overkomt. Veel vrouwen die problemen met geld hebben, eenzaam zijn, of al 1 of meer kinderen hebben. Niets mis mee, maar niet waar ik naar op zoek ben. Parship vind ik in dit opzicht wel anders. Hier kom je nog echt vrouwen tegen die serieus op zoek zijn naar een serieuze relatie en groot voordeel! Het zijn meestal ook vrouwen met niveau.

 

Ik heb mijn twijfels over het niveau van de kandidaten

Evelyne 

Eigenlijk ben ik het er niet mee eens dat de kandidaten "van beter niveau" zijn dan op andere datingsites. Ze moeten meer betalen, dat wel... Maar willen jullie er eens op letten hoe weinig mannen erin slagen om een foutloze profieltekst ineen te flansen? Zélfs mannen die zogezegd een universitaire opleiding hebben genoten (hm hm)... Ik was jarenlang actief op Parship en heb nooit een geschikte kandidaat gevonden. Ik heb er wél heel veel geld aan uitgegeven. Nu wil ik er niet meer voor betalen, het is volgens mij weggegooid geld... Wat die persoonlijkheidstest en -vergelijking betreft, daar hecht ik bitter weinig belang aan, volgens mij doet dit er absoluut niet toe. Wat er wél toe doet zijn gedeelde waarden en normen, interesses, gezamenlijke doelstellingen in het leven en last but not least : fysieke aantrekkingskracht! Je mag nog zulk een goed "matchpercentage" hebben (volgens Parship althans), als deze zaken er niet zijn, zal een relatie nooit lukken...

 

Erg goede datingsite

Monique

Bij Parship heb ik mijn huidige vriendin leren kennen. Ik vond het lastig om mijn profiel goed in te vullen, daarom heb ik eerst een persoonlijkheidstest gedaan op de site van Parship. Dit gaf een goed beeld over wie ik was. Mijn vriendin had op haar profiel heel duidelijk haar wensen aangegeven en ik voldeed gewoon aan alle aspecten, was het toeval? Ik weet het niet, maar ik weet wel dat als je zoekt naar dating voor hogeropgeleiden, dat je bij Parship eens een kijkje moet nemen. Veel mensen melden zich hier aan en zijn op zoek naar een leuke date, dus een grote kans van slagen!

 

Uiteindelijk de datingsite die ik bleek te zoeken

‚ÄčNelleke

Je bent eigenlijk best een tijd op zoek naar een datingsite en te eigenwijs om eerst eens wat reviews te lezen. Door heel veel datingsites uit te proberen kan het dan ook best een tijd duren totdat je gevonden hebt wat je zoekt, dit terwijl je niet eens precies weet waar je naar op zoek bent, maar mijn eerste kennismaking met Parship was eigenlijk gelijk al helemaal goed. De persoonlijkheidstest was erg leuk om te doen en na me ingeschreven te hebben duurde het minder dan een uur, of ik had echt een serieuze match. Met deze man ben ik dan ook gelijk een week later uit eten gegaan.

 

Parhsip is echt top.

Sharina

Ik heb mijn vriend via deze datingsite leren kennen. Waar ik dus achter kwam toen ik aan internetdaten begon is dat je eigenlijk twee soorten datingewebsites hebt. De datingsites waarbij je door profielen moet zoeken en de datingwebsites met een persoonlijkheidstest, waar een partner aan je wordt voorgesteld. Parhip is een datingwebsite met een persoonlijkheidstest en ik moet eerlijk zeggen dat dit voor mij het beste beviel. Ik werd op deze manier dus voorgesteld aan mijn huidige vriend en het klikte direct enorm goed.Website Parship openen