Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Nu weet je of je met de echte Katy Perry op Tinder chat
08/07/2015
Datingapp Tinder heeft een nieuwe toepassing gelanceerd: beroemdheden kunnen vanaf nu geverifieerde profielen aanmaken. Dan weten gebruikers dat het profiel echt is en zo kunnen ze hopen op een bekende date. ..
Schrijfster tweet live over rampzalige date
08/07/2015
De Canadese schrijfster Anne Thériault was in een koffiebar in Toronto getuige van een date tussen een man en een vrouw die behoorlijk misliep. De reden? De man bleek behoorlijk vol van zichzelf, de vrouw kon dat niet appreciëren. ..
Tot 15 jaar cel gevorderd voor zedenfeiten via sociale media
02/07/2015
Twee pedofielen zijn donderdag voor de Antwerpse strafrechter verschenen voor zedenfeiten met tienermeisjes die ze via sociale media hadden leren kennen. Het openbaar ministerie vorderde 12 jaar cel voor een 55-jarige man uit Antwerpen en 15 jaar cel voor een 25-jarige uit Lochristi, alsook een ter..
Schrijfster ‘50 Shades of Grey’ is mikpunt van spot op Twitter
30/06/2015
EL James, schrijfster van de ‘50 Shades of Grey’-reeks, nodigde haar fans uit om haar vragen te stellen via Twitter naar aanleiding van haar nieuwste boek. Wat het pr-team van James niet had voorzien, was dat de hashtag #AskEL James gekaapt zou worden door vragenstellers die niet zo’n fan zij..
Iraanse regering start eigen datingsite
30/06/2015
In Iran is de datingsite Hamsan Tebyan gelanceerd. Opmerkelijk is vooral dat het initiatief voor het online platform afkomstig is van de Iraanse overheid, die daarmee een aantal probleemsituaties hoopt te kunnen oplossen. ..
Student beleeft droomnacht met Joke van de Velde
28/06/2015
Simon Claes uit Zichem zal zich zijn eindejaarsbal nog lang herinneren. Hij vroeg en kreeg een date met voormalig Miss België Joke van de Velde. ..

Online dating: de informatie die er het meest toe doet is niet degene die je denkt
22/06/2015
Online dating is een circus van zelfontgoocheling. Dat zegt Christian Rudder, een van de oprichters van het datingplatform OKCupid. Zaken waarvan je denkt dat ze belangrijk zijn, zijn dat niet. ..
Joke van de Velde leest Tinder-berichtje voor
20/06/2015
Voor het 'Vijf'-zomermagazine Summerproof experimenteert ex-Miss België Joke van de Velde met de datingapp Tinder. Tot nu toe heeft ze nog niemand ontmoet via de app, maar daar lijkt verandering in te komen dankzij Dave, die haar een vriendelijk berichtje stuurde dat hij graag wil afspreken en dat..
Wat je kan verwachten van het vierde ‘Fifty Shades’-boek
18/06/2015
Op donderdag 18 juni stelt de Britse schrijfster E.L.James het vierde boek voor uit de erotische reeks ‘Fifty Shades of Grey’. Dat kreeg de titel ‘Grey’ mee en geeft de fans meer inzicht in het leven van het hoofdpersonage Christian Grey. ..
‘Festivalseks is niet altijd even veilig’
17/06/2015
Het merendeel van de festivalgangers had al seks op een festival, maar lang niet al die mensen deden het ook veilig. Dat blijkt uit de festivalseks-enquête van radiozender Studio Brussel en het Eén-programma Volt. ..