Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Steeds meer mensen willen een lookalike van hun ex als nieuwe partner
20/11/2013
Fans van Herman Brusselmans is het niet ontgaan: zijn nieuwe vriendin lijkt wel erg op zijn ex-vrouw Tanja. Daarmee is de Vlaamse schrijver zeker geen uitzondering op de regel. Onder meer ex-president Sarkozy deed het hem voor. En ook relatietherapeute Rika Ponnet bevestigt de trend: "Sommig..
Hoe eindigden de romances uit Boer zkt Vrouw?
18/11/2013
Het negende seizoen van Boer zkt Vrouw sloot traditiegetrouw af met een grote samenkomst van alle kandidaten. Hebben de romances standgehouden? ..
Jani Kazaltzis speelt voor cupido in nieuw programma
07/11/2013
Stilist Jani Kazaltzis is vrijdag voor de voorlopig laatste keer te zien in ‘Zo Man Zo Vrouw’, het programma op VIJF waarin hij koppels een grondige make-over geeft. Fans zullen hem echter niet lang moeten missen, want dit voorjaar verschijnt hij opnieuw op de buis met het gloednieuwe ‘All yo..
Ingeschreven voor datingprogramma, opgevist bij Komen Eten
04/11/2013
De Chinese Li Ding, vanavond als eerste aan de beurt in Komen Eten, belandde in het kookprogramma nadat ze zich had ingeschreven voor Singl3s. ‘Achteraf bekeken ben ik blij dat ze me niet voor die datingshow hebben geselecteerd.’ ..
ADVIES. Ik had een relatie met mijn huisarts
02/11/2013
'Ik ben een veertigjarige vrouw en zit al vijftien jaar in een liefdeloos huwelijk. Ik deelde vijf jaar geleden mijn relatieproblemen met mijn huisarts, die toen zelf in een ongelukkige latrelatie zat. Hij zocht toenadering, ik werd verliefd op hem en we startten een relatie die geheim maar erg int..
Deze traditionele datingrituelen kan je maar beter vergeten
26/10/2013
Welke vintage rituelen kunnen dames best wel smaken tijdens een date? En welke gebaren laat een moderne man maar beter achterwege? Wij zetten vier achterhaalde gestes op een rij. ..

UvA-studenten vinden lekken in dating-app Grindr
24/10/2013
Studenten van de Master-opleiding System and Network Engineering (SNE) van de Universiteit van Amsterdam (UvA) hebben verschillende beveiligingslekken in de dating-app Grindr ontdekt, waardoor het mogelijk was om alle 4 miljoen gebruikers te identificeren en te volgen. ..
Annelien Coorevits: ‘Seks op de eerste date is ondenkbaar’
22/10/2013
Annelien Coorevits, Miss België 2007 en vriendin van voetballer Olivier Deschacht, droomt van een eigen datingbureau maar houdt het voorlopig bij een boek. In ‘EHBD- Eerste Hulp Bij Daten’ maakt ze samen met haar schrijfpartner Wim De Valck komaf met achterhaalde clichés en geeft ze talloze t..
Nederlandse show laat singles naakt daten
05/10/2013
De Nederlandse televisiezender RTL 5 pakt uit met een nieuw datingprogramma. In ‘Adam zkt. Eva’ krijgen singles de kans om elkaar op een onbewoond eiland naakt beter te leren kennen. ..
De voordelen van een vegetarisch lief
02/10/2013
Een recent onderzoek van de Amerikaanse nieuwssite Today.com en de datingsite Match.com wijst uit dat 30 procent van de 4.000 ondervraagden geen relatie zou willen beginnen met een vegetariër. En dat terwijl een romance met een man of vrouw die geen vlees eet net veel voordelen biedt. ..