Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

ADVIES. ‘Ben ik te oud voor een datingsite?’
28/06/2014
Cartooniste en lifecoach Fleur van Groningen buigt zich deze zomer elke week over de persoonlijke brieven van lezers en dient ze van antwoord, met een cartoon en een knipoog. Hoe je volgens Fleur de eenzaamheid van je ouders opvangt en hoe je verkeersagressie onder controle krijgt, dat lees je in d..
Tien jaar Tomorrowland: wat je mag verwachten
27/06/2014
De tiende editie van Tomorrowland wordt er één met de nodige toeters en bellen. Het thema waar de twee festivalweekends rond zullen draaien, is het sprookjesachtige ‘key to happiness’. De organisatie belooft heel wat nieuwigheden: een overzicht. ..
Overvallers lokken slachtoffer via datingsite
26/06/2014
Berchem - Vier overvallers riskeren vier jaar cel voor een brutale overval op een man uit Berchem. Via een datingsite kwamen ze met het slachtoffer in contact. Ze overvielen hem in zijn appartement. ..
Rode Duivels stimuleren voetbalpassie
20/06/2014
Tijdens de Wereldkampioenschappen lijkt in België iedereen voetbalfan te zijn. Meer dan 70% volgt de avonturen van de Rode Duivels op de voet. Als het nationale team niet aangemoedigd hoeft te worden zijn de Belgen minder enthousiast over de sport en kijkt slechts 27% met passie naar voetbal..
Vader bezorgt zijn meisje de mooiste eerste date
20/06/2014
De man in deze video heeft heel wat stress voor de eerste date met 'de vrouw van zijn leven'. Hij kleedt zich aan vraagt aan zijn broer of hij er goed uit ziet. En dan is het eindelijk zover: hij belt aan bij zijn afspraakje. Een klein meisje in een roze jurk opent de deur en is dolblij dat de man,..
School leert vrouwen om rijke, oudere mannen te strikken
16/06/2014
Jonge vrouwen kunnen in Amerika leren hoe ze een rijke, rijpere man aan de haak slaan. De Amerikaanse Carla Abonia en haar mentor Alan Schneider, oprichter van de datingsite SugarDaddyForMe.com, richtten de ‘Sugar Daddy University' op, waar ze op geld beluste dames de knepen der verleiding aanler..

Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie.... ..
Nederlanders zijn de minst sociale vakantiegangers
11/06/2014
Europese vakantiegangers gaan niet op reis om nieuwe vrienden te maken. Vooral Nederlandse reizigers vinden dat geen must. Dat blijkt uit een enquête van social discovery site Twoo waaraan 4.000 mensen uit vijftien landen deelnamen. ..
Testen of je partner wel trouw is? Huur een verleid(st)er in
07/06/2014
Vermoedens dat je partner het niet zo nauw neemt met de echtelijke trouw? Vergeet Temptation Island: het Luikse bedrijf 'Teste Sa Fidelité' (Test zijn/haar getrouwheid) stuurt knappe mannen en dito vrouwen op je partner af. En dat is het maar hopen dat hij of zij aan de verleiding kan weerstaan. ..
Nieuwe Facebook-knop vraagt naar liefdesleven
20/05/2014
Facebook heeft er sinds kort een nieuwe functie bij. Met de knop ‘Vragen’ kan je (proberen) te weten (te) komen hoe het zit met het liefdesleven van een Facebookvriend. ..