Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Ouderen in de ban van Facebook
19/10/2010
Facebook en Twitter worden steeds populairder en nu hebben ook veel ouderen hun weg naar de sociale netwerksites gevonden. De zogenaamde ‘silver surfers’ vinden het internet bovendien een uitstekende plek om contact te leggen met een potentieel lief, zo blijkt uit een Brits onderzoek. ..
De reactie van Rika
09/10/2010
Rika Ponnet, seksuologe, hoofd van het relatiebureau Duet en columniste in Magazine, de zaterdagbijlage bij het Nieuwsblad/De Gentenaar reageert op het artikel ‘Rijpe vrouw zkt jonge man’ ..
Datingsite mikt op lelijke mensen
23/08/2010
De datingsite The Ugly Bug Ball wil mensen die geen standaard schoonheden zijn aan een lief helpen. ..
Liefde komt uit je computer
18/08/2010
Datingsites zijn druk op weg je vrienden te vervangen wanneer het aankomt op het vinden van een partner, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek. ..
Alleenstaande 50-plussers zijn erg gelukkig
18/08/2010
Bijna acht op de tien Belgische singles van 50+ zijn blij met hun zelfstandige leven. Nauwelijks 18 procent van hen is te vinden voor een vaste relatie (een huwelijk of een vaste relatie met samenwonen). Dat blijkt uit een enquête van Plus Magazine. ..
Waar naartoe op een eerste date?
28/06/2010
Probeer eens wat iets anders dan een bioscoopzaal of een restaurant als setting voor je eerste afspraakje. ..

Invriezen eicellen vooral populair bij hoogopgeleide singles
27/06/2010
..
HOROSCOOP: Wat brengt de liefde deze zomer?
21/06/2010
Deze horoscoop voorspelt wat jou op liefdesgebied te wachten staat deze zomer - rust, passie, hoge pieken of diepe dalen? ..
Gemengd huwelijk in zware crisis
12/06/2010
België is een gemengd huwelijk dat nu een heel zware crisis doormaakt. Vlaanderen heeft echt geprobeerd zijn Franstalige partner duidelijk te maken dat de liefde van beide kanten moet komen, dat ze een gat in haar hand heeft en dat ze - zeker in een periode van economische crisis - de knip op de b..
Jong, Congolees, zonder vrees en met een Belgisch lief
05/06/2010
Behalve haar huidskleur is er maar weinig Afrikaans aan Maguy Mokolo, hotelbediende in Lubumbashi. Priemende blik, efficiënt in functioneren, rad van tong en al die tijd een air van 'met alle Congolezen maar niet met deze.' Of ze wilde geïnterviewd worden voor deze reeks portretten? Dat wilde ze ..