Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Dit verklappen jouw goede voornemens over je persoonlijkheid
30/12/2015
Naast de traditionele nieuwjaarsbrief is 1 januari ook de dag van de goede voornemens. Ieder jaar opnieuw dezelfde loze beloftes, die amper een maand later alweer helemaal vergeten zijn. Of je ze nu dit jaar een keertje volhoudt of niet, dit vertellen jouw goede voornemens over je persoonlijkheid..
Goed nieuws voor singles: januari is de maand van de liefde
29/12/2015
Gedaan met die koude wintermaanden eenzaam op je zetel door te brengen. De kans zit er dik in dat je in januari wel gezelschap zal vinden om samen knus onder een dekentje te kruipen. De eerste maand van het jaar is namelijk het uitgelezen moment om iemand aan de haak te slaan...
Amaryllis Temmerman stelt nieuwe vriend voor
29/12/2015
Zangeres-actrice Amaryllis Temmerman (40) is opnieuw verliefd. Op Serge Van Limbergen, een salesmanager. Ze leerden elkaar in juli kennen op een datingsite en sinds kort wonen ze ook samen. ..
OKRA helpt senioren online aan een date ...
25/12/2015
..
Lerares verliest man, huis en werk door leugens van leerlinge
21/12/2015
De 22-jarige Elisa Bianco uit het Engelse Cornwall is veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar en acht maanden voor “stalking en intimidatie” van haar lerares Sally Retallack. De studente veinsde terminale kanker en verwoestte "met leugenachtige spelletjes" het leven van de 49-jarige v..
1 op 2 singles kijkt op tegen de feestdagen, dit kan je er tegen doen
18/12/2015
Meer dan de helft van de singles in ons land kijkt op tegen de komende feestdagen. Dat blijkt uit een onderzoek van online datingsite Parship. De feestperiode doorbrengen zonder partner, vinden ze simpelweg niet leuk. Wij geven enkele tips om als single de feestdagen door te komen...

Hé, jij ook hier? Wat als je je collega tegenkomt op een datingsite?
17/12/2015
Ruim een derde van de Vlaamse singles vertelt níet aan anderen dat zij online daten. Weer een derde zegt het echt alleen aan hele goede vrienden. Dus hoe gaan we er dan mee om als we per stom toeval een (vage) bekende of collega tegenkomen op een datingsite? Parship vroeg het aan hun gebru..
"Wat is nurfen?": ook Google wist het niet, maar we bleven zoeken
16/12/2015
Weet u nog wat u dit jaar allemaal heeft opgezocht via Google? Wellicht niet tot in de details. Maar in Silicon Valley houden ze alles nauwgezet bij: een overzicht van de populairste zoektermen van het afgelopen jaar. ..
Dit zocht u op Google in 2015
16/12/2015
Google onthult de trends van 2015: de zoektermen die dit jaar in België het snelst stegen ten opzichte van vorig jaar. Charlie Hebdo, Secret Story 9 en Tour de France voeren de rangschikking aan. Daarnaast vroegen Vlamingen zich dit jaar massaal af wat ‘nurfen’ is, terwijl Walen meer over Scie..
Koppel geeft jawoord drie meter onder water
15/12/2015
Aalter / Laarne - Het Aalters zwembad was maandagnavond het decor van een ongewoon tafereel. Leden van Duikclub Pelagos Patrick Verbouw (50) en Veronique Capiau (46) gaven elkaar drie meter onder water het jawoord. ..