Ondeugend daten

Datingsite voor pikante afspraakjes Houd jij van anonieme pikante sex afspraakjes? Wellicht dat Ondeugend-daten.be dan in jouw straatje past. Hier kan je anoniem berichten sturen met andere leden totdat je uiteindelijk in het ‘echte leven’ wilt afspreken. Jij hebt de touwtjes in handen.

Om daten nog leuker te maken, voeg je het bijvoeglijk naamwoord ondeugend eraan toe. Dit wil zeggen dat jij ongehoorzaam en stout bent. Kun jij je hier wel in vinden en ben jij klaar voor een date die niet alleen buiten het boekje omgaat, maar ook nog eens al je verwachtingen overtreft? Misschien ben jij dan wel op je plek bij ondeugend-daten.be! Om hier achter te komen, lees je rustig verder. We beginnen met de onderscheiding die ondeugend-daten.be maakt als het gaat om concurrerende websites. Vervolgens zullen we de negatieve punten aandragen die deze website misschien nog wel aan zou kunnen pakken. Natuurlijk belichten we ook de positieve aspecten van ondeugend-daten.be. Weet waar je aan begint, ondeugende mensen!

 

Wat maakt Ondeugend-daten.be anders dan andere datingsites?

 

Inschrijven is binnen vijf minuten gepiept. Je kiest een profielnaam, geeft aan of je een man of een vrouw bent en waar je naar op zoek bent en tot slot geef je je e-mailadres. Ga akkoord met het ontvangen van speciale en geselecteerde aanbiedingen en het is klaar! Onder elke mail staat overigens een uitschrijflink, dus deze meldingen kun je onmiddellijk uitzetten als je je bedenkt. Je kunt meteen een spannende date plannen zonder verplichtingen en vergeet niet dat alles anoniem gaat. Bijna een half miljoen mensen gingen je al voor.

 

Gratis vs. betaald membership

 

Op zoek naar een spannende date?

Jezelf registeren op ondeugend daten is, net als bijna alle andere datingsites, geheel gratis. Er komen pas kosten bij kijken als je gebruik wilt maken van aangepaste toegangsvormen. Dit gaat in zijn werk door credits online aan te schaffen, die geld kosten. Dit kun je betalen door middel van iDeal, bijvoorbeeld. Je kunt hierna profiteren van verschillende soorten toegang.

Je kunt betaalde functionaliteiten gebruiken op Ondeugend Daten. Er zijn meerdere toegangsvormen, die elk een andere prijs kennen. Je koopt tijd en dit gaat via credits, die je aan kunt schaffen op een discrete manier. Er zijn verschillende happy hours die je in staat stellen om meer te doen in minder tijd. Zonder te betalen kun je profielen en hoofdfoto’s bekijken, de standaard zoekfuncties bekijken en standaardberichten sturen. Maar op het moment dat je actie wilt ondernemen, zal je toch echt moeten gaan betalen. Je zult VIP-toegang nodig hebben om onbeperkt te kunnen chatten, foto’s te bekijken en te reageren op berichtjes. Je krijgt twee weken toegang voor 16 euro, 30 dagen toegang voor 28 euro, 90 dagen voor 60 euro en voor 100 euro krijg je 180 dagen lang onbeperkt toegang om ondeugend te zijn met andere leden. Voor wat, hoort dus wat.

 

Negatieve punten

 

Is iedereen wel echt zo ondeugend als dat zij denken dat ze zijn? Wat is jouw definitie van dit concept? In je nakie ergens afspreken met iemand die je niet kent of een keer een knipoogje sturen over de chat? Er zijn daarnaast verschillende forumleden die ontevreden zijn over de respons die zij krijgen. Als zij eenmaal geld hebben betaald om een bericht te versturen, dan krijgt die persoon zelden of zelfs nooit een bericht terug. Zijn de leden dan gewoonweg niet geïnteresseerd in de ander of is dit écht oplichting? We zullen het misschien wel nooit weten. Ondeugend daten wordt in ieder geval gewaardeerd door een grote doelgroep: óók door mensen die niet single zijn. Ja: ook mensen met een relatie komen hier om ondeugend te zijn. Is dit echt negatief? Waarschijnlijk is het te verwachten als je je op een dergelijke website inschrijft. Ook is er niet echt veel moeite gestopt in het uiterlijk van de website. Ondeugend ziet er volgens ons toch echt net wat anders uit dan dit saaie lay-outje. Soms kunnen vrouwen profiteren van een actie doordat zij wel gratis mogen reageren op een berichtje. Pas op met discriminatie, ondeugend-daten.be!

 

Positieve punten

 

Sexy Dating Networks is een netwerk van websites dat aangesloten is bij het zogenaamde College Bescherming Persoonsgegevens. Zo hoef je nooit bang te zijn dat ergens niet discreet mee wordt omgesprongen. Toch vinden wij ondeugend daten niet boven de rest uitspringen. Ook beloven zij hartstikke veel gratis mogelijkheden, maar het komt er – net als bij het merendeel van de datingsites – op neer dat je een flinke smak geld moet betalen als je actie wilt ondernemen.

 

Eindbeoordeling

 

In de eerste instantie lijkt ondeugend-daten.be dé website om te bezoeken als jij net even wat meer wilt dan een normaal afspraakje in het café of bij de cinema. Je betaalt een flinke smak met geld om VIP toegang te verkrijgen. Wij vinden dat je dit geld beter kunt besparen en uit kunt geven tijdens een avondje in de stad en zo je date op kunt doen.


Website Ondeugend daten openen

afspraakjes | losse contacten | seks | sexdating | geheime liefde | Ondeugend daten | Casual dating | Seksueel avontuur | Flirten | Spannende dates | Erotische ontmoetingen | Datingsites voor volwassenen | Erotische dating | Affaire dating | Discreet daten | Vrijblijvende dating | Datingsites voor vrijblijvende relaties | Seksuele afspraakjes | Datingsite voor ondeugende singles | Swingers dating