Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Journaliste ontdekt gruwelijke datingsite voor pedofielen
07/12/2014
Een undercoverjournaliste van de Britse krant Sunday Mirror heeft een walgelijke datingsite voor pedofielen ontdekt. Ze kwam er in contact met verscheidene mensen die een gezin willen stichten om vervolgens hun geliefden herhaaldelijk aan te randen. ..
Gebruikers datingsite Second Love te ontmaskeren door lek
28/11/2014
Door een lek bij Second Love, een site voor mensen die vreemd willen gaan, was het mogelijk om op basis van e-mailadres te controleren of iemand een profiel had. ..
Man geeft zich uit als lesbienne om jonge meisjes te lokken
26/11/2014
Menen - Een 61-jarige man uit Menen kreeg een voorwaardelijke celstraf van 15 maanden omdat hij met een vals profiel op Facebook en Netlog kinderpornografische afbeeldingen verzamelde. Ronny V. gaf zich uit als een zeventienjarig lesbisch meisje en had met tientallen meisjes van 17 tot 22 jaar cont..
Vreemdgaan kan erfelijk zijn
25/11/2014
Australische onderzoekers beweren dat ontrouw genetisch kan worden doorgegeven door je ouders en grootouders. Er werd zelfs ontdekt dat vrouwen die een specifiek gen bezitten, sneller en gemakkelijker geneigd zijn tot overspel. Dat schrijft de Britse krant ‘The Telegraph’. ..
Meisjes aan de macht in nieuwe datingapp
25/11/2014
Drie voormalige werkneemsters van Tinder lanceren op 1 december een vrouwvriendelijke concurrent. De app krijgt de naam Bumble mee en geeft dames de touwtjes in handen tijdens het digitaal daten. ..
Belager misbruikt mail op datingsites
21/11/2014
Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor de belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het e-mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor nieuwsbrieven en zich te registreren op diverse datingsites. ..

Misbruik van mailadres op datingsites
21/11/2014
Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor nieuwsbrieven en zich te registreren op diverse datingsites. Hierdoor stroomde de mailbox van het slachto..
Blijvend geluk vinden in jezelf
20/11/2014
Zoutleeuw - Spreekster in de Lakenhalle is Martine Mingelinckx, gesprekstherapeute en auteur van onder meer het boek ‘Blijvend geluk vinden in jezelf’. ..
Daarom hebben we meer dan één crisis in ons leven
19/11/2014
29, 39, 49 of 59 jaar? Dan is de kans groot dat je knopen wil doorhakken. Volgens wetenschappers aan de universiteit van New York nemen mensen vaker grote beslissingen als er een belangrijke verjaardag zit aan te komen. Hun bevindingen zijn verschenen in het wetenschappelijk blad Proceedings of the..
Vrouw had deze bizarre dump-sms niet verwacht
19/11/2014
Gedumpt worden is nooit leuk, en al zeker niet via sms, maar het bericht dat een 30-jarige Australische vrouw kreeg van haar intussen ex-vriend slaat werkelijk alles. De man maakte een bizar lijstje met redenen waarom hun relatie gedoemd was om te mislukken. Het bericht groeide in geen tijd uit tot..