Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Netlog wordt Massive Media
19/07/2011
Het bedrijf achter de sociale netwerksite Netlog wil een online mediagroep worden, via diversificatie en de ontwikkeling van nieuwe producten. Massive Media, zoals het bedrijf gaat heten, stelde vandaag alvast een nieuwe wedstrijd-, gaming-, en datingsite voor. ..
LIEFDESHOROSCOOP. Wat heeft de zomer voor jou in petto?
24/06/2011
Zal het goed gaan in je relatie of dienen er zich problemen aan. Ontmoet je eindelijk die droomman of blijft het bij een passionele vakantieromance? Onze horoscoop voorspelt waaraan je je deze zomer mag verwachten op liefdesvlak. ..
Wat mannen onweerstaanbaar maakt
15/06/2011
Voor de hand liggende openingszinnen en oude versiertrucs zullen een vrouwenhart niet sneller laten slaan. Het zijn vooral kleine, alledaagse zaken die mannen onweerstaanbaar maken. ..
Pas op voor de valkuilen van het nieuwe daten
09/06/2011
Wie single is, voelt zich vaak verplicht dat te compenseren met een boeiend leven en een uitgebreide vriendenkring. Maar soms is dit ‘Sex and The City’-leven net datgene wat hen tegenhoudt een nieuwe partner toe te laten. ..
VIDEO. Zo ging daten in de jaren veertig
07/06/2011
Dat daten geen sinecure is, wisten ze in de jaren veertig al. Het educatieve filmpje 'Dating: Dos and Don'ts' toont hoe jongeren zich dienden voor te bereiden op hun eerste afspraakje. ..
Plus 23 organiseert gezamenlijke activiteiten
14/05/2011
Kortrijk - Jong en +23? Zijn jouw weekends leeg? Kan het uitgaansleven jouw niet meer bekoren? ….. . Dan is er nu +23. ..

Facebook bezorgt Marnick derde Aziatische bruid
14/05/2011
ROESELARE - Na eerder getrouwd te zijn geweest met twee Filippijnse dames, is Marnick Fraeye (44) nu verloofd met de Thaise Theerakarn (22). Het paar wordt momenteel gevolgd door een cameraploeg van VT4 voor een programma rond gemengde huwelijken dat dit najaar op de buis komt. ..
Ninoofs stadsbestuur solidair met holebi’s en transgenders
10/05/2011
Ninove - De regenboogvlag, één van de bekendste symbolen van de holibi-beweging, wordt op donderdag 12 mei 2011 om 11.00 uur in aanwezigheid van schepen van gelijke kansen Veerle Cosyns aan het oud stadhuis gehesen. Zo wil het stadsbestuur de wereldwijde strijd tegen homofobie en transfobie onder..
Datingsite Match.com gaat leden doorlichten
19/04/2011
De Amerikaanse datingsite Match.com heeft aangekondigd de gegevens van haar leden te zullen controleren met de Amerikaanse databank van seksuele delinquenten. ..
Vind een lief voor de lente
14/04/2011
Wie single is en daar deze zomer graag verandering in wil brengen, kan de stap naar online daten wagen. Wij geven tien tips om je profiel aantrekkelijk te maken. ..