Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Op Facebook verlies je al jouw rechten
09/02/2012
Wie zichzelf als particulier, bedrijf of zelfstandige promoot via Facebook, stuit op zeer strikte voorwaarden. De site bezit alles en mag je voor het minste buitengooien. ..
Deze vijftien vrouwen maken hem gek
02/02/2012
Een recent onderzoek van de datingsite C-dating heeft uitgewezen dat mannen wel eens aan een andere vrouw denken tijdens het vrijen. Maar welke types doen hun fantasie helemaal op hol slaan? Wij zochten het voor je uit. ..
Belg beroofd en mishandeld na internetdate in Hoogerheide
01/02/2012
Een 51-jarige Belg is dinsdagavond op een parkeerterrein in het Nederlandse Hoogerheide mishandeld en beroofd door drie mannen. Dat meldt BN De stem woensdag. ..
De perfecte date
31/01/2012
De perfecte date is een programma dat op VTM De bachelor moet doen vergeten. Dat is gelukt, al is dat de verdienste van De bachelor zélf: van de afvalrace met vrijgezel Jeoffrey blijft een week na de finale alleen opgedroogd lichaamsvocht over. De perfecte date is ook een soort iene-miene-mutte: d..
‘Belgen op één na meest galante minnaars’
30/01/2012
Belgen behoren tot de meest galante minnaars van Europa. Zeven op de tien vinden het belangrijker dat zijn of haar partner een orgasme krijgt dan zijzelf. Enkel de Nederlanders zijn nog meer begaan met hun partner. ..
De perfecte date: Sara kiest voor AA Gent-supporter Carl
30/01/2012
De eerste aflevering van 'De perfecte date' op VTM zit er op. Copywriter en single mama Sara ging in het programma meer dan een uur lang op zoek naar haar perfecte date. Ze had daarvoor de keuze uit drie ietwat vreemde heren. Na drie dates volgde voor twee van hen de ontnuchtering . VTM koos voor d..

De grote seksenquête: we doen het geen drie keer per week
25/01/2012
Het televisieprogramma Ook getest op mensen van Marcel Vanthilt hield voor de uitzending van woensdagavond een Seksenquête. In totaal hebben 97.400 mensen de internetenquête ingevuld. Uit de eerste resultaten blijkt dat we minder seks hebben dan algemeen wordt aangenomen, maar dat we wel tevreden..
Vrouw die mannen pluimde moet in begeleiding
20/01/2012
ZOTTEGEM - De Oudenaardse strafrechter heeft Nathalie T. (27) uit Ninove veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van tien maanden en een boete van 143 euro. De vrouw moest zich verantwoorden wegens valsheid in geschrifte en misbruik van vertrouwen, feiten die in Zottegem werden vastgesteld van..
Vrouw die mannen pluimde, moet in begeleiding
20/01/2012
ZOTTEGEM - De Oudenaardse strafrechter heeft Nathalie T. (27) uit Ninove veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van tien maanden en een boete van 143 euro. De vrouw moest zich verantwoorden wegens valsheid in geschrifte en misbruik van vertrouwen, feiten die in Zottegem in de periode v..
Vrouw pluimt mannen na contact via datingsite
13/01/2012
ZOTTEGEM - De 27-jarige Nathalie T. uit Ninove verscheen voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde wegens valsheid in geschrifte en misbruik van vertrouwen, feiten die in Zottegem in de periode van maart tot augustus 2010 werden vastgesteld. ..