Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

ADVIES. ‘Ik ben een affaire begonnen met mijn jonge collega’
29/06/2013
‘Ik heb mijn huwelijk van twintig jaar bijna om zeep geholpen, omdat ik sinds een jaar een affaire ben begonnen met een mooie, jonge collega.’ Schrijfster en columniste Fleur van Groningen buigt zich over de persoonlijke brief van Geert een geeft advies met een knipoog. ..
Opnieuw vrijgezellen opgelicht door relatiebureau
28/06/2013
Zwevegem - Het Kortrijkse parket onderzoekt een twintigtal nieuwe klachten van eenzame vrijgezellen tegen de veroordeelde ex-zaakvoerder van huwelijksbureau Select Partners. ‘Het is een schande dat hij harten blijft breken’, zeggen de slachtoffers ..
Relatiebureau licht opnieuw vrijgezellen op
28/06/2013
Ruddervoorde - Het Kortrijkse parket onderzoekt een twintigtal nieuwe klachten van eenzame vrijgezellen tegen de al eerder veroordeelde ex-zaakvoerder van huwelijksbureau Select Partners. ‘Het is een schande dat hij harten blijft breken’, reageren de eerste slachtoffers. ..
Online daten: tips voor beginners
27/06/2013
Steeds meer mensen gaan op het wereldwijde web op zoek naar een potentiële partner. Om niet te verdwalen en er een leuke zoektocht van te maken zetten wij enkele tips op een rij. ..
Vrouw gepest wegens ‘te dik’ voor knappe vriend
21/06/2013
De volslanke Gloria Shuri Nava (25) uit Californië wordt dagelijks gepest met haar gewicht en het feit dat haar 22-jarige vriend veel slanker is. ‘Is hij blind?’, is slechts een van de grove opmerkingen die de vrouw al moest verduren. ..
Apple verwijdert dubieuze dating-app uit App Store
14/06/2013
Apple heeft een dubieuze dating-app uit de App Store verwijderd die op Japanse internetgebruikers was gericht. De app deed zich in de App Store voor als een spel, maar was in werkelijkheid een frame voor een frauduleuze website, aldus anti-virusbedrijf Symantec. In de omschrijving van de app staa..

‘Koppels die elkaar online leerden kennen zijn gelukkiger’
05/06/2013
Mannen en vrouwen die hun vriend(in) via een datingsite leren kennen, zijn gelukkiger dat geliefden die elkaar in het dagelijkse leven ontmoetten. Dat blijkt uit een grootschalige studie aan de Amerikaanse universiteiten van Chicago en Harvard. ..
Online dating lijkt kans op gelukkig huwelijk te vergroten
04/06/2013
Steeds meer mensen doen het: online daten. Maar leidt dat online daten ook net zo vaak tot een gelukkig huwelijk als offline dating? Nieuw onderzoek wijst erop van wel. Sterker nog: online daten lijkt tot gelukkigere huwelijken te leiden. ..
Belgen hebben na Brazilianen het meeste seks
03/06/2013
De lente is nog niet om over naar huis te schrijven, maar Belgen weten hoe ze die sluimerende winterdepressie kunnen tegengaan: met een spannend avontuurtje. Uit internationaal onderzoek van datingsite C-date blijkt namelijk dat 13,6 procent van de Belgen dagelijks seks heeft. Daarmee neemt ons lan..
Zo kan stress je liefdesleven verpesten
01/06/2013
Heel wat vrouwen leiden vandaag de dag een hectisch leven en proberen hun privéleven en hun drukke werkschema te combineren. Helaas kan stress niet alleen een negatieve invloed hebben op je gezondheid, maar ook op je liefdesleven. ..