Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Liefde op het internet
11/04/2009
Steeds vaker leren koppels elkaar kennen 'via het internet'. Maar hoe gaat dat internetdaten in zijn werk? Via welke sites ga je op zoek naar 'de ware'? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij staken ons licht op bij enkele ervaringsdeskundigen. ..
Man maakt afspraak via chat en sluit slachtoffer op
18/03/2009
OOSTENDE - De 27-jarige Frederik D. uit Oostende heeft van de correctionele rechtbank in Brugge een celstraf van drie jaar gekregen, waarvan 2 jaar effectief. Hij had een man, met wie hij via een datingsite had afgesproken, bedreigd en opgesloten. ..
Test je Seks-IQ
08/02/2009
Valentijn is in aantocht -volgende zaterdag is het zover. Alle aandacht en drukte rond 14 februari zijn niet meer dan een slimme, commerciële truc, vindt u? Geliefden moet je elke dag in de watten leggen en niet enkel op één speciale dag? Zelfs dan -misschien in het bijzonder- is deze quiz een m..
Waarom vinden deze prachtige vrouwen geen man?
24/01/2009
Relatiebureaus voor 40-plussers hebben onder hun leden te weinig single mannen boven de vijftig jaar. 'We hebben in ons bestand prachtige, verzorgde vrouwen van vijftig plus, maar er melden zich te weinig mannen aan', zegt Karina De Rucyk van het relatiebureau MissingLink. Reden? Drempelvrees, een ..
Site zoekt date voor gevangenen
04/12/2008
De eerste datingwebsite voor gedetineerden is een feit. Volgens de initiatiefnemers kan het project helpen bij de reïntegratie en wordt zo de kans op een terugval in de criminaliteit beperkt. 'Gedetineerden zijn niet het uitschot van de maatschappij, het zijn mensen met een hart en ziel.' Dajo Her..
Belgische single gelooft in liefde op het werk
28/10/2008
Bijna zestig procent van de Belgische singles gelooft dat het mogelijk is om een serieuze relatie op te bouwen met een collega. Twaalf procent vindt bovendien dat een onschuldige flirt op het werk moet kunnen. Dat blijkt dinsdag uit een onderzoek van de relatiebemiddelingssite Parship waaraan 9383 ..

Rika Ponnet over de resultaten van onze overspel-enquete
22/10/2008
Naar aanleiding van de film ‘Loft’, waar overspel een prominente plaats inneemt, barst de discussie over het thema los. Wij nodigden relatiedeskundige Rika Ponnet uit voor een chatsessie op onze redactie. ..
Bijna iedereen pleegt overspel
22/10/2008
Overspel. Dankzij Erik Van Looy en zijn film 'Loft' ligt het woord weer op ieders lippen. Van Looys verhaal mag dan al ongewoon zijn, overspel is allerminst fictie. Want over één feit zijn alle deskundigen het eens: (bijna) iedereen waagt zich aan vreemdgaan. Hans-Maarten Post ..
De meest irritante vragen van jouw partner
21/10/2008
‘Wat eten we vandaag?’ ‘Lig je nu nog in bad?’ ‘Ik kan toch niet àlles doen’ … het zijn maar enkele zinnen waarmee mannen hun partner haast in de gordijnen jagen. ..
Datingsites in opmars
12/08/2008
Het aantal datingsites in ons land is op vijf jaar tijd verdubbeld. Dat zegt William Visterin, de hoofdredacteur van het vakblad Smart Business Strategies. 'Ons land telt op dit moment zowat 20 pure datingsites, Belgische of internationale met een Belgische poot, sites als Facebook of MySpace niet ..