Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Huwelijksbureau Accent Partners riskeert sluiting
22/05/2012
KORTRIJK - Huwelijksbureau Accent Partners riskeert een sluiting. Dat bleek dinsdag op het proces tegen de 45-jarige zaakvoerder Bart C. voor de rechtbank in Kortrijk. ..
Nieuwe datingsite stuurt knappe vrouwen gratis op reis
21/05/2012
'Ben je knap maar heb je geen geld om op reis te gaan? Geen probleem, zoek gewoon een vrijgevige man!' Dat is de boodschap van Miss Travel, een site die aantrekkelijke vrouwen aan een goedkoop reisje helpt. Lichtjes discriminerend tegenover 'minder mooie' vrouwen en mannen, misschien, maar wel een ..
Tien dingen om te doen voor een eerste date
17/05/2012
Heb je nog een paar uurtjes tijd voor een belangrijke date? Dan zijn er heel wat dingen die je nog kan doen om je in de juiste stemming te brengen. ..
Alleen in het buitenland? Zo hoef je niet alleen te eten
08/05/2012
Voor vrouwen die het vreselijk vinden om tijdens een tripje buitenland alleen op restaurant te gaan is er de website 'Invite for a Bite', die vrouwen over de hele wereld samen aan tafel brengt. ..
Vind een partner via gps
07/05/2012
Op zoek naar singles in de buurt? Dan kan ze vinden met je smartphone. ..
Dit zegt je droompartner écht op zijn datingprofiel
02/05/2012
Uit een recent onderzoek is gebleken dat mensen op datingsites vooral liegen over hun gewicht. Maar er zijn ook nog enkele andere leugentjes om bestwil die heel populair zijn. Wij zetten er vijf op een rij en verklappen wat ze echt betekenen. ..

Zo maak je komaf met een seksloze periode
01/05/2012
In de lente bereikt je libido een hoogtepunt, maar daar ben je niet veel mee als je een seksluwe periode doormaakt. Wij zetten vijf praktische tips op een rij voor mannen en vrouwen die hunkeren naar passionele momenten. ..
Knappe vrouwen reizen gratis dankzij dubieuze website
27/04/2012
Ben je een aantrekkelijke vrouw? Dan kan je vanaf nu gratis de wereld rondreizen dankzij de website misstravel.com. ..
Rihanna hand in hand op date met vriendin
21/04/2012
De twitterverslaafde Rihanna kondigde zelf op de netwerksite aan dat ze donderdag voor het eerst in twee jaar nog eens op date ging met haar 'lover voor vannacht'. Bleek dat de lover van dienst haar beste vriendin Melissa Forde was, met wie ze olijk hand in hand liep voor de lens van de paparazzi. ..
Singles liegen massaal over gewicht op datingsites
19/04/2012
Vrijgezelle mannen en vrouwen vullen hun echte gewicht vaak niet in op hun datingprofiel. Dat blijkt uit een onderzoek van het online magazine Singlessite.nl waaraan 750 singles meewerkten. ..