Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Zusjes maken man 61.176 euro afhandig
19/01/2013
OPWIJK/EKEREN/MIDDELKERKE - Twee zussen hebben op amper vier maanden tijd 61.176 euro afhandig gemaakt van een verliefde veertiger uit Ekeren. De man lijdt aan de ontwikkelingsstoornis van Asperger en bleek een gemakkelijk slachtoffer. ..
Datingsites en relatiebureaus profiteren van de feestdagen
03/01/2013
De jaarovergang is de ­periode waarin de meeste singles zich outen, zowel op datingsites, bij relatiebureaus, als in singles­organisaties. ..
Opnieuw overlijdt Belgische man in verdachte omstandigheden in Kameroen
28/12/2012
Brussel - In het Afrikaanse land Kameroen is een Belg onlangs ‘in verdachte omstandigheden' om het leven gekomen. Dat melden de kranten van de groep Sud Presse en La Dernière Heure vrijdag op hun website. Het slachtoffer is een 66-jarige man, die afkomstig was uit de omgeving van Luik. ..
Frans datingbedrijf neemt Twoo en Netlog over
22/12/2012
Het Franse onlinedatingbedrijf Meetic koopt Massive Media, het Gentse bedrijf waartoe onder andere Twoo en Netlog behoren. Dat schrijft De Tijd. Meetic betaalt 18,9 miljoen euro voor het bedrijf, waarvan de leiding in Belgische handen blijft. ..
Daarom belt hij niet na een date
18/12/2012
Je beleeft een leuke date, hij belooft dat hij je zal bellen maar doet het uiteindelijk niet. Datingsite HowAboutWe.com vroeg aan een groep mannelijke lezers wat ervoor zorgt dat dat ene telefoontje er soms niet van komt. ..
Opnieuw VIP Speeddate bij Utopolis Mechelen
15/12/2012
Mechelen - Na een kleine adempauze en het succes van de eerste edities begin 2012 keert de ‘VIP-Speeddate’ op 18 december bij Utopolis Mechelen terug in een totaal nieuw kleedje, maar trouw aan het originele recept. ..

Wat kopen mannen voor hun minnares ?
13/12/2012
Mannen die een affaire hebben doen hun minnares meestal lingerie cadeau. Dat toont een onderzoek aan van een Nederlandse relatiesite waaraan vijfhonderd personen hebben meegewerkt. ..
Welke foto’s plaats je op je datingprofiel?
05/12/2012
Een mooie foto is een must om een goede eerste indruk te maken op datingsites. Wij overlopen welke kiekjes je absoluut online moet plaatsen en welke beter niet. ..
Datingsite mikt op singles in de luchthaven
28/11/2012
Goed nieuws voor singles die zich vervelen als ze in de luchthaven op hun vlucht wachten: een nieuwe datingsite stimuleert hen om nog snel een lief te vinden voordat het vliegtuig opstijgt. ..
Drie signalen dat je online vlam bezet is
28/11/2012
Op datingsites wordt er ?ink wat gelogen, maar hoe kom je nu te weten of je online vlam eigenlijk al een relatie heeft? Wij leggen het uit aan de hand van drie doorslaggevende signalen. ..