Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Tinder houdt Twittertirade tegen kritiek: meer dan seksapp
12/08/2015
Een medewerker van Tinder liet op Twitter stoom af na een kritisch artikel over de datingapp in Vanity Fair. Daarin staat dat Tinder de 'apocalyps van het daten' inluidt. ..
Man opgepakt voor poging doodslag in Chaudfontaine
04/08/2015
Een jongeman van 18 is in de nacht van maandag op dinsdag opgepakt in het huis van zijn moeder in Chaudfontaine op verdenking van een poging doodslag. Mogelijk lagen homofobe motieven aan de basis. ..
‘Ik wilde iets doen voor de wereld: mannen tonen zoals ze werkelijk zijn’
30/07/2015
Op date gaan en mannen nadien te kijk zetten op internet: de Belgische studente Nathalie Lepaffe (24) veroorzaakt momenteel heel wat controverse in de VS. Op haar weblog ‘Honest Profile’ klaagt ze de veel te positieve omschrijvingen van haar dates aan. ‘Sportief? Een wannabe atleet!’ ‘Het..
Man gebruikt foto’s van Pieter Loridon om vrouwen te versieren
30/07/2015
Ex-basketbalspeler Pieter Loridon ontdekte woensdag dat een man uit Gent zijn foto’s misbruikte om op Russische datingsites vrouwen te versieren. Dat heeft Loridon zelf bekendgemaakt op zijn Facebookpagina. ..
Wat te doen als je vlam niets meer van zich laat horen?
30/07/2015
Mensen die niets meer van zich laten horen na enkele afspraken en leuke chatsessies: het fenomeen heet ghosting en is niet nieuw maar nu online daten goed ingeburgerd is, komt het vaker voor. Relatiedeskundige Rika Ponnet, onder meer bekend van het nieuwe Eén-programma ‘Vind je Lief’, zegt hoe..
Experts: ‘Haal je profiel op overspelwebsites offline voor het te laat is’
20/07/2015
Hackers dreigen ermee de gegevens van meer dan 37 miljoen cliënten van overspelsite Ashley Madison publiek te maken als die site niet snel gesloten wordt. Ook soortgenoot Established Men moet offline. ‘Haal je profiel zo snel mogelijk offline’, adviseren experts. ..

Vlaamse acteur beschuldigd van relaties met zijn studentes
16/07/2015
De Vlaamse acteur Jappe Claes, onder meer bekend van rollen in Daens en De zaak Alzheimer, ligt onder vuur in Nederland. Begin 2014 stapte de acteur op als docent aan de Amsterdamse Theaterschool, nu blijkt waarom. Oud-studenten en docenten van de school beschuldigen Claes van seksuele relaties met..
Deze mannen zoeken een lief in ‘Singl3s’
13/07/2015
Voor het nieuwe seizoen van het Vijf-programma ‘Singl3s’ zocht presentatrice Annelien Coorevits deze keer drie vrijgezelle mannen. Wie zoekt, die vindt: Roel, Stephane en Jan gaan dit najaar op zoek naar hun perfecte vrouw. ..
‘Slechte moeder’ vindt vader van haar kind jaar na onenightstand terug
10/07/2015
Toen de Australische Bianca Fazey vorig jaar ongepland zwanger raakte na een onenightstand, ging ze via het internet op zoek naar de toekomstige vader van haar kind. Na een jaar zoeken en bakken kritiek over zich heen te hebben gekregen, heeft ze haar ‘heuse gentleman’ gevonden. ..
Vrouw wordt afgewezen na Tinder-date, maar slaat geniaal terug
08/07/2015
Een vrouw die na haar Tinder-avontuur te horen kreeg dat ze te dik was, heeft haar date stevig op zijn plaats gezet in een blogpost. ..