Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Vrouwen vinden Yves Leterme meest sexy Vlaamse politicus
01/10/2013
Yves Leterme is de meest sexy Vlaamse politicus. Dat is gebleken uit een bevraging van de internationale datingsite gleeden.com naar de knapste Belgische politici. De ex-premier van CD&V prijkt op twee, alleen voorafgegaan door Paul Magnette (PS). ..
ADVIES. Waar vind ik, een man van 28, een lief?
30/09/2013
'Ik ben een 28-jarige man en ik ben altijd single geweest. Ik verlang naar de warmte van een relatie, maar het lijkt niet voor mij te zijn weggelegd'. Relatiedeskundige Rika Ponnet geeft advies. ..
Daten: ‘SINGL3S’ toont je hoe het (niet) moet
26/09/2013
SINGL3S, het gloednieuwe datingprogramma op Vijf, staat niet alleen garant voor een avondje vermakelijke televisie, mannen en vrouwen kunnen er ook ideeën opdoen voor een originele eerste date. ..
Facebook flatert met dating advertentie met meisje dat zelfmoord pleegde
19/09/2013
Facebook verontschuldigt zich voor een pijnlijke dating advertentie die op zijn website verscheen. De advertentie gebruikte een foto van een meisje dat zelfmoord pleegde wegens cyberpesten. ..
Vier helpt mensen met beperking aan een lief
16/09/2013
Vier pakt vanaf dinsdag uit met een reportagereeks waarin jonge Belgen met een beperking op zoek zijn naar de liefde van hun leven. ..
‘Ladies Day’ in Hippodroom
14/09/2013
Kuurne - Vandaag vindt in de Kuurnse Hippodroom voor de eerste keer een Ladies Day plaats. Van 14 tot 20 uur zijn dames welkom om workshops en demonstraties mee te pikken. Er zijn ook een dertigtal standjes over onder andere relatiebemiddeling, wellness, parfums, manicure, coiffure, maquillage en g..

Dit is de aantrekkelijkste datingfoto
12/09/2013
Een goede profielfoto op een datingsite moet aan enkele criteria voldoen, maar het perfecte kiekje bestaat niet. Of toch? Onderzoekers hebben een poging gedaan om te ideale vrouw en de perfecte man samen te stellen op basis van enquêteresultaten van MTV. ..
Twee mannen gepluimd via valse datingsites
06/09/2013
LOKEREN - Bij de politie van Lokeren lopen de jongste tijd verschillende meldingen binnen van mensen die opgelicht worden via datingsites. Bezoekers van de website leren er een man of vrouw kennen, die hen uiteindelijk vraagt om een aanzienlijke geldsom over te maken naar het buitenland. Het geld i..
‘Deze wonde moet nog helen’
03/09/2013
Astrid Bryan is vijftien dagen in het land, en ze heeft precies één vrije dag. ‘Ik vind het cool dat het zo druk is. Mijn werk geeft me afleiding en dan pieker ik tenminste niet over mijn echtscheiding. Zot doen en feesten, dat is niet mijn ding.’ ..
ADVIES. ‘Moet ik daten met mannen of vrouwen?’
17/08/2013
Ik ben een single, 23 en bi. Met vrouwen daten ging goed, daar hield ik een beste vriendin aan over. Met mannen niet. Schrijfster en cartooniste Fleur Van Groningen buigt zich deze zomer elke week over de persoonlijke brieven van onze lezers en dient ze van antwoord, met flink wat relativeringsverm..