Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Vijf waardige opvolgers voor George Clooney
01/05/2014
Nu eeuwige vrijgezel George Clooney de 36-jarige advocate Amal Alamuddin ten huwelijk heeft gevraagd, moeten we op zoek naar een waardige opvolger. Wij selecteerden vijf van de meest beruchte vrijgezellen en rokkenjagers van Hollywood. ..
De leukste bestemmingen voor wie alleen reist
24/04/2014
De Britse Anisha Shah is reisjournaliste. Ze leert als eerste de nieuwste trends op vakantievlak kennen en communiceert deze met onder meer de BBC en internationale online kranten. In haar laatste bijdrage voor de Huffington Post tipt ze de tien beste bestemmingen voor soloreizigers. Een overzicht...
Tenenkrullend seksistisch datingadvies uit de jaren 30
23/04/2014
In 1938 wist het Amerikaanse Parade Magazine perfect hoe dames zich moesten gedragen op een eerste date met een potentiële partner. Deze concrete tips worden vandaag als zeer seksistisch beschouwd. Viral Nova herlanceerde de adviezen via hun site en ze werden een ware internethit. ..
Altero ook in Linter Esprit en Mexx in het nieuw
09/04/2014
Linter / Tienen - Linter ..
‘Datingsite lokt studentes prostitutie in’
07/04/2014
Onze zuiderburen beschuldigen Sugardaddy.fr ervan jonge studentes in de prostitutie te lokken. De datingsite brengt rijke mannen ofte ‘sugar daddy’s’ in contact met ‘meisjes die genoeg hebben van jongeren zonder ambitie en rijpe mannen zoeken’. De meeste meisjes zoeken ‘een gezellige av..
Altero profileert zich als alternatief voor online dating
29/03/2014
Linter / Zoutleeuw - Voor de single is er goed nieuws: het gloednieuwe singleplatform Altero, met hoofdkantoor in Linter, biedt veel meer dan alleen maar partner matching. ..

Studente geneeskunde veilt maagdelijkheid op internet
21/03/2014
Een 27-jarige studente Geneeskunde veilt haar maagdelijkheid via het internet. Haar enige doel is geld verdienen, maakt ze duidelijk op haar website. ..
Dankzij deze drie vragen slaagt je relatie
19/03/2014
Goed nieuws voor wie geen tijd wil verliezen tijdens het daten: wetenschappers aan de universiteit van Harvard hebben ontdekt dat je met drie simpele vragen kan weten of die ene persoon al dan niet een goede match is. ..
Wat als Tinder het echte leven was?
18/03/2014
De Deense filmmaker Rolf Glumsoe Nielson maakte deze amusante video waarin de populaire datingapp Tinder tot leven komt. ..
Vijf dingen die single vrouwen kunnen leren van Jani
13/03/2014
Woensdagavond maakten we in 'All You Need Is Jani' kennis met Nancy, een vlot babbelende maar immer onzekere Kempische dame op zoek naar een relatie. Jani hielp haar aan een nieuwe outfit en een portie zelfvertrouwen, wij tippen de belangrijkste datinglessen uit het programma. ..