Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Eén op drie Belgen zou scheiden door slechte seks
10/01/2012
Belgische koppels hechten veel belang aan wat er tussen de lakens gebeurt, zo is gebleken uit een enquête van datingsite C-dating. ..
Vermijd deze mannen op datingsites
05/01/2012
Wie zich als nieuwjaarsvoornemen 'een goed lief' wil zoeken, waagt haar kans misschien op een datingsite. Pas echter op voor deze vijf types mannen die online een droomprins lijken, maar in het dagelijks leven erg tegenvallen. ..
Burgemeester wil verliefd koppel niet trouwen
24/12/2011
LINT - Donald Laugs en Tuanjit Pongpitak stellen al vijfhonderd dagen alles in het werk om te kunnen trouwen, maar de rechter verbiedt het omdat Donalds Thaise vlam met het verkeerde visum naar ons land kwam. ..
Zweedse Moskee biedt ‘halal’ dating aan
20/12/2011
Er zijn onvoldoende ontmoetingsplaatsen voor jonge moslims in Zweden, daarom heeft de Gothenburg Mosque een site opgericht die ‘halal’ dating mogelijk maakt. ..
Vijf redenen waarom je nog single bent
09/12/2011
Moet je binnenkort in je eentje naar de kerstfeesten en zou je dat liever anders zien? De kans is groot dat het probleem bij jou ligt, meent de Amerikaanse relatiedeskundige Kim Hughes. ..
Zo wordt je man een seksgod
29/11/2011
Voldoet je partner niet aan je eisen tussen de lakens, dan hoef je hem niet in te ruilen voor een vurige minnaar. Leer hem liever de Nederlandse site superminnaar.com kennen, waar hij aan de hand van (video)tips opgeleid wordt tot een seksgod. ..

TREND. Wordt het leven beter na 40?
12/11/2011
Het leven begint pas écht op je veertigste. Klopt dat, of is het alleen een holle slogan om een voortijdige midlifecrisis te voorkomen? We onderzochten vijf belangrijke pijlers in het leven: gaan ze met de leeftijd omhoog of omlaag? ..
Deze muziek jaagt je nieuwe liefde weg
03/11/2011
Fans van Nickelback of Justin Bieber kunnen hun muzikale voorkeur maar beter voor zich houden tijdens een eerste date, althans volgens een enquête van de datingsite tastebuds.fm. ..
Fuifbussen voor Crazy Dating Party
02/11/2011
SINT-NIKLAAS - De Crazy Dating Party van KLJ in Nieuwkerken maakt gebruik van fuifbussen om de verwachte 3.200 fuifgangers na afloop veilig naar huis te loodsen. ..
Internetdating vergroot inkomensverschillen
27/10/2011
Een gewone liefdesbrief wordt nog amper geschreven. Internetdating komt meer en meer op en dat maakt het makkelijk om je potentiële partner heel nauwgezet te selecteren. ..