Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Iran wil eigen dating-portaal starten
17/01/2015
Iran is van plan een eigen dating-portaal te starten. Het portaal, onder het ministerie voor Jeugd en Sport, vereist wel trouwplannen bij de paren, zo zegt een viceminister. ..
Relatiebureaus en reissector organiseren samen ‘singlereizen’
17/01/2015
De sector van relatiebureaus vindt de reissector. Om zijn singles aan een nieuwe relatie te helpen, sloot het relatiebureau Altero een samenwerking met Anders Reizen. ‘Met succes. Er zijn al reiskoppels gevormd.’Paul Demeyer ..
Helpen deze 36 vragen je aan een lief?
15/01/2015
Kan je iemand verliefd op je laten worden? Psycholoog Arthur Aron onderzocht het in 1997 en beweerde dat het wel degelijk lukt... als je maar de juiste vragen stelt. Bijna twintig jaar later heeft schrijfster Mandy Len Catron uit Vancouver het geprobeerd. Ze schreef haar belevenissen neer in een co..
Helpen deze 36 vragen je aan een lief?
15/01/2015
Kan je iemand verliefd op je laten worden? Psycholoog Arthur Aron onderzocht het in 1997 en beweerde dat het wel degelijk lukt... als je maar de juiste vragen stelt. Bijna twintig jaar later heeft schrijfster Mandy Len Catron uit Vancouver het geprobeerd. Ze schreef haar belevenissen neer in een ..
Tinder doet eerste overname
13/01/2015
De dating-app Tinder heeft zopas zijn eerste overname afgerond. Het bedrijf, dat opereert onder de vleugels van het Amerikaanse IAC, heeft Namesake opgekocht, de makers van de messenger-app Tappy. ..
Waarom desserts je een lief kunnen opleveren
11/01/2015
Als je de romantiek tijdens een date naar een hoger niveau wil tillen of je kansen op een tweede afspraakje wil verhogen, dan doe je er volgens wetenschappers goed aan om tijdens jullie eerste ontmoeting zoetigheid te eten. Die zou de interesse van potentiële partners aanwakkeren, zo staat beschre..

Ik probeerde een serieuze datingsite maar vluchtte snel weer terug naar Tinder
09/01/2015
De advertenties van alle Lexa's, e-darlings en Peppers popten ook op mijn scherm onophoudelijk naar boven, en schreeuwden me toe dat ik met één klik mijn alleen-zijn zó kon verhelpen. Ik dacht aan mijn vrienden die in de afgelopen paar jaar inderdaad een lief (of in ieder..
Daarom reageren mannen en vrouwen anders op overspel
08/01/2015
Overspel lokt wakkert zowel bij mannen als vrouwen jaloezie aan. Volgens het cliché vinden dames emotioneel contact met een ander het ergst terwijl mannen zich het meest bedrogen voelen als hun partner seksueel contact heeft met een ander. En die stereotiepen kloppen ook echt, zo ontdekten onderzo..
Oproep mama werkt: Jeroen (38) viert oudjaar met eerste date
02/01/2015
Wevelgem / Menen - Oudejaarsavond vieren in het gezelschap van een mooie en lieve vrouw, het was de droom van Menenaar Jeroen Brutin, een 38-jarige man met een mentale beperking. Via Facebook ging zijn mama op zoek. Met succes. ..
Mama zoekt vriendin voor zoon op oudejaarsavond
30/12/2014
Menen - Een opmerkelijke oproep van een moeder uit Menen: via het Facebookprofiel van haar zoon Jeroen is ze op zoek naar een meisje om met hem de overgang van oud naar nieuw te vieren. ..