Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Muur zoekt Kunst
08/01/2014
Zin om een kale binnen- of buitenmuur van uw huis op te fleuren met een uniek kunstwerk? Dat kan. Op www.muurzoektkunst.be kan elke Leuvenaar een muur registreren als canvas voor street artists. Muur zoekt Kunst ziet de website als een online datingbureau dat lege muren en volle spuitbussen met elk..
Videochatten met freaks en pranksters
08/01/2014
Omegle is net als Chatroulette een website waar je aan willekeurige vreemden gekoppeld wordt voor een babbel via chat of video. En net zoals op Chatroulette, vind je ook op Omegle heel wat pranksters. Zoals deze jongeman. En freaks, zoals de ketchupman in dit filmpje. ..
Prostituees lokken klanten via Twitter
04/01/2014
Steeds meer prostituees vinden hun weg naar de sociaalnetwerksite Twitter om klanten te lokken. Dat schrijven het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen. Hot Marijke is de eerste die er mee begonnen is in ons land en zij heeft intussen al meer dan 5.000 volgers. ..
Meeste Belgische singles hebben hekel aan kerstfeestjes
23/12/2013
Kerstfeestjes: ze zijn niet bij iedereen geliefd. Uit een rondvraag bij meer dan 4.000 Belgische gebruikers van sociaalnetwerksite Twoo blijkt dat maar liefst 80 procent van hen liever niet naar zo’n feestje wil gaan. ..
Lange mannen hebben meeste kans op online afspraakje
16/12/2013
Lengte speelt een grote rol bij het uitkiezen van een afspraakje via internet. Vrouwen zijn het minst geïnteresseerd in de datingprofielen van kleine mannen. ..
Brits resort geeft je seksleven een boost
04/12/2013
Vikki van Someren en Lucy Arrowsmith, twee 39-jarige vrouwen, hebben op een geheime locatie in Dorset (Engeland) het vakantieverblijf ‘Shh...’ opgericht. Dat is een luxueus resort waar vrouwen terechtkunnen voor een bijzonder sensuele vakantie. ..

Flirten: dit doen twintigers verkeerd
29/11/2013
Tussen elkaar speels heen en weer duwen op de speelplaats en een gezamenlijke bankrekening openen, begaan we allemaal wel eens 'flirtfouten'. Dit zijn dingen die twintigers tijdens het daten maar beter niet kunnen doen. ..
Bijna 1 op 8 Vlamingen vond een lief op sociale media
25/11/2013
15,9 % van de mannen en 11 % van de vrouwen in Vlaanderen vond al eens een lief via sociale media. Dat blijkt uit een enquête van de Christelijke Mutualiteiten bij 2.409 Vlamingen, die gepubliceerd werd in het tijdschrift ‘Cava?’ ..
Wat je tienerdochter moet weten over seks
21/11/2013
Vorige week onthulde actrice Emma Thompson dat ze een sekshandboek had geschreven voor haar 13-jarige dochter. Die bekentenis inspireerde de Britse redactrice Annabel Cole om hetzelfde te doen voor haar 14-jarige dochter Elsa. ..
Datingbureau koppelt poes aan baasje
21/11/2013
SINT-TRUIDEN - De juiste kat koppelen aan het juiste baasje. Dat is de missie van het eerste ‘professionele datingbureau voor asielkatten en baasjes’ in Sint-Truiden. ‘Een kat kan je niet kiezen op basis van het uiterlijk, wel op basis van persoonlijkheid.’ ..