Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

‘Je hebt geen hoofdpijn nodig om nee te zeggen’
19/10/2012
BRUSSEL - Onder het motto ‘Je hebt geen hoofdpijn nodig om nee te zeggen’ lanceren de vrouwenorganisaties Zij-kant en VIVA-SVV (Socialistische Vrouwen Vereniging) zaterdag in Brugge een campagne tegen geweld binnen de relatie. Tot 25 november trekken ze naar tien steden in Vlaanderen en naar Br..
Deze leugens vertellen internetdaters het meest
11/10/2012
Onderzoeksbureau Opinion Matters bestudeerde de profielen van 1.000 single mannen en vrouwen op verschillende datingsites in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De resultaten hebben een overdaad aan oneerlijkheden blootgelegd. Zo gaf 53 procent van de ondervraagde Amerikanen toe dat hun..
Zo vermijd je ruzies over geld
10/10/2012
Naast seks, het huishouden en de kinderen is geld een van de grootste discussiepunten binnen het gezin. Volgens Relate, een bureau dat relatietherapie aanbiedt, leggen geldproblemen bij een op de vijf koppels het meeste druk op de relatie. ..
Zaakvoerder omstreden huwelijksbureau krijgt celstraf
09/10/2012
KORTRIJK/ZWEVEGEM - De correctionele rechtbank in Kortrijk heeft Bart C., de zaakvoerder van een omstreden huwelijksbureau in Zwevegem, dinsdag veroordeeld tot twee jaar cel waarvan één effectief. De man lichtte tientallen slachtoffers op. ..
Hoe verleid je iemand op café?
09/10/2012
De Amerikaanse relatieblogster en schrijfster Elizabeth Loren was haar vrijgezellenleventje beu en won het advies van verschillende barmannen in om meer potentiële partners te leren kennen op café. Deze vier tips kwamen vaak terug en blijken bijzonder efficiënt. ..
Vind de job én liefde van je leven: 5 tips!
08/10/2012
Volgens Nicole Williams, Connection Director bij LinkedIn, hangt de zoektocht naar de ideale partner nauw samen met die naar de ideale job. Met deze vijf tips vind je zowel de job als de liefde van je leven! ..

Vijf dates waar hij stiekem van droomt
04/10/2012
De bioscoop, het restaurant of een knusse bar... deze clichéplaatsen vermijd je liever als een creatieve indruk wil maken op je droomman. Wij zetten vijf dates op een rij waar mannen stiekem naar verlangen. ..
´Elke relatie is een machtsstrijd´
29/09/2012
Is de strijd der seksen in onze relaties geslopen? Relatiedeskundige en seksuologe Rika Ponnet (44) brengt deze maand haar tweede boek uit. In ´Blijf bij mij´ doet ze nauwgezet uit de doeken hoe wij in relaties strijden voor macht en intimiteit. ..
Leuke datingtips voor de herfst
28/09/2012
De zomer ligt achter ons en we gaan enkele koude maanden tegemoet. Dat betekent meer kleren, maar ook meer gezelligheid. Wij zetten vijf leuke tips op een rij voor een knusse herfstdate. ..
Wat single mannen moeten weten over hun dates
24/09/2012
Een date kan je nooit voorspellen, en maar goed ook. Maar dankzij de hashtag #Ifwegooutjustknow op Twitter, kunnen single mannen zich toch een beetje voorbereiden op een aantal typische vrouwentrekjes en -wensen tijdens romantische onderonsjes. Wij zetten de leukste vrouwentweets op een rij. ..