Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Moeder en dochter stappen uit leven na bizarre afpersing
18/09/2015
Linsey Cotton (33) heeft voor de rechtbank bekend dat Margaret (52) McDonough en haar dochter Nicola (23) uit het leven gestapt zijn nadat zij hen had proberen af te persen. Het was het trieste gevolg van een vreemd liefdesverhaal. ..
Vrouw snoert man de mond na seksistische opmerking op LinkedIn
11/09/2015
De Britse advocate Charlotte Proudman is actief op de professionele netwerksite LinkedIn en koos voor een zakelijke foto op haar profiel. Die viel in de smaak bij een collega, waardoor hij haar een compliment gaf. Maar dat had hij beter niet gedaan... ..
Deze man viert eenzaamste vrijgezellenfeest in Chicago
05/09/2015
Het had een vrolijk vrijgezellentripje met vrienden moeten worden, maar toen Robbie Chernow uit New York in Chicago arriveerde, bleek de vlucht van de rest van de bende geannuleerd te zijn. Hij maakte er dan maar het beste van. ..
ADVIES. Leg ik me neer bij het einde van onze relatie van aantrekken en afstoten?
05/09/2015
'Ik ben een vrouw van 33 en mijn relatie is weer op de klippen gelopen. Die relatie had eenzelfde patroon: het ging een aantal weken heel goed en dan stond hij op de rem. Iedere keer als ik te dicht kwam, trok hij zich terug'. Relatiedeskundige Rika Ponnet geeft advies. ..
Stichter overspelsite Ashley Madison stapt op
28/08/2015
Noel Biderman, de topman van het moederbedrijf van datingsite Ashley Madison, heeft het bedrijf verlaten. Dat meldt het bedrijf Avid Life Media. ..
Wij hebben eerste date het liefst op het strand
27/08/2015
Wist je dat wij het allerliefste naar het strand gaan voor een eerste afspraakje? En misschien praten we wel niet zo vrijuit over seks als de Nederlanders, maar we laten er geen gras over groeien. De helft van de Belgen staat wel open voor een postje seks na die eerste date. ..

Daten als alleenstaande moeder
26/08/2015
Het valt niet te ontkennen dat het lastig balanceren is tussen daten en een leven thuis als alleenstaande moeder. Wanneer je je kind alleen moet opvoeden dan heb je daar je handen vol aan, maar je moet je zelf toestaan te leren van deze situatie. Andere vrouwen zijn jou hierin voorgegaan. Hoe heb..
‘Eerste zelfmoorden’ na hack overspelsite
24/08/2015
Volgens de Canadese politie hebben twee klanten van de overspelsite Ashley Madison zichzelf van het leven beroofd nadat hun persoonlijke gegevens gepubliceerd waren door hackers. Dat bericht de BBC. ..
Deze man had het slechtste excuus ooit om vreemd te gaan
21/08/2015
Nu de sociale netwerksite Ashley Madinson is gehackt, zijn de gegevens van tienduizenden schuimarcheerders openbaar gemaakt. Sommige ‘slachtoffers’ zijn echter beter in het verzinnen van excuses voor hun ontrouw dan andere. ..
Topman Tinder weg na amper vijf maanden
13/08/2015
Tinder, de populaire datingapp, voert alweer een wissel aan de top door. De topman Christopher Payne wordt na amper vijf maanden vervangen door Sean Rad, de stichter van het bedrijf. ..