Online daten


Match4me
Doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds 2007 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: opleidingsniveau.

Doelgroep

hoger opgeleiden

Nieuwerelatie
Nieuwerelatie.be is een online datingsite in België en Nederland voor mensen van 40 jaar en ouder en weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Je kan op Nieuwerelatie.be gratis je eigen profiel aanmaken inclusief foto's en zoeken door alle profielen in hun database. Stuur een flirt- of een persoonlijk bericht naar de partner van je keuze. Zij controleren alle profielen met de hand en verwijderen direct de profielen waar ze van vermoeden dat deze niet kloppen, op deze manier blijven alleen de serieuze singles over. Schrijf je nu gratis in, start met daten en ontmoet de leukste mannen en vrouwen uit België en Nederland.

Doelgroep

40+ dating50+ dating | 60+ dating


Datingsite Lexa komt met smartwatch-app
04/11/2014
Datingsite Lexa.nl heeft een app voor Android Wear ontwikkeld, waardoor gebruikers met hun smartwatch overal online kunnen daten.
Helft van de Belgen wil wel een online date
31/03/2015
De tijd dat er een sociaal taboe rustte op online dating, is voorbij. Eén belg op twee staat wel open voor een afspraakje met iemand die ze online leerden kennen. Dat blijkt uit een onderzoek van social discovery site Twoo.com.
Online dating lijkt kans op gelukkig huwelijk te vergroten
04/06/2013
Steeds meer mensen doen het: online daten. Maar leidt dat online daten ook net zo vaak tot een gelukkig huwelijk als offline dating? Nieuw onderzoek wijst erop van wel. Sterker nog: online daten lijkt tot gelukkigere huwelijken te leiden.
The League - Miljoeneninvestering in Tinder voor elite
23/01/2015
The League, een exclusieve dating-app voor singles 'van hoge kwaliteit', heeft een investering van 2,1 miljoen dollar binnengesleept.
Vijf dingen die single vrouwen kunnen leren van Jani
13/03/2014
Woensdagavond maakten we in 'All You Need Is Jani' kennis met Nancy, een vlot babbelende maar immer onzekere Kempische dame op zoek naar een relatie. Jani hielp haar aan een nieuwe outfit en een portie zelfvertrouwen, wij tippen de belangrijkste datinglessen uit het programma.
Vier mythes over online daten
25/01/2013
Datingwebsites zijn nog te vaak een taboe en daar willen wij graag komaf mee maken. Daarom ontkrachten we hieronder de vijf meest voorkomende mythes over online daten.
Zo wijs je een online date af
10/04/2012
Voor je online de ware liefde ontdekt, moet je vaak heel wat niet-ware liefdes ontmoeten. En het is niet altijd eenvoudig om hen te vertellen dat je toch liever op zoek gaat naar iemand anders.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....
Online daten: van bericht naar date
19/10/2015
Je krijgt een leuk berichtje binnen op jouw profiel. Hoe zet je dat in 5 stappen om tot een leuke date? De experts van Parship leggen het uit.
Zo verknoeien mannen een date
14/08/2013
Hoeveel je ook uitkijkt naar een date: een man kan het romantische onderonsje onbewust voor je verpesten. Deze dingen vind je heel vervelend.
Online daten: tips voor beginners
27/06/2013
Steeds meer mensen gaan op het wereldwijde web op zoek naar een potentiële partner. Om niet te verdwalen en er een leuke zoektocht van te maken zetten wij enkele tips op een rij.
Zelfmoord na ontmoeting met internetdate
05/01/2007
PEKING - Een Chinese tiener heeft zelfmoord gepleegd na een afspraakje met een meisje dat hij via het internet had leren kennen.
Vind een partner via gps
07/05/2012
Op zoek naar singles in de buurt? Dan kan ze vinden met je smartphone.
Online daters geven tips aan beginners
02/08/2013
Wil je online op zoek naar de ware, maar weet je niet goed hoe je er moet aan beginnen? The Huffington Post sprokkelde tips van ervaren online daters die tot een geslaagd profiel en een leuk afspraakje moeten leiden.
Dit is het grootste risico van online daten
28/09/2014
Dankzij de vele apps en sites is online daten helemaal ingeburgerd geraakt, maar het heeft ook nadelen. Een recente peiling onder vierduizend mensen toont aan dat romances die online ontstaan, vaker verbroken worden en zelden uitmonden in een huwelijk. Dat schrijft The Daily Mail.
Als je profiel maar weinig bezocht wordt, vinden vrouwen je niet aantrekkelijk
Een veelgehoorde klacht van mannen over online daten is: dat hun profiel maar weinig bezocht wordt door vrouwen. Iets dat op zijn minst de indruk werkt, dat het aantal bezoeken aan het profiel, vaak gezien wordt als maatstaf voor populariteit en aantrekkelijkheid op een datingsite. ..
Wanneer wil een vrouw die je ontmoet op een datingsite met je afspreken ?
Vrouwen zijn nieuwsgierig en gaan graag op date met iemand die hun interesse werkt. Je kunt er dan ook zonder meer vanuit gaan, dat een vrouw die je ontmoet op een datingsite, graag iets met je zal willen afspreken. Tenzij ze iets te verbergen heeft. Iets wat zo simpel kan zijn als: je minder leu..
Dating - Online of offline ?
Beide hebben hun voor en nadelen.  Het klassieke kantoor geeft een zeer persoonlijke begeleiding.  De tarieven liggen beduidend hoger dan bij een online relatiedienst vermits het kantoor heel wat tijd investeert in selectie en begeleiding. ..
10 tips om de oneerlijke profielen te herkenen
Als je zelf actief bent op een datingsite dan herken je het vast. Profielfoto’s die totaal niet overeenkomen met de werkelijkheid, mannen en vrouwen die zich voordoen als single maar nog stevig getrouwd blijken te zijn, of de kandidaten die maar één ding willen en dat is zo sn..
Gebruikersnaam heel belangrijk voor succes op online datingsite
Hoe boek je het grootste succes op een online datingsite? Een leuke foto helpt. Maar een goede gebruikersnaam is minstens zo belangrijk. Kies er bij voorkeur één die begint met een letter hoog in het alfabet. ..