Online dating gratis


Nieuwerelatie
Nieuwerelatie.be is een online datingsite in België en Nederland voor mensen van 40 jaar en ouder en weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Je kan op Nieuwerelatie.be gratis je eigen profiel aanmaken inclusief foto's en zoeken door alle profielen in hun database. Stuur een flirt- of een persoonlijk bericht naar de partner van je keuze. Zij controleren alle profielen met de hand en verwijderen direct de profielen waar ze van vermoeden dat deze niet kloppen, op deze manier blijven alleen de serieuze singles over. Schrijf je nu gratis in, start met daten en ontmoet de leukste mannen en vrouwen uit België en Nederland.

Doelgroep

40+ dating50+ dating | 60+ dating

RussianCupid.com
RussianCupid.com is een vooraanstaande site voor Russische dating en personals, door Russische schoonheden op zoek naar mannen voor liefde en romantiek. Word nu lid voor Russisch online dating. Browse door onze Russische profielen om betoverende Russische dames uit de hele wereld te ontmoeten. Vind uw Russische partner op RussianCupid.com. Word nu gratis lid!

Doelgroep

Russische vrouwen

ThaiCupid.com
ThaiCupid.com is een populaire online Thaise datingsite om Thaise singles uit de hele wereld te helpen aan vriendschap, liefde en romantiek. Word nu gratis lid, zodat u kunt browsen door onze galerij van betoverende Thaise vrouwen die op zoek zijn naar hun ideale partner. Begin nu meteen met communiceren via e-mail en chat. Maak de volgende stap naar uw Thaise liefde – word nu gratis lid!

Doelgroep

GETEST. Welke datingsite werkt het best?
14/02/2015
Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. Wij maakten een profiel aan en legden zeven datingsites onder de loep. Op de site lichten we een tipje van de sluier op, maar in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad van zaterdag 14 februari komt je te weten hoe goed Zoosk, You for Me, Rendez-Vous en Elite Dating werken.
Single met Valentijn? Neem zelf het heft in handen
12/02/2012
Wie single is, hoeft niet werkloos te wachten tot de ware voorbijwandelt, maar kan ook zelf het heft in handen nemen om een partner te vinden. De mogelijkheden om Cupido een handje toe te steken zijn legio.
Netlog wordt Massive Media
19/07/2011
Het bedrijf achter de sociale netwerksite Netlog wil een online mediagroep worden, via diversificatie en de ontwikkeling van nieuwe producten. Massive Media, zoals het bedrijf gaat heten, stelde vandaag alvast een nieuwe wedstrijd-, gaming-, en datingsite voor.
Prostituees lokken klanten via Twitter
04/01/2014
Steeds meer prostituees vinden hun weg naar de sociaalnetwerksite Twitter om klanten te lokken. Dat schrijven het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen. Hot Marijke is de eerste die er mee begonnen is in ons land en zij heeft intussen al meer dan 5.000 volgers.
Vijf online datingtips voor 55-plussers
27/02/2012
Uit een recente studie is gebleken dat 55-plussers steeds vaker een beroep doen op datingsites om een nieuwe liefde te vinden. Vijf praktische tips voor deze 'silver surfers'.
Internetdating vergroot inkomensverschillen
27/10/2011
Een gewone liefdesbrief wordt nog amper geschreven. Internetdating komt meer en meer op en dat maakt het makkelijk om je potentiële partner heel nauwgezet te selecteren.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....
Dakloze licht miljonairsvrouwen op via datingsite
06/06/2008
Een Amerikaanse dakloze wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht via een datingsite.
Iran wil eigen dating-portaal starten
17/01/2015
Iran is van plan een eigen dating-portaal te starten. Het portaal, onder het ministerie voor Jeugd en Sport, vereist wel trouwplannen bij de paren, zo zegt een viceminister.
Online daten: van bericht naar date
19/10/2015
Je krijgt een leuk berichtje binnen op jouw profiel. Hoe zet je dat in 5 stappen om tot een leuke date? De experts van Parship leggen het uit.
Online datings doen Republikeins Congreslid de das om
10/02/2011
Het Republikeinse Congreslid Chris Lee heeft woensdag ontslag genomen uit het Huis van Afgevaardigden na berichten over online datingpogingen met vrouwen, terwijl de 46-jarige Lee gehuwd is.
Zo wijs je een online date af
10/04/2012
Voor je online de ware liefde ontdekt, moet je vaak heel wat niet-ware liefdes ontmoeten. En het is niet altijd eenvoudig om hen te vertellen dat je toch liever op zoek gaat naar iemand anders.
Online daten: tips voor beginners
27/06/2013
Steeds meer mensen gaan op het wereldwijde web op zoek naar een potentiële partner. Om niet te verdwalen en er een leuke zoektocht van te maken zetten wij enkele tips op een rij.
Naar de Crazy Dating Party
01/11/2014
Sint-Niklaas - De Crazy Dating Party staat in de startblokken. Het is zaterdag 1 november de tiende editie al.