Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

‘Femme fatale’ onfutselt geheimen van Syrische rebellen
02/02/2015
Syrische rebellen deelden de afgelopen maanden militaire informatie met hackers, die zich uitgaven voor knappe vrouwen. ..
Kunnen deze twee vragen je huwelijk redden?
30/01/2015
Is je man de ware Jacob? Of zal je huwelijk vroeg of laat uitmonden in een echtscheiding? Volgens wetenschappers aan de universiteit van Virginia kom je erachter door twee vragen te stellen. ..
Man vraagt zijn exen om een recensie op Tinder
30/01/2015
Op datingwebsites als Tinder, waar je met één vingerbeweging beoordeeld wordt, is het belangrijk om een opvallend profiel te hebben. Deze jongeman kwam alvast bijzonder origineel uit de hoek: hij vroeg zijn ex-vriendinnen om een korte review voor hem te schrijven, al kreeg hij niet ..
Kunnen deze twee vragen je huwelijk redden?
30/01/2015
Is je man de ware Jacob? Of zal je huwelijk vroeg of laat uitmonden in een echtscheiding? Volgens wetenschappers aan de universiteit van Virginia kom je erachter door twee vragen te stellen. ..
Beste datingsite
28/01/2015
Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een andere richt zich speciaal op 50+’ers of hoogopgeleiden. Ook zijn er sites die de nadruk leggen op..
Vijf trends voor wie online een lief zoekt
28/01/2015
2015 wordt het jaar van de eerlijke profielfoto's en het daten op je smartphone. Datingsite Elitedating analyseerde de gegevens in zijn databank en voorspelt de trends van het online daten anno 2015. ..

Mannelijke veertigers willen iemand die voor ze kookt
24/01/2015
Veertigers onderhouden vaak een latrelatie. Maar twee derde van de mannelijke veertigers met een latrelatie wil eigenlijk gaan samenwonen. De vrouwen houden dus de boot af. Dat meldt de Nederlandse krant Trouw op basis van een onderzoek door het Nederlandse Centraal Bureau van de Statistiek. ..
The League - Miljoeneninvestering in Tinder voor elite
23/01/2015
The League, een exclusieve dating-app voor singles 'van hoge kwaliteit', heeft een investering van 2,1 miljoen dollar binnengesleept. ..
Zo zouden Tindergesprekken eruit zien in het echte leven
20/01/2015
Op het YouTube-kanaal van ‘Good People Media’ zijn twee filmpjes verschenen waarin Tindergesprekken die werkelijk online hebben plaatsgevonden worden nagespeeld in een dagelijkse setting, wat een grappig resultaat oplevert. ..
ADVIES. Mijn man wil niet in therapie
17/01/2015
'Seksueel loopt het tussen ons niet zo goed. Hij heeft weinig zin in vrijen, wordt vaak niet graag aangeraakt. Ik suggereerde om naar een seksuoloog te gaan, maar dat wil hij niet'. Seksuologe Rika Ponnet geeft advies. ..