Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Zo verknoeien mannen een date
14/08/2013
Hoeveel je ook uitkijkt naar een date: een man kan het romantische onderonsje onbewust voor je verpesten. Deze dingen vind je heel vervelend. ..
Tien signalen dat hij je niet wil
06/08/2013
De Britse videoblogster Emily Hartridge is terug van een verkwikkende vakantie en geeft weer online relatietips op haar Youtube-kanaal. In haar meest recente clipje verklapt ze welke tien signalen verraden dat die ene man geen interesse heeft. ..
Daten met Goedele in Bobbejaanland
05/08/2013
Lichtaart - Meer dan honderd singles waren aanwezig op het eerste ‘Dating Event’ in Bobbejaanland. Ze werden verwelkomd door Goedele Liekens en mochten een hele namiddag samen met andere single dames en heren genieten van de attracties. Of bij velen in de Sledgehammer of Typhoon de vonk was ove..
Online daters geven tips aan beginners
02/08/2013
Wil je online op zoek naar de ware, maar weet je niet goed hoe je er moet aan beginnen? The Huffington Post sprokkelde tips van ervaren online daters die tot een geslaagd profiel en een leuk afspraakje moeten leiden. ..
Daten in Bobbejaanland met de hulp van Goedele
01/08/2013
Lichtaart - Familiepark Bobbejaanland in Lichtaart besteedt duidelijk ook aandacht aan de vrijgezellen. Daarom heeft er op zaterdag 3 augustus een dating event plaats onder de deskundige leiding van Goedele Liekens, seksuologe en ex-Miss België. ..
Vietnamese postorderbruiden
23/07/2013
De meeste websites bieden geheel verzorgde reizen naar Vietnam aan, waar je de bruiden kunt keuren. Vaak kunnen de geïnteresseerde mannen kiezen uit een aantal pakketten. Het ene pakket bestaat uit een tour door het land waarbij je alleen ‘date’ met meisjes, het andere pakket bev..

Belg heeft bijna negen keer per maand seks
11/07/2013
Met 8,8 keer per maand scheert de Belg geen hoge toppen wat betreft zijn seksleven. Alleen wat overspel betreft, steken we boven het gemiddelde uit. Dat blijkt uit de eerste seksatlas, samengesteld door twee Franse geografen, waarover De Morgen vandaag bericht. ..
Voor het eerst meer samenwonenden dan gehuwden
08/07/2013
In de eerste helft van dit jaar lieten 32.510 Belgen bij de gemeente registreren dat ze samenwonen, terwijl er amper 24.372 trouwden. Zo kozen voor het eerst in ons land meer mensen voor wettelijk samenwonen dan voor een huwelijk. ..
De grootste datingmythes ontkracht
06/07/2013
Er zijn heel wat clichés over wat je wel en niet mag doen tijdens het daten. Toch moet je niet zomaar alle regeltjes volgen: wij verzamelden enkele datingmythes die je gerust overboord mag gooien. ..
Zo vind je deze zomer een lief
05/07/2013
Singles die deze zomer een partner willen vinden kunnen hun aantrekkelijkheid verhogen. Steven Ward, datingexpert en ceo van de site matchmakers.com legt uit hoe je dat het best doet. ..