Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Hoe vind je de juiste man voor een date?
21/09/2012
Heel wat vrouwen gaan op date met de verkeerde mannen en het kan heel frustrerend zijn om daarmee om te gaan. Daarom zetten we hieronder enkele stappen op een rij die je kunnen helpen in jouw zoektocht naar 'de ware'. ..
De moderne oerman in 10 trends
16/09/2012
Metro-, bromo- en andere seksuelen kunnen hun spullen pakken: de 'echte man' is helemaal terug. Met deze tien trends -- voor elk aspect van het leven -- kan je de oermens in jezelf wakker maken. ..
Tien datingtips die je maar beter kunt negeren
11/09/2012
Vraag jij je beste vriendin telkens om raad in verband met je date? Of zoek jij de ultieme datingtips liever op het internet? Wij zetten alvast enkele tips op een rij die je maar beter kunt negeren. ..
Nieuw relatiebureau mikt op succesvolle singles
31/08/2012
In Brussel opende donderdag een vestiging van Berkeley International, een relatiebureau voor succesvolle singles. Het mikt op financieel onafhankelijke mensen die op zoek zijn naar een partner, maar daarvoor geen 'gewone' datingsites willen afschuimen. ..
Hoe sla je een rijke man aan de haak?
28/08/2012
Zonnen op het jacht van je vriend, zijn kredietkaart even lenen om een nieuwe handtas te kopen, samen een partijtje golfen... stiekem dromen veel vrouwen ervan. Dankzij deze vijf praktische tips vind je – in a perfect world - een rijke partner. ..
Hoe overspel je relatie kan redden
21/08/2012
Britse wetenschapster Catherine Hakim prijst 'goede ontrouw' aan en adviseert ons om daarvoor inspiratie te halen bij Franse koppels. ..

Dit is het ideale moment om je liefde te verklaren
14/08/2012
In een prille relatie kijkt zowel de man als de vrouw uit naar de allereerste liefdesverklaring, maar wat is nu het geschikte moment om ‘Ik zie je graag’ over je lippen te laten rollen? ..
7 op de 10 mannen fantaseren over olympische atletes
10/08/2012
Is je man aan het scherm gekluisterd van zodra er vrouwenhockey of beachvolleybal op televisie is? Dan is hij niet alleen, want zeventig procent van de mannen geeft toe dat hij droomt van olympische atlete in zijn bed. Dat bleek uit ene rondvraag van datingsite C-Date. ..
Mannen houden niet van vrouwen met make-up
02/08/2012
Wanneer mannen hun mening vormen na een eerste date, verkiezen ze massaal vrouwen met een natuurlijke look. Vrouwen vinden het op hun beurt dan weer belangrijk dat een man lekker ruikt. ..
Single vrouwen vluchten weg uit Manhattan
25/07/2012
Door series als Sex and the City en Gossip Girl denken we dat New York het mekka is voor vrijgezelle vrouwen. Maar dat strookt niet met de realiteit. Steeds meer dames uit Manhattan gaan immers op zoek naar een man buiten de metropool. ..