Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Single mannen vind je zo!
17/05/2010
Zeker als je al even single bent, lijkt het soms alsof je eerder een buitenaards wezen uit een ander melkwegstelsel zal tegenkomen dan de man van je dromen. Maar vergeet niet dat je hem kan ontmoeten waar je hem het minst verwachtte… ..
Waarom gaat de ene mens vreemd en de ander niet?
16/05/2010
Wie nooit een scheve schaats rijdt, heeft vaak een ingebouwde weerstand voor verleidingen. Maar zowel mannen als vrouwen kunnen zichzelf ook trainen om hun relatie te beschermen en niet in gevaar te laten brengen door een flirt of meer met een derde. Dat blijkt uit nieuw Zweeds onderzoek. ..
Alleenstaande ouder heeft vaker date dan kinderloze single
08/05/2010
..
Bedrog op datingsites en bij huwelijksbureaus
08/04/2010
..
Veel bedrog op datingsites en bij huwelijksbureaus
07/04/2010
Er is heel wat bedrog op datingsites, dat zegt consumentenorganisatie Oivo. Die voerde een onderzoek naar de manieren waarop consumenten worden gelokt. ..
abinbev.com is een datingsite
04/03/2010
..

Sex.com weer te koop
22/02/2010
De domeinnaam sex.com staat weer te koop. Vier jaar geleden werd er nog 10miljoen euro voor neergeteld, maar op de veiling volgende maand zou dat een pak minder kunnen worden. StefTelen ..
Ambassade in Moskou krijgt steeds meer klachten over datingsites
09/02/2010
BRUSSEL - De Belgische ambassade in Moskou ontvangt sinds april vorig jaar een groeiend aantal klachten over Russische datingsites. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Buitenlandse Zaken Steven Vanackere op een schriftelijke vraag van Hugo Vandenberghe (CD&V). ..
Gents moslimkoppel stelt VRT in gebreke
01/02/2010
GENT - Linsy Daman en Abdelali Yagoub, het Gentse koppel dat werd opgevoerd in de eerste aflevering van 'In Godsnaam' op Eén, stellen de VRT en de Gentse schepen van Burgerzaken Catharina Segers (Open VLD) in gebreke. Linsy Daman bekeerde zich tot de islam en leerde haar toekomstige man Abdelali Y..
Is mijn vriend impotent of heeft hij geen zin in seks?
23/01/2010
NVT - Mijn vriend beweert impotent te zijn. Kan hij dat nagaan zonder dat hij daarvoor seks heeft met een andere vrouw? Hij beweert dat hij niet vreemdgaat, maar hoe kan hij dat dan zeker weten? ..