Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Heb jij veel seks? Dan ben je slim
26/05/2013
Een erotische webshop heeft een opvallend fenomeen ontdekt: hoog opgeleide mensen spenderen meer geld aan seksspeeltjes, wat erop zou kunnen wijzen dat slimme mannen en vrouwen een hoger libido hebben dan personen met een laag iq. ..
Zo snel kan een man je hart veroveren
22/05/2013
Singles die op zoek zijn naar een partner kunnen een hechte band scheppen na een gesprek van amper vier minuten. Dat suggereren onderzoekers aan de universiteit van Stanford in de Verenigde Staten. ..
Datingtips voor alleenstaande moeders
05/05/2013
Het datingavontuur kan voor alleenstaande moeders enkele moeilijkheden met zich meebrengen. Maar vrouwen die geen zin hebben om de rest van hun leven alleen te blijven, kunnen de uitdaging gewoon aangaan en deze vier tips zouden de weg iets makkelijker moeten maken. ..
Zo beoordelen mannen hun eerste date
03/05/2013
Het klinkt niet zo romantisch, maar een eerste date heeft eigenlijk veel weg van een sollicitatiegesprek. Wie op de volgende puntjes goed scoort, maakt kans om opnieuw uitgevraagd te worden door een man. ..
Zo haal je het beste uit een speeddate
02/05/2013
Door onze jachtige levensstijl blijft er vaak geen tijd meer over om een man beter te leren kennen, maar een speeddate brengt daar verandering in. Dankzij deze tips haal je het beste uit een snel afspraakje met potentiële partners. ..
Brutale carjacking onder het voorwendsel van seks
30/04/2013
Hoboken - Emra B. (22) en Kristina H. (22) moesten zich voor de Antwerpse strafrechter verantwoorden voor diefstal met geweld. Onder het voorwendsel van seksueel contact beroofde het koppel uit Oost-Europa een Limburger van zijn auto, gsm en portefeuille. ..

Singles zoeken beter lief voor elkaar dan voor zichzelf
27/04/2013
Singles die niet voor zichzelf maar wel voor elkaar een lief zoeken. Dat lijkt de nieuwe manier om aan een man of vrouw te geraken. ‘Wie voor zichzelf zoekt, zit gevangen in een kluwen van emoties.’ Zondag wordt het nieuwe datingconcept voorgesteld. ..
Veilig daten doe je zo
21/04/2013
Een onderzoek van datingwebsites Jdate heeft uitgewezen dat de meeste mensen ervan overtuigd zijn dat nieuwe mensen online leren kennen veiliger is dan iemand ontmoeten in een bar. Huwelijks- en gezinstherapeute Rachel Sussman geeft tips om elke date veilig te laten verlopen. ..
UITGAAN. Daten in speedtempo op 1 mei
19/04/2013
Antwerpen - Eén geheimzinnige locatie in Antwerpen en honderden deelnemers uit verschillende leeftijdscategorieën en regio’s. Dat is het idee achter het grote singles-event dat Easy-date op 1 mei organiseert. Op deze manier krijgen leuke vrijgezellen de kans vlot nieuwe contacten te leggen. ..
Wat u nog niet wist over de liefde
18/04/2013
Er zijn miljoenen liedjes en gedichten over geschreven, duizenden films over gemaakt. De liefde. Maar wat weten we er nu eigenlijk echt over? Niet veel, zo blijkt. ‘Mensen komen vaak niet verder dan regenbogen, hartjes en wie het laatste lief van Justin Bieber is', zegt geluksambassadeur Leo Borm..