Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Leven advocaat verwoest door vals Facebookprofiel
05/02/2013
AALST - Een 41-jarige vrouw riskeert een jaar cel omdat ze een valse Facebookaccount aanmaakte van haar advocaat. Ze stuurde in zijn naam liefdesverklaringen naar zijn collega's, zette kinderporno op zijn profiel en schold zijn klanten uit. ..
Zo heeft het internet daten veranderd
01/02/2013
Daten is niet meer wat het geweest is. Sinds het wereldwijde web zijn intrede heeft gemaakt ontmoeten we steeds meer mensen online en dat heeft zo zijn voor en nadelen. ..
Dit gebeurt als je man ontdekt dat je op datingsite staat
31/01/2013
'Ik moet iets bekennen. Mijn man weet niet dat ik op deze datingsite sta. Ik ben al vijf jaar met hem getrouwd maar hij is een idioot en echt gek.' Dat staat te lezen op het profiel van de 37-jarige Becky op datingsite Kissinggates.com. Op een dag vergat Becky haar e-mail echter af te sluiten zodat..
Zo laat je jouw interesse subtiel blijken
30/01/2013
Je hebt het vast al meegemaakt: je bent verliefd, maar je durft het niet te zeggen aan de man of vrouw in kwestie. Dankzij deze subtiele hints laat je blijken aan je vlam dat je geïnteresseerd bent in een relatie. ..
Dit maakt je aantrekkelijker
29/01/2013
Als je relatietips nodig hebt, vind je heel wat bruikbaar advies op sociaalnetwerksite Twitter. Een recente hashtag, #youremoreattractiveif, verzamelt wat je moet doen zodat je vlam je nog aantrekkelijker zou vinden. Een overzicht van de leukste redenen die mensen met de wereld delen. ..
Tips voor de eerste date offline
28/01/2013
Een eerste afspraakje is altijd spannend, maar zeker wanneer je elkaar nog nooit in levende lijve hebt ontmoet. Daarom zetten wij enkele tips op een rij voor die eerste date met de man die je op een datingsite hebt leren kennen. ..

Vrouw klaagt datingsite aan nadat date haar wilde vermoorden
26/01/2013
De 50-jarige Mary Kate Beckman klaagt datingsite match.com aan nadat een man die ze via de site had leren kennen, haar probeerde te vermoorden. ..
Vier mythes over online daten
25/01/2013
Datingwebsites zijn nog te vaak een taboe en daar willen wij graag komaf mee maken. Daarom ontkrachten we hieronder de vijf meest voorkomende mythes over online daten. ..
Hoe technologie ons liefdesleven heeft veranderd
23/01/2013
Vroeger was het simpel: je ontmoette een man, sprak met hem af en besloot na enkele dates of jullie het al dan niet met elkaar zouden proberen. Maar online dating, sociale netwerksites en zelfs zoekmachines hebben ons datinggedrag veranderd. ..
Oplichtster (44) bedot gehuwde mannen op datingsites
22/01/2013
OOSTENDE - Een oplichtster (44) uit Oostende riskeert één jaar cel, omdat ze getrouwde mannen het hoofd op hol bracht op datingsites en hen daarna afperste: als de mannen geen geld ophoestten, zou ze alles aan hun echtgenotes vertellen. ..