Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Dit wil je vlam niet zien op Facebook
21/11/2012
Als jullie eerste dates goed zijn verlopen, dan hebben jullie vast elkaars facebookgegevens uitgewisseld. Maar voor je contact met hem opneemt via de sociale netwerksite, denk je toch beter even na hoe je een goede online indruk maakt. Door een foute tactiek maak je immers minder kans op een happy ..
Zo dumpen we elkaar het vaakst
17/11/2012
De Amerikaanse datingsite SeekingArrangement.com vroeg 1.000 mannelijke en vrouwelijke leden waarom ze hun partner zouden dumpen en hoe ze dat zouden doen. Uit de resultaten blijkt dat vrouwen vooral het zinnetje 'ik ben nog niet klaar om me te binden' gebruiken, terwijl mannen het houden bij een s..
Deze mannen kun je maar beter vermijden
15/11/2012
De zoektocht naar de ware is een leuk avontuur, maar sommige dates zijn pure tijdverspilling. Gelukkig hebben de Amerikaanse stand-upcomedian Sarah Colonna en cosmeticamerk Benefit de handen in elkaar geslagen om vrouwen op het juiste datingpad te brengen. Colonna zette voor ons vier types van mann..
Daarom is daten ook leuk voor 50-plussers
13/11/2012
Singles die de kaap van de vijftig al voorbij zijn hoeven niet thuis te dromen over een potentiële partner. Integendeel, mannen en vrouwen die zich aan een romantisch afspraakje wagen ondervinden vast veel voordelen. Wij overlopen de belangrijkste. ..
Vijf eenvoudige relatietips
10/11/2012
Elke relatie dreigt op een bepaald moment een sleur te worden en daarom zetten wij enkele tips op een rij die je vandaag nog kunnen helpen. Dankzij onze goede raad kan je meteen werken aan een vurige en warme relatie. ..
Gentse datingsite is tweede grootste
08/11/2012
Gent - Het aantal mensen dat elke maand de datingsite Twoo.com bezoekt, is op een half jaar tijd bijna verdubbeld. Met 8 miljoen unieke bezoekers per maand is de site, die werd opgericht door Gentenaars Lorenz Bogaert en Toon Coppens van Massive Media, de tweede grootste ter wereld. Bovendien opend..

Zo verknoeien vrouwen hun date
08/11/2012
Vrouwen wijten een mislukte date vaak aan de man in kwestie, maar ook de dames zelf kunnen het romantische onderonsje verknoeien. Dat blijkt uit een enquête van de Amerikaanse datingsite Whatsyourprice.com waaraan duizend mannen deelnamen. Een overzicht van de dingen die mannen écht niet kunnen v..
Gentse datingsite is tweede grootste ter wereld
08/11/2012
GENT - Met Netlog waren de Gentenaars Lorenz Bogaert en Toon Coppens pioniers in sociale media. Maar het succesvolle Facebook dwong Netlog in de positie van het kleine broertje. Bogaert en Coppens bleven niet bij de pakken zitten en vonden een nieuw gat in de digitale markt: datingsites. In 2011 pa..
WAI-NOT zorgt voor inclusie op het internet
28/10/2012
Leuven - Al meer dan tien jaar biedt WAI-NOT vzw mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid te internetten binnen een voor hen toegankelijke online-omgeving. Ook deze mensen hebben immers het recht om zichzelf te ontplooien en contacten te leggen via het internet. ..
Miljoenenaanbod voor de rondingen van Christina Aguilera
21/10/2012
Christina Aguilera is een stuk minder slank dan vroeger, maar dat maakt de zangeres er niet minder gegeerd op. De datingwebsite ‘The Big and the Beautiful’, speciaal gericht op vrouwen met een voller figuur, wil haar als officieel uithangbord en heeft daar drie miljoen dollar voor veil. ..