Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Daten met een merk
04/07/2008
Datingsites schieten als paddestoelen uit de grond. Het concept verschilt niet veel van de ouderwetse zoekertjes in de krant. Vermeld je naam, leeftijd en geef wat karaktereigenschappen op. Wie geïnteresseerd is, zal je contacteren. Het Nederlandse BrandDating probeert het op een andere manier. Op..
Het is bewezen Vrouwen vallen voor foute mannen
21/06/2008
Stoute mannen krijgen de meeste vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek aan de Universiteit van New Mexico. Een ideale mix waar vrouwen voor vallen, is een beetje narcisme, wat harteloosheid en hier en daar wat uitbuiting. ..
Dakloze licht miljonairsvrouwen op via datingsite
06/06/2008
Een Amerikaanse dakloze wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht via een datingsite. ..
Dakloze licht miljonairsvrouwen op via datingsite
05/06/2008
Een Amerikaanse dakloze wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht via een datingsite voor rijke luizen. De man deed zich voor als miljonair. ..
België telt meer en meer vrijgezellen
26/05/2008
BRUSSEL - Er leefden in 2007 meer dan 1,5 miljoen alleenstaande mannen en vrouwen in België. Dat blijkt uit statistieken van de federale overheidsdienst (FOD) Economie. ..
Ongewone datingsites
27/02/2008
..

Werken is niet goed voor de relatie
14/02/2008
BRUSSEL - De Belgen slagen erin hun professioneel leven en hun privéleven te verzoenen, maar 73 procent van hen is 'uitgeput' en 72 procent heeft het gevoel 'de hele tijd te moeten hollen'. Dat blijkt uit een peiling van de socialistische vakbond, waarover de kranten van de groep Sud-Presse donder..
69-jarige Brusselaar gekidnapt op liefdesreis in Senegal
29/01/2008
Lucien, een 69-jarige man uit het Brusselse, is ternauwernood ontsnapt uit handen van een bende die hem in de Senegalese hoofdstad Dakar gevangen had genomen en anderhalf miljoen euro losgeld eisten. Hij had via het internet kennis gemaakt met een vrouw en die had hem naar Afrika gelokt. ..
Nerds op speeddate
25/10/2007
De vier resterende beauty's krijgen de opdracht om hun nerd te restylen. Stylisten Jani Kazaltzis en Maik de Boer beoordelen het resultaat. Met hun hippere kleren en nieuwe kapsel zijn de nerds helemaal klaar voor een avondje speeddaten met ex-Miss België Joke Van de Velde, RTL-presentatrice Eveli..
Singles dromen van ideale partner
20/06/2007
Twee singles op de drie hebben al een datingsite bezocht. Een iets kleinere groep zoekt er ook een partner. ..